www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. května 2024, Svátek má Ivo, zítra Zbyšek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Fuchs Oil Rally Příbram

Další okruhář hodlá zamíchat pořadím v České rally

11. října 2006 • 09:50

Doslova neuvěřitelné časy zajížděl na letošní Rally Příbram novopečený účastník rally František Došek. Zkušený a úspěšný okruhář tentokrát usedl do legendárního vozu Škoda Felicia Kit Car 1600 se spolujezdcem Michalem Ježkem.

žádný příspěvek celý článek »

Dvoje stupně vítězů pro Sparrow

11. října 2006 • 09:10

Závěrečným podnikem mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla o uplynulém víkendu Fuchs Oil Rally Příbram. Na startu se objevily čtyři posádky Sparrow Racing Teamu, tentokráte se ale všem nedařilo úplně podle představ. Přesto dvě z nich skončily na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Štauber s Ševčíkem třetí v HA na Příbramce

11. října 2006 • 06:00

Úžasný výsledek korunoval dvoudenní boj na těžké soutěži plné krásných rychlostek. Posádka RallyeJournal.cz teamu Jaroslav Štauber – Miroslav Ševčík si dojela poprvé ve své kariéře pro místo na bedně.

příspěvků: 1 celý článek »

Příbramská rally dveřmi napřed

11. října 2006 • 04:00

Posádka Czech DPD RallyeTeamu Petr Brynda a Pavel Pašek zvládla úspěšně i závěrečnou soutěž MMČR, která se konala v okolí Příbramě v rámci Fuchs Oil Rally Příbram. Příbramsko-plzeňská posádka si při předposledním podniku sezóny zajistila s předstihem mistrovský titul ve třídě A5 a tak pro všechny fanoušky připravila překvapení.

příspěvků: 1 celý článek »

Flídrova protrápená Příbram

11. října 2006 • 03:30

Před startem v Příbrami byla posádka týmu SVC Náchod Motorsport ve svých prohlášeních skromná a pokorná. Leoš Flídr měl před tratí i soupeři náležitý respekt, který se ještě umocňoval nezkušeností s dlouhými podniky mezinárodního mistrovství ČR.

žádný příspěvek celý článek »

Vteřinu za Emilem? To přeci není porážka!

11. října 2006 • 01:45

Ve strhujícím souboji s mistrem volantu Emilem Trinerem obsadil Antonín Tlusťák druhé místo ve skupině A a oba dokonce atakovali i umístění v TOP5. Zlatou třešinku na dortu obstaral zisk titulu v kategorii Junior 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Zuzík si dojel na domácích tratích pro bronz

11. října 2006 • 00:30

Dámská posádka Rally Sport Klubu Příbram Zuzana Minaříková a Daniela Králová startovala o uplynulém víkendu s vozem Škoda Felicia 1,6 ve třídě A6 v rámci XXVIII.Fuchs Oil Rally Příbram 2006.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech vyhrál v Příbrami

10. října 2006 • 21:40

Závěr letošní domácí sezony v automobilových soutěžích patří jednoznačně staronovému mistru ČR Václavu Pechovi, který vyhrál také i na posledním podniku šampionátu. Vítězstvím v Rally Příbram potvrdil svoji suverénní pozici domácího mistra v této motoristické disciplíně.

žádný příspěvek celý článek »

Další tři výherce povozil Karel Trojan

9. října 2006 • 12:00

Jak jsme již na začátku tipování slibovali, před každou rally se svezou tři výherci. Ani před Fuchs Oil Rally Příbram tomu nebylo jinak a do speciálu Mitsubishi Lancer Evo VII usedli výherci pod přezdívkami Focus, Vlavo a Mares.

žádný příspěvek celý článek »

Víkend snů: Štajf vicemistrem republiky !

9. října 2006 • 08:50

Nad očekávání skončila domácí sezóna pro posádku týmu Subaru ČR - Deník Blesk Vojtěch Štajf - Jiří Černoch. Do Příbrami odjížděl tým s cílem bojovat o třetí příčku v Mezinárodním mistrovství ČR v rally, výtečný a disciplinovaný výkon však dovedl posádku bílomodrého Subaru Impreza Spec C N11 dokonce k stříbrnému stupínku!

žádný příspěvek celý článek »

Rally Příbram vyhrál šampion Pech

8. října 2006 • 20:45

Favorizovaný Václav Pech vyhrál Rally Příbram, závěrečný díl mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Letošní šampion, který si svůj čtvrtý domácí titul zajistil už na předchozím klání v Třebíči, si v osmidílném seriálu připsal páté prvenství.

žádný příspěvek celý článek »

Flídr má před tratí v Příbrami respekt

6. října 2006 • 19:05

Vedoucí posádka hodnocení Rally Super Série Leoš Flídr - Bohumil Ehl se pilně připravuje na start v Příbrami. Ve čtvrtek 28. října v rámci promo akce SVC Náchod Motorsport měl východočeský pilot možnost najet pár desítek kilometrů v ostrém tempu.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf jede s číslem 3, vyjde mu napotřetí finiš?

6. října 2006 • 01:00

Poprat se o stupně vítězů chce na nadcházející Rally Příbram posádka týmu Subaru ČR – Deník Blesk Vojtěch Štajf - Jiří Černoch. Dobrý výsledek by je totiž mohl vrátit i mezi nejlepší trojici konečného pořadí Mezinárodního mistrovství ČR, v níž v úvodu sezóny figurovali. Jejich vůz Subaru Impreza Spec C N11 tak v závěru soužití se zmíněnou posádkou čeká velmi těžký úkol.

žádný příspěvek celý článek »

Běhálek jedničkou týmu Klub Fox Racing

5. října 2006 • 12:10

Na start víkendové Rally Příbram, závěrečného podniku Mezinárodního mistrovství ČR v rally 2006, nastoupí tým Klub Fox Racing s trojicí vozů. Ostřílení matadoři Milan Liška a Marcel Tuček se shodují, že jedničkou týmu bude tentokrát Dan Běhálek, jenž před soutěží podstoupil nadstandardní přípravu.

příspěvků: 1 celý článek »

Karel Trojan na Rally Příbram s EVO IX

5. října 2006 • 00:05

Již tuto neděli budou nejlepším posádkám rozdány poslední body a my tak budeme znát konečné pořadí v MMČR za rok 2006. Rally Příbram oproti letem minulým celý šampionát zakončuje a protože ještě není vše rozhodnuto a ve hře je ještě spousta mistrovských bodů, které mohou průběžným pořadím ještě řádně zamíchat, schyluje se k tuhému boji, což přivítají především diváci.

žádný příspěvek celý článek »

toplist