www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 06 - Fuchs Oil Rally Příbram

Flashback: O hořké premiéře

30. listopadu 2006 • 21:40

Letošní kolotoč MMČR skončil. Všechny body jsou rozdány a již zbývá pouze bilancovat. Rok 2006 přinesl velice zajímavé souboje nejen ve třídě produkčních vozů, kde pravidelně startovala i posádka ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU ve složení Karel Trojan – Petr Řihák s Mitsubishi Lancer Evo VII.

žádný příspěvek celý článek »

Závěr sezóny? Raději zapomenout…

28. listopadu 2006 • 20:10

Kladenská dvojice Jiří Vlček - Zdeněk Jůrka, která měla v závěru sezóny ambice především na kvalitní umístění v šampionátu jednodenních soutěží, se výjimečně postavila i na start posledního dílu MMČR - Fuchs Oil Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Příbram - skupina N

31. října 2006 • 01:00

Ve skupině N se dalo očekávat velké drama. Bitvu o republikové medaile měli totiž svést Egon Smékal s dvoulitrovou hondou a Jiří Pertlíček junior s šestnáctistovkou stejné značky. Úspěšnější byl nakonec Pertlíček, vítězství ve skupině vybojoval ovšem jeho rival ve třídě Jiří Trojan. Až třetí místo připadlo nejrychlejšímu dvoulitru Martina Rady.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Příbram - skupina A

31. října 2006 • 00:30

Po odstoupení největšího favorita, domácího jezdce Josefa Petáka, se o první příčku ve skupině A popraly šestnáctistovky Trinera a Tlusťáka. O jedinou vteřinu byl nakonec rychlejší Emil Triner. S obrovskou ztrátou bral bronz vítěz dvoulitrů Jiří Skoupil, pro kterého byl ovšem cenný skalp dalšího šestnáctistovkového kita Jiřího Vlčka.

žádný příspěvek celý článek »

Krátké účinkování na Příbrami zakončilo Achsovu nepovedenou sezonu

18. října 2006 • 01:00

Alespoň poprat se o druhé místo v celkovém hodnocení GA MMČR pro letošní rok a bojovat o dílčí vítězství si dala za úkol posádka Achs - Langer na posledním podniku mezinárodního mistrovství Fuchs Oil Rally Příbram.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Fuchs Oil Rally Příbram

17. října 2006 • 17:00

Závěrečným podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla Fuchs Oil Rally Příbram. Napínavý souboj o stříbrnou příčku letošního seriálu si můžete připomenout v galerii, jejímž autorem je kolektiv fotografů Sportfoto.

žádný příspěvek celý článek »

Komentář - Korunovaný král kraloval i v Příbrami

17. října 2006 • 12:00

Kalendář letošního Global Assistance MMČR definitivně uzavřela Fuchs Oil Rally Příbram. Poslední podnik sezony „velkých“ soutěží měl symbolického vítěze. Pátým zářezem uzavřeli vydařenou sezonu staronoví mistři Pech s Uhlem.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Rada vyhrál třídu a potvrdil bronz

17. října 2006 • 00:30

Hustopečská posádka Martin Rada a Roman Petr s vozem Alfa Romeo 147 nechyběla na závěrečném podniku MMČR v rallye v okolí Příbrami a odjížděla spokojena. Ve skupině N3 jí v cíli patřilo zlato a ve skupině N pak bronz.

žádný příspěvek celý článek »

Příbram pro Šilhu plná trápení

14. října 2006 • 20:10

Rozhodně jinak si představoval vystoupení na domácí půdě za volantem nového Peugeotu 206 RC Josef Šilha. Po neustálých technických potížích musel dokonce dvakrát ze závodu odstoupit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Fuchs Oil Rally Příbram

13. října 2006 • 04:00

Závěrečným podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla Fuchs Oil Rally Příbram. Napínavý souboj o stříbrnou příčku letošního seriálu si můžete připomenout v galerii více než sta fotek, jejíchž autorem je Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Tomek - Škaloud mistrovský titul v A6

13. října 2006 • 02:00

Příprava na poslední velkou soutěž v ČR letošní sezóny byla zkomplikována havárií na předposlední RZ rally v Třebíči. Jednalo se o kompletní výměnu karosářských dílů, ale později se ukázalo, že došlo ještě k dalším škodám, opět bylo poškozené řízení a zadní náprava, jako na Barumce.

žádný příspěvek celý článek »

Doma zastavila Vaňáče poloosa

12. října 2006 • 08:15

Ač bez naděje na vylepšení pořadí v celkové tabulce GA MMČR, vstupoval Jan Vaňáč do Fuchs Oil Rally Příbram s odhodláním. Na domácí půdě chtěl předvést co nejlepší výkon odměněný pohárem. Nakonec ale opět zastávkovala technika a Vaňáč s Talaváňou museli soutěž předčasně ukončit.

žádný příspěvek celý článek »

Liška šetřil techniku pro Volfa

11. října 2006 • 17:05

Fuchs Oil Rally Příbram, závěrečného podniku MMČR rally 2006, se zúčastnily hned tři posádky týmu Klub Fox Racing. Zatímco Marcel Tuček s Václavem Tesařem a Milan Liška s Pavlem Kestlerem se v cíli mohli radovat z mistrovských bodů, Daniel Běhálek s Petrem Černohorským po problémech na bodované pozice nedosáhli.

žádný příspěvek celý článek »

Fatální chyba na Rally Příbram

11. října 2006 • 16:45

Neuvěřitelnou dohru měla poslední letošní soutěž Škoda Fabia Rallye Cupu. Podle oficiálních výsledků nebyla posádka Levora – Pech v cíli a klasifikována, nezískala tedy žádné body do celkového hodnocení poháru a zůstala v konečném pořadí na třetím místě o dva body za Bobby Mitchellem. Jak se to při systému super rallye mohlo stát?

příspěvků: 6 celý článek »

Jandíkovi čtvrté místo k postupu nestačilo

11. října 2006 • 15:45

Při závěrečné soutěži mezinárodního českého šampionátu v rally dojela posádka týmu Matador Motosport Miroslav Jandík – Radim Chrastecký na solidní čtvrté příčce celkového pořadí. V nabité konkurenci to však na vylepšení dosavadního postavení nestačilo.

žádný příspěvek celý článek »

toplist