www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Sprintrally Pelhřimov - Memoriál T. Vojtěcha

Radar na Křemešníku

2. srpna 2006 • 00:10

Organizátoři III. Rallye Pelhřimov připravili mj. i zajímavé radarové měření rychlosti soutěžních vozů na trati RZ. Měření na RZ 3 mělo sloužit za základ vyhlášení nejrychlejší posádky a jejich vozu, což mělo být součástí předání cen a pohárů.

žádný příspěvek celý článek »

Smutný Pelhřimov pro Semeráda

1. srpna 2006 • 08:00

Na Pelhřimov jsme se já i Bohouš moc těšili, už proto, že jsme byli sami zvědavi na poměření smečky "devitek" s naší Evo VII. Studená sprcha však přišla v pátek, kdy mi před polednem odletěl na svůj poslední let můj nejlepší a největší kamarád a rádce, můj Táta.

příspěvků: 1 celý článek »

Kreace jezdců v Nové Cerekvi

1. srpna 2006 • 06:00

Divácká komentovaná zóna v Nové Cerekvi při letošním třetím ročníku Sprintrally Pelhřimov přinesla divákům řadu zajímavých situací. Dvě z nich se podařilo zachytit fotoaparátem také našemu stálému spolupracovníku Daliboru Benychovi a vy si tak můžete taneček Lubomíra Tenkla i havárii Tomáše Klokočníka prohlédnout v přehledné fotosérii.

žádný příspěvek celý článek »

V Pelhřimově vyhrál Flídr s Octavií WRC

29. července 2006 • 20:50

Leoš Flídr se Škodou Octavia WRC vyhrál absolutní pořadí rallysprintu v Pelhřimově, který se jel jako Memoriál Tomáše Vojtěcha. Flídr o čtyřicet vteřin porazil Karla Trněného, který byl rovněž za volantem Škody Octavie WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po šesté rychlostní zkoušce

29. července 2006 • 15:00

Při odpoledním přeskupení v areálu objektu Silnice Hejda v Pelhřimově jsme zachytili po absolvování šesti rychlostních zkoušek – druhé průjezdy Nová Cerekev, Opatov, Křemešník následující hlasy předních jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců po třetí rychlostní zkoušce

29. července 2006 • 12:00

Při přeskupení v areálu objektu Silnice Hejda v Pelhřimově jsme zachytili po absolvování úvodních rychlostních zkoušek Nová Cerekev, Opatov, Křemešník následující hlasy předních jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Řada jezdců bere Pelhřimov jako test před barumkou

28. července 2006 • 23:00

III. Rallye Pelhřimov 2006 – Memoriál Tomáše Vojtěcha zahájila v pátečním dopoledni technická a administrativní přejímka v areálu objektu Silnice Hejda v Pelhřimově. Z předních jezdců absolvovali seznamovací jízdy všichni favorité, z předních jezdců se omluvili pouze Zdeněk Vlček (Mitsubishi Lancer EVO VI) a Petr Zedník (Ford Fiesta S1600).

žádný příspěvek celý článek »

Volf s Novákem jdou do boje v nových barvách

28. července 2006 • 10:30

Šestým podnikem bude v sobotu 29. července v Pelhřimově a jeho okolí pokračovat letošní seriál MČR sprintrally. Na startu nebude chybět posádka Jiří Volf - Petr Novák, která se tradičně představí s vozem Mitsubishi Lancer Evo 8 týmu NTS Plzeň - Gassner Rallisport. Vůz ale dostane zcela nový design.

žádný příspěvek celý článek »

Leoš Flídr před startem Rally Pelhřimov

27. července 2006 • 10:00

V sobotu v Pelhřimově pokračuje seriál sprintrally, který je také zařazen do Rally Super Série (RSS). Na startu nebude chybět ani náchodská posádka týmu SVC Motorsport Leoš Flídr - Bohumil Ehl, která se opět představí za volantem vozu Škoda Octavia WRC EVO III pronajaté od Rexteamu Věroslava Cvrčka.

příspěvků: 1 celý článek »

Matador Cup pokračuje v Pelhřimově

27. července 2006 • 01:00

Seriál Matador Cup v rally pokračuje svým druhým podnikem poslední červencový víkend v Pelhřimově. Sprintrally Pelhřimov je memoriálem Tomáše Vojtěcha, který v Pelhřimově odstartoval do své poslední rychlostní zkoušky…

žádný příspěvek celý článek »

Druhý pelhřimovský pokus

26. července 2006 • 03:00

Rallye Pelhřimov se sice řadí mezi naše nejmladší soutěže, její předešlé dva ročníky však ukázaly, že pacovští pořadatelé nejsou žádnými zelenáči a dokáží připravit velmi kvalitní rally. Přesunutí termínu do druhé poloviny července s sebou přineslo nevýhodu v podobě úmorných veder, zato však také důstojnější místo v kalendáři.

žádný příspěvek celý článek »

Sýkora přidal k rychlosti i body, nyní do Pelhřimova

25. července 2006 • 12:00

Před sprintem v Kopné měli na svém kontě Jan Sýkora s Martinou Škardovou zatím jen jeden bodovaný výsledek.V Hustopečích je zradil motor a v Pačejově doplatili na snahu dokončit rychlostní zkoušku za každou cenu. Kopná přinesla blýskání na časy v podobě čtvrtého místa po velkém boji s Petrem Křížkem.

žádný příspěvek celý článek »

Pelhřimov získal na poslední chvíli dalšího výtečného pilota

25. července 2006 • 06:00

Na poslední chvíli se pelhřimovským pořadatelům přihlásily tři posádky, počet přihlášených se tak rozrostl na 121. Je mezi nimi i velmi dobrý zahraniční jezdec, který by měl bojovat o nejvyšší příčky absolutní klasifikace.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Sprintrally Pelhřimov

24. července 2006 • 09:00

Rekordních 118 posádek je přihlášeno na šestý podnik letošního rallysprintového šampionátu, kterým bude o nadcházejícím víkendu Sprintrally Pelhřimov. Soutěž je kromě MČR zařazena také do Rally Super Serie a mistrovství republiky historických vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Pelhřimov se blíží: náměstí ožije velkým ruchem!

24. července 2006 • 07:00

Necelý týden zbývá do startu III.Rallye Pelhřimov 2006 – Memoriál Tomáše Vojtěcha, šestého dílu Mediasport Mistrovství České republiky ve sprintrally 2006 a Rally Super Série Mistrovství České republiky. Pořadatelé ze sdružení Monte Pacov Motorsport v AČR připravili po oba dny konání rally bohatý doprovodný program.

žádný příspěvek celý článek »

toplist