www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Böttcher Rally Vyškov

Vyškov - Hodiny zastavily Volfův útok na zlato

13. září 2006 • 09:00

Jiří Volf perfektně zvládl tlak plynoucí ze startu na domácí soutěži a při prvním společném závodě s navigátorem Františkem Rajnohou se při víkendové Böttcher Rally Vyškov 2006 radoval ze druhého místa v absolutní klasifikaci soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Cup ve Vyškově vyhrál domácí Jirka Volf

13. září 2006 • 05:00

Nově vypsaný seriál Matador Cup pro posádky jedoucí s produkčními vozy pokračoval v okolí Vyškova, kde se jela Böttcher Rally Vyškov. Již od prvních rychlostních zkoušek potvrzovaly posádky obouvající pneumatiky Matador konkurenceschopnost sportovních plášťů slovenského výrobce Matador Púchov a.s.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovská rally pohledem čísla 80

13. září 2006 • 02:00

Startem na XV. Bottcher rally Vyškov se nám splnil sen o účinkování na domácí soutěži. Nemalou měrou se o toto zrealizování zasloužili i činovníci Hanáckého rally klubu, kterým patří tímto náš dík. Hlavně díky jejich pochopení jsme mohli v páteční podvečer vyjet na startovní rampu.

žádný příspěvek celý článek »

Jelínek přišel o třetí místo na poslední RZ

12. září 2006 • 11:55

Už podruhé sahal Jan Jelínek v rallysprintovém šampionátu po stupních vítězů. Na Böttcher Rally Vyškov to ještě do závěrečné rychlostní zkoušky vypadalo na zisk bronzové medaile.

žádný příspěvek celý článek »

Postrehy z Vyškova od Petra Gavláka

12. září 2006 • 04:00

Rally Nitra sa nečakane presunula do Vyškova. Náš tím bol už rozhodnutý v utorok večer, keď sme sa dozvedeli prvé informácie o zrušení Nitry, že pôjdeme ako náhradné riešenie Rally vo Vyškove. V stredu nás prekvapila poobedňajšia informácia, že M-SR sa presúva do Vyškova.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Böttcher Rally Vyškov

12. září 2006 • 02:00

Na vyškovské Böttcher Rally nemohl chybět ani náš fotograf Jiří Jermakov, který kromě havárie Jaromíra Tomaštíka stihl nafotit i další řadu pěkných snímků, které vám nyní nabízíme.

žádný příspěvek celý článek »

Bottcher rally a slovenský šampionát 2006

12. září 2006 • 01:00

Je sobota večer 9. septembra 2006. Bottcher rally sa skončila, torzo slovenských posádok sa vracia späť na Slovensko. Aj tak by sme mohli charakterizovať realitu, ktorej by nikto z nás ešte v utorok napoludnie neuveril...

žádný příspěvek celý článek »

Jozef Béreš ml. vo Vyškove až ôsmy

11. září 2006 • 02:00

Majstrovstvá Slovenskej republiky rally 2006 pokračovali dnes štvrtým podujatím vo Vyškove, kde sa po prvýkrát predstavila i posádka Suzuki motoršport Jozef Béreš ml. a Peter Starý na vozidle Suzuki Ignis S 1600.

žádný příspěvek celý článek »

Tomaštík ve Vyškově předvedl veletoč

10. září 2006 • 20:50

Konec na třetím kilometru úvodní rychlostní zkoušky po havárii. Tak si rozhodně závod na své oblíbené Böttcher Rally ve Vyškově nepředstavoval pilot TOVR Motorsportu Jaromír Tomaštík.

žádný příspěvek celý článek »

Semerád má po Vyškově titul ve sprintrally jistý

9. září 2006 • 21:40

Josef Semerád splnil na Böttcher Rally Vyškov roli hlavního favorita a s předstihem si zajistil titul mistra České republiky ve sprintrally. Semerád si dnes v sedmém podniku šampionátu připsal čtvrté vítězství v sezoně a dva závody před koncem seriálu má jistotu, že již nemůže být v čele konečného hodnocení předstižen.

žádný příspěvek celý článek »

Béreš - Starý sa po prvýkrát predstaví vo Vyškove

8. září 2006 • 11:13

Posádka Suzuki motoršport J.Béreš - P.Starý sa po prvýkrát predstaví vo Vyškove, kde zabojuje o dôležité body MSR Slovensko-česká posádka Jozef Béreš ml. a Peter Starý so súťažným vozidlom Suzuki Ignis S 1600 sa zúčastní jubilejného 15.ročníka Böttcher Rally Vyškov, keďže bola zrušená súťaž Suzuki Autosalón Rally Nitra.

žádný příspěvek celý článek »

Lumír Firla chce ve Vyškově bodovat

8. září 2006 • 02:00

Vyškovský sprint je další výzvou pro aktuálně desátého muže hodnocení produkčních vozů Lumíra Firlu a jeho Lancer EVO 6, se kterým se Lumír snaží poměrně zdatně konkurovat modernější technikou vybaveným soupeřům. První rok mezi produkčními vozy doposud dává pozitivní vyhlídky do bližší i vzdálenější budoucnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Volf na domácí půdě s novým spolujezdcem

7. září 2006 • 01:00

Při víkendové Böttcher rally Vyškov (8. – 9. září 2006) čeká na Jiřího Volfa hned celá série úkolů a výzev. Brněnský jezdec se s nimi tradičně popere s vozem Mitsubishi Lancer Evo VIII týmu NTS Plzeň – Gassner Rallisport, na sedadlo spolujezdce ale tentokrát usedne František Rajnoha.

žádný příspěvek celý článek »

Každý den jinak...

6. září 2006 • 21:50

Zatímco včera médii prolétla jako blesk překvapivá informace o startu Václava Pecha na Böttcher rally se Škodou 130 RS týmu Surfin, dnešní den přinesl pro fanoušky další nečekanou smršť zpráv. To ale ještě nikdo nemohl tušit, jaká zpráva přijde o pár hodin později.

žádný příspěvek celý článek »

Premiéra Pecha za volantem stotřicítky se neuskuteční

6. září 2006 • 15:00

Včera probleskla českými médii zpráva, že se úřadující mistr České republiky v automobilových soutěžích a aktuálně vedoucí muž absolutní klasifikace Václav Pech představí na nadcházející Böttcher Rally Vyškov za volantem historického vozu Škoda 130 RS.

žádný příspěvek celý článek »

toplist