www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR 06 - Böttcher Rally Vyškov

Kladenská 206 kit car ve Vyškově opět rudá

29. září 2006 • 03:00

Jen pár dnů po Barum rally, kdy dvěstěšestka, startující výjimečně ve žlutomodrém designu, byla k poznání snad jen po zvuku a za volantem místo Jirky Vlčka seděl Antonín Matys, se kladenský tým vydal bojovat o sprinterské body do Vyškova.

žádný příspěvek celý článek »

Skokanská odyssea na Böttcher Rally

25. září 2006 • 04:00

Řadu z vás zaujaly záběry z havárie Jaromíra Tomaštíka po jednom ze skoků na Böttcher Rally Vyškov. Jak ve stejném místě skákali jeho konkurenti a že ani u jiných jezdců nebylo k podobnému incidentu daleko si můžete prohlédnout na videu od Aleše Trhlíka.

příspěvků: 2 celý článek »

Pegas Rally Team v novém složení úspěšný ve Vyškově

22. září 2006 • 00:30

Poslední vystoupení posádky Pegas Rally Teamu se uskutečnilo o uplynulém víkendu při Böttcher rally Vyškov v nově složené sestavě. Milan Kneifel přivítal na místě spolujezdce nováčka automobilových soutěží Radima Strnada.

žádný příspěvek celý článek »

Poslední fotogalerie z Böttcher Rally Vyškov

21. září 2006 • 00:30

Ještě jednou si můžete připomenout doposud poslední rallysprint letošní sezóny, Böttcher Rally, která se jela před dvěma týdny v okolí Vyškova. Na sluncem prozářených rychlostních zkouškách nemohl chybět ani náš stálý spolupracovník Sharkie, jehož snímky jsou vám právě k dispozici.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháček: Titul oslavíme později

16. září 2006 • 10:45

Se skvělou bilancí pěti vítězství a dvou druhých míst v sedmi zatím odjetých soutěžích českého šampionátu ve sprintrally se po víkendové Bötcher rally v okolí Vyškova může radovat posádka kdyňského APM - Automotive Rally Teamu ve složení Sláva Ducháček - Petr Dufek z mistrovského titulu ve třídě A5 pro rok 2006!

žádný příspěvek celý článek »

Eddy Schlager: "Pochvalu zaslouží soupeři"

15. září 2006 • 06:00

Eddy Schlager se spolujezdcem Richardem Wächterem neprotrhli šňůru neúspěchů ani při své domácí vyškovské Böttcher rally. Po dvě třetiny rally to sice vypadalo na umístění na hranici první desítky absolutní klasifikace, v závěrečné fázi soutěže se objevily tradiční technické problémy.

žádný příspěvek celý článek »

Šlehofer ve Vyškově druhý

15. září 2006 • 03:00

Sedmým podnikem MČR sprintrally byla tradiční Böttcher Rally Vyškov. Nabídla rychlé, ale velmi pěkné erzety, parádní organizaci a také krásné slunečné počasí. Na startu nechyběla ani posádka Jan Šlehofer-Zbyněk Soběhart, startující opět Hondou Civic VTI.

žádný příspěvek celý článek »

Konec smolné série

15. září 2006 • 02:00

Víkendová Böttcher rally Vyškov byla sedmým podnikem šampionátu sprintů a zároveň tento seriál přehoupla do své závěrečné třetiny. Jelikož do konce mistrovství zbývaly před startem už jen tři podniky, bylo jasné, že právě ve Vyškově může padnout jedno z rozhodujících slov o vývoji tabulky v jednotlivých třídách.

žádný příspěvek celý článek »

Video z havárie Jaromíra Tomaštíka

15. září 2006 • 01:00

Havárie Jaromíra Tomaštíka byla jednoznačně největší nehodou na letošní Böttcher Rally Vyškov. Po fotografiích si tuto hrůzostrašnou kolostřešní kombinaci můžete prohlédnout také prostřednictvím videa, které natočil náš stálý spolupracovník Aleš Trhlík.

příspěvků: 4 celý článek »

Semerád: Vyškov rozhodl o titulu !

14. září 2006 • 09:50

Od našeho posledního startu uběhlo dlouhých šest neděl a většina soupeřů si mezitím zazávodila na Barumce. Koneckonců i "naše" devítka se tam velmi úspěšně zúčastnila a dovezla Romana Krestu do cíle nejrychleji. Pro nás bylo jeho umístění samozřejmě výzvou a byli bychom opravdu jen neradi dopadli jinak, než on.

žádný příspěvek celý článek »

Další fotogalerie z Böttcher Rally Vyškov

14. září 2006 • 05:00

Můžete si prohlédnout další fotogalerii z letošního ročníku Böttcher Rally, která se jela o uplynulém víkendu v okolí Vyškova. Na sluncem prozářených rychlostních zkouškách nemohl chybět ani náš stálý spolupracovník Dalibor Benych, jehož snímky jsou vám právě k dispozici.

žádný příspěvek celý článek »

Zpackané vystoupení ve Vyškově...

14. září 2006 • 02:00

XIV. Böttcher Sprintrallye Vyškov, dalšího podniku MČR ve sprintrallye se zúčastnila i juniorská posádka Václav Dunovský – Jiří Stross s Hondou Civic 1,6 Vti. Ze soupeřů v N2 chyběli pouze Ladislav Henzl s Petrem Čečilem a ve skupině N Václav Stejskal s Josefem Králem. Jinak byla konkurence kompletní.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov - Hodiny zastavily Volfův útok na zlato

13. září 2006 • 09:00

Jiří Volf perfektně zvládl tlak plynoucí ze startu na domácí soutěži a při prvním společném závodě s navigátorem Františkem Rajnohou se při víkendové Böttcher Rally Vyškov 2006 radoval ze druhého místa v absolutní klasifikaci soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Matador Cup ve Vyškově vyhrál domácí Jirka Volf

13. září 2006 • 05:00

Nově vypsaný seriál Matador Cup pro posádky jedoucí s produkčními vozy pokračoval v okolí Vyškova, kde se jela Böttcher Rally Vyškov. Již od prvních rychlostních zkoušek potvrzovaly posádky obouvající pneumatiky Matador konkurenceschopnost sportovních plášťů slovenského výrobce Matador Púchov a.s.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškovská rally pohledem čísla 80

13. září 2006 • 02:00

Startem na XV. Bottcher rally Vyškov se nám splnil sen o účinkování na domácí soutěži. Nemalou měrou se o toto zrealizování zasloužili i činovníci Hanáckého rally klubu, kterým patří tímto náš dík. Hlavně díky jejich pochopení jsme mohli v páteční podvečer vyjet na startovní rampu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist