www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 4. května 2024, Svátek má Květoslav, zítra Klaudie

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - Rally Norway (PCWRC)

Prokop s Tománkem třetí v PCWRC

foto

17. února 2009 • 04:00

Česká posádka Martin Prokop - Jan Tománek dokonale navázala na loňský úspěch ve Švédsku a na norských zkouškách, lemovaných obrovskými sněhovými bariérami, vyválčila třetí místo produkční klasifikace. Zároveň obhájila pozici nejrychlejší neseverské produkční dvojice na tomto specifickém povrchu.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop třetí v PCWRC

foto

16. února 2009 • 05:00

I na druhém podniku letošní světového šampionátu se česká dvojice Martin Prokop – Jan Tománek prezentovala vyzrálým výkonem a ze severu Evropy si odváží za výtečné třetí místo cenných šest bodů do klasifikace produkčního šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Sandell: Absolutně skvělé od startu do cíle!

foto

15. února 2009 • 21:00

Skvělý vstup do nové sezony zaznamenala posádka Patrik Sandell s Emilem Axelssonem, kteří v Norsku debutovali v barvách týmu Red Bull a dokázali hned první start nové mladoboleslavské zbraně na tratích světového šampionátu, Škody Fabia S2000, proměnit ve vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Norská rally: Ohlasy z cíle

foto

15. února 2009 • 17:25

V cíli Norské rally jsme v Hamaru vyzpovídali samozřejmě všechny tři české jezdce, kteří se letošní náročné a mrazivé severské soutěže zúčastnili. Jejich osobní hodnocení svého vystoupení na zamrzlých a zasněžených tratích si můžete poslechnout v podobě tradičních audio nahrávek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. dne Norské rally od Jana Vaškoviče

foto

15. února 2009 • 12:00

V okolí Hamaru panuje i nadále ideální zimní počasí. Všude kolem trati spousta sněhu, teploty hluboko pod nulou. Posádky i diváci si náležitě užívají tyto náročné severské podmínky. To ostatně můžete posoudit i z dnešní fotogalerie Jana Vaškoviče.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád startuje do poslední etapy Norské Rally

foto

15. února 2009 • 11:45

Martin Semerád s Bohoušem Ceplechou odevzdali své soutěžní Mitsubishi Lancer EVO IX do uzavřeného parkoviště v závěru druhé etapy Norské Rally na devátém místě v kategorii produkčních vozů. Náročná druhá etapa severské soutěže řádě prověřila startovní pole a s problémy se potýkala i velká skupina favorizovaných jezdců.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 2. dne Norské rally od Petra Frýby

foto

15. února 2009 • 08:30

V okolí Hamaru panuje i nadále ideální zimní počasí. Všude kolem trati spousta sněhu, teploty hluboko pod nulou. Posádky i diváci si náležitě užívají tyto náročné severské podmínky. To ostatně můžete posoudit i z dnešní fotogalerie našeho stálého redakčního spolupracovníka Petra Frýby.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop nadále na třetí pozici

foto

15. února 2009 • 07:00

I po druhé etapě extrémního závodění při teplotách hluboko pod bodem mrazu se Martin Prokop a Jan Tománek drží na třetím místě produkční klasifikace Norské rally, absolutně jim patří patnácté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Norská rally: Ohlasy po 2. dnu

foto

14. února 2009 • 21:55

Do cíle druhého dne letošní Norské rally dorazila také trojice českých zástupců, které jsme vyzpovídali před večerním servisem v Hamaru. Kromě těchto rozhovorů si můžete poslechnout také aktuální dojmy lídra průběžné klasifikace kategorie PCWRC Patrika Sandella startujícího se Škodou Fabií S2000.

žádný příspěvek celý článek »

2. den Rally Norway: Francouzské trio drtí severskou konkurenci

foto

14. února 2009 • 21:10

Včerejší taktické hrátky, jichž jsme v poslední době u jezdců továrních a polotovárních fordů celkem pravidelnými svědky, tentokrát Mikku Hirvonenovi kýžený úspěch nepřinesly. I přes výhodnější startovní pozici jej dnes krom jediné výjimky nepustila francouzská trojka Loeb-Elena-C4 WRC ke slovu a vteřinku po vteřince se Finovi vzdalovala. S jednodenním zpožděním se naopak probral Jari-Matti Latvala, který před odpolední sekcí konečně našel vhodné nastavení vozu a mladík okamžitě začal zajíždět časy, které od něj na zasněženém severu očekávaly.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Semerád se proklouzal do druhé etapy

foto

14. února 2009 • 16:00

Velmi rychlé časy v kontaktu se světovou špičkou kategorie produkčních vozů i zklamání z chyb prožil v průběhu první etapy mladý soutěžní jezdec Martin Semerád. Společně s Bohuslavem Ceplechou dorazili do cíle první etapy Norské Rally na jedenáctém místě v kategorii produkčních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. dne Norské rally od Petra Frýby

foto

14. února 2009 • 01:00

Včerejší den Rally Norway s sebou přinesl oproti předchozím dnům relativně méně mrazivé počasí, když teplota na ranních zkouškách klesla jen lehce pod 20 stupňů Celsia. Po celý den však soutěžící i diváky provázely sluneční paprsky, které podtrhly atmosféru dnešních 'leteckých' snímků z Norska.

žádný příspěvek celý článek »

Prokopův solidní úvod v ledovém království

foto

13. února 2009 • 21:45

Martin Prokop se spolujezdcem Janem Tománkem figurují po první etapě Norské rally na třetí příčce produkční klasifikace, absolutně patří české dvojici sedmnácté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. dne Norské rally od Jana Vaškoviče

foto

13. února 2009 • 21:00

Dnešní den Rally Norway s sebou přinesl oproti předchozím dnům relativně méně mrazivé počasí, když teplota na ranních zkouškách klesla jen lehce pod 20 stupňů Celsia. Po celý den však soutěžící i diváky provázely sluneční paprsky, které podtrhly atmosféru dnešních 'leteckých' snímků z Norska.

žádný příspěvek celý článek »

Po první etapě kraluje Norské rally dvojice Loeb-Hirvonen

foto

13. února 2009 • 17:00

Jedničky obou továrních týmů kralovaly první etapě letošní Rally Norway. Ze vteřinkového souboje i díky zpomalení finského jezdce na poslední zkoušce vyšel lépe jezdec Citroënu. Největším překvapením etapy jsou výkony PG Anderssona, který se Škodou Fabií WRC vyhrál dvě rychlostní zkoušky.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist