www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 09 - Rajd Polski (JWRC)

Mario Isola: Rajd Polski bude nezapomenutelná soutěž

foto

25. června 2009 • 08:00

Nezapomenutelná soutěž, tak předpovídá osud nadcházejícího podniku, Rajdu Polského, Mario Isola, rally manager jednotného dodavatele pneumatik pro světový šampionát. Italský výrobce k našim severním sousedům přiveze stejně jako do Argentiny měkkou směs, která zaručuje nejlepší výsledky na písčitém a možná bahnitém terénu, který se na tratích očekává.

příspěvků: 3 celý článek »

Polská trať postrádá světové parametry

foto

23. června 2009 • 22:30

Martin Prokop s Janem Tománkem tráví poslední dny před zahájením Polské rally v nádherném prostředí Mazurských jezer. Krásná krajina však bohužel ostře kontrastuje s kvalitou rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Krzysztof Holowczyc před polským startem s Focusem WRC

foto

22. června 2009 • 17:45

Jak již bylo oznámeno, netradiční složení bude mít na letošním Rajdu Polski tým Stobart Ford, kde dvojici Matthew Wilson a Henning Solberg doplní domácí matador, Krzysztof Holowczyc.

žádný příspěvek celý článek »

Mikkelsen v Polsku s Fabií WRC?

foto

4. června 2009 • 07:00

Podle norských médií se na návrat do světového šampionátu mezi vozy WRC chystá severský mladík, Andreas Mikkelsen s Olou Fløenem. Ten by podle dostupných informací měl usednou při Rajdu Polski do Škody Fabie WRC týmu Bernharda Kongsruda, který tento vůz půjčil například Per-Gunnara Anderssonovi při Rally Norway.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rajd Polski čítá 55 posádek

foto

3. června 2009 • 03:00

Celkem 55 posádek se přihlásilo na další podnik mistrovství světa, Rajd Polski, který se pojede koncem června na písčitošotolinových rychlostních zkouškách nedaleko Mazurských jezer na severu Polska. Zatím na něm můžeme nalézt čtrnáctku vozů WRC.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist