www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Petákovi vystavila stop převodovka

foto

23. dubna 2009 • 08:00

Po úspěšném dokončení Portugalské Rally se vydala posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták - Alena Benešová do okolí Klatov ke druhému podniku Mediasport MMČR v Rally. Se svým osvědčeným vozem Peugeot 207 S2000 chtěli vylepšit desáté místo z Valašské Rally.

žádný příspěvek celý článek »

T&T na Šumavě: Úvod špatný, výsledek dobrý

foto

23. dubna 2009 • 07:00

Nevydařený páteční začátek a sobotní ráno, následné propracování se na pátou příčku a její uhájení před dotírajícími soupeři v závěrečné nedělní etapě. Stejně jako dramatické momenty i mimo kokpit soutěžního speciálu. To jsou hlavní atributy letošní Rallye Šumava pro Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta.

žádný příspěvek celý článek »

Rozporuplné pocity premiéry

foto

23. dubna 2009 • 06:00

Trotina Rallye Team letos premiérově zkouší rychlostní zkoušky mistrovství České republiky historiků. Uplynulou 18. Historic Vltava Rallye, která se jela souběžně s 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy, se posádce Petr Šimurda – Milan Dlouhý s vozem Opel Kadett nepodařilo po ošklivé havárii dokončit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Historic Vltava Rallye od Dalibora Benycha

foto

22. dubna 2009 • 20:30

U příležitosti Mogul Šumava Rallye Klatovy se jel také tradiční evropský závod historických vozů. Že se bylo při Rally Vltava nač dívat můžete posoudit na dnešní sérii fotografií, kterou pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Ducháčka a Trněného potrápila na Šumavě technika

foto

22. dubna 2009 • 19:20

S průběhem Mogul Šumava Rallye Klatovy by mohl být Seznam.cz Rally Team celkem spokojen. Obě týmové posádky (Sláva Ducháček – Petr Dufek a Karel Trněný – Václav Pritzl) jely na bodovaných pozicích a nereálné nemuselo být ani umístění mezi nejlepšími deseti.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Šlehofer: "Byla to moje chyba…"

foto

22. dubna 2009 • 17:20

"Byla to moje chyba," říká Jan Šlehofer po Rally Šumava. Tým ROTO Plzeň dosáhl ve svém domovském regionu polovičního úspěchu.

žádný příspěvek celý článek »

Trojan s Dolečkovou na Šumavě šestí

foto

22. dubna 2009 • 17:00

O víkendu proběhl další podnik zařazený do seriálu MMČR a s jeho nástrahami se úspěšně vyrovnala i nově obsazená posádka reprezentující tým Korno Motorsport ve složení Karel Trojan, Marcela Dolečková.

žádný příspěvek celý článek »

Červená nám docela sedí

foto

22. dubna 2009 • 11:00

V Klatovech se na sedadlo spolujezdce vedle Vladimíra Barvíka vrátil Josef Bartončík. V týmu panovalo očekávání zda dokáže posádka navázat na poměrně úspěšný vstup do sezóny na Valašce, kde se nová červená zbraň objevila na 11. místě a také zrychlila svou posádku i opticky.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Šumava pohledem posádky číslo 21, Liška – Novák

foto

22. dubna 2009 • 10:00

Byla nádherná. Pavel Babka a Milan Pospíšil ji vdechli krásného ducha. Mnoho věcí vylepšili, tratě na Vimpersku a Domažlicku patří mezi Top v České Rally. Plzeňská vložka též patří k modernímu pojetí tohoto sportu. Též diváci pochopili kde mají stát. Určitě pohyb vrtulníku byl opodstatněn a přispěl k ukáznění diváků po smutné Valašce.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech s Petrem Uhlem zvítězili na Rallye Šumava

foto

22. dubna 2009 • 09:00

Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel vystoupala na stupeň nejvyšší při 44. Rallye Šumava a jejich jména se podruhé vítězně zapsala do historie této naší nejstarší soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Pohár Pirelli má za sebou druhý závod

foto

22. dubna 2009 • 06:00

V rámci Mediasport MMČR v Rally se v okolí Klatov, Vimperku a Plzně uskutečnila Mogul Šumava Rally, která je součástí Poháru Pirelli, který je vypsán pro všechny vozy startující v šampionátu. Oproti původním předpokladům se do této klasifikace přihlásili krátce před soutěží další čtyři posádky.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta k Rallye Mogul Šumava Klatovy 2009

foto

21. dubna 2009 • 15:55

Mnoho diskusí se rozeběhlo v návaznosti na situaci, která nastala na RZ 7 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy, kdy byl vůz Peugeot 207 S2000 posádky Roman Kresta – Petr Gross, jedoucí s defektem pravé zadní pneumatiky, dostižen v průběhu rychlostní zkoušky, za ním startující posádkou Václav Pech jun. – Petr Uhel.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Miroslava Knedly

foto

21. dubna 2009 • 10:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil druhý díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye Klatovy. Jak se posádkám dařilo na rychlostních zkouškách v okolí Klatov, Vimperka a Plzně si můžete prohlédnout na dnešní galerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta v cíli Mogul Šumava Rallye Klatovy

foto

21. dubna 2009 • 06:00

Druhou etapou pokračovala dnes 44. Mogul Šumava Rallye Klatovy. Na posádky čekalo celkem 5 rychlostních zkoušek o délce téměř 59 kilometrů. Z vedoucí pozice s náskokem 17,6s vstupovala do druhé části soutěže posádka MOGUL RACING TEAMU Roman Kresta - Petr Gross.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Michaela Daňka

foto

20. dubna 2009 • 19:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil druhý díl letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Mogul Šumava Rallye Klatovy. Jak se posádkám dařilo na rychlostních zkouškách v okolí Klatov, Vimperka a Plzně si můžete prohlédnout na dnešní galerii, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Michael Daněk.

žádný příspěvek celý článek »

toplist