www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Rallye Český Krumlov

Uspokojivý reparát bratrů Šimůnků

foto

27. května 2009 • 06:00

Po loňské nevydařené premiéře v MČR historiků se Rally Team Volenice a posádka bratří Šimůnků s vozem Škoda Favorit 136L vrátila na start krumlovské rally s cílem pokořit tuto náročnou soutěž a po smolné sérii odstoupení konečně spatřit cíl soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělý výsledek Anvelu v Krumlově

foto

26. května 2009 • 13:00

Soutěž v Krumlově potvrdila, že s novým červeným autem to jede a s Anvel racing teamem se začíná počítat na předních pozicích výsledkových listin. Ještě týden před Rallye Český Krumlovem se však Anvel představil na Šalgó - Gemer Rally, která se jela jako třetí závod slovenského mistráku.

příspěvků: 1 celý článek »

T&T v Krumlově: Bronz v plné konkurenci!

foto

26. května 2009 • 11:00

Jedním z nejlepších výsledků v kariéře a současně nejcennějším výsledkem v rámci českých soutěží skončila pro Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta oblíbená Rallye Český Krumlov. První etapa soutěže se v jejich případě odehrávala ve znamení souboje o druhou příčku s Václavem Pechem, v závěru druhého dne pak bylo třeba naopak hájit třetí místo před zrychlujícím Pavlem Valouškem.

žádný příspěvek celý článek »

ARC Slovakia v Krumlove bez „pani Šťasteny“

foto

26. května 2009 • 09:00

Po Prešovskej rally náš tím vycestoval opäť západne z našej krajiny, kde nás čakalo ďalšie podujatie MMČR 37.ročník Rallye Český Krumlov. Rally v Krumlove je preslávená náročnými rýchlostnými skúškami. Ani tento rok organizátori nevynechali ikony tejto súťaže - rýchlostnú skúšku Kohout-Jan (25,51km), RS-Malonty (24,35km) a o nič menej náročnú RS Slavkov(19,61km).

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. stříbrný v Českém Krumlově

foto

26. května 2009 • 07:00

V okolí Českého Krumlova se během uplynulého víkendu odehrál další díl seriálu Mezinárodního mistrovství České republiky v rallye. Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. – Petr Uhel vstoupila do soutěže velice dobře a celou první etapu sváděla vyrovnaný boj o první místa s dvěma rychlejšími speciály S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Hroch Rally Team v Krumlově osmý

foto

25. května 2009 • 12:40

Posádka ve složení Josef Peták a Alena Benešová úspěšně absolvovala s vozem Peugeot 207 S2000 víkendovou jarní Rally Český Krumlov. Příbramská dvojice figurovala po první etapě na desátém místě a po sobotní části na cílovou rampu v Jelení zahradě přijela na konečném osmém místě.

žádný příspěvek celý článek »

Impreza na bodech i přes dětské nemoci

foto

25. května 2009 • 08:00

Zázraky se asi přece jen nedějí. Impreza WRX STI Subaru Czech Rally Teamu, dokončená těsně před Rallye Český Krumlov, sice hned na úvodním testu soutěže zajela výtečný čtvrtý čas, brzy poté se ale projevilo nedostatečné vyzkoušení vozu. Zejména elektronický plyn zazlobil a jeho nevyzpytatelnost, kterou se v průběhu soutěže nepodařilo odstranit, výrazně ovlivnila důvěru posádky v kontrolu nad vozem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Pavla Janiše

foto

24. května 2009 • 20:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na Rallye Český Krumlov. Jak to vypadalo v okolí malebného jihočeského města si můžete prohlédnout na snímcích, které svým fotoaparátem zachytil náš redakční spolupracovník Pavel Janiš.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy z cíle

foto

23. května 2009 • 18:15

Po závěrečné rychlostní zkoušce letošní třetí soutěže Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích 2009 se startovní pole sjelo na cílovou rampu do Jelení zahrady. Z tohoto místa vám nyní přinášíme ohlasy nejlepších jezdců letošního 37. ročníku Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 9

foto

23. května 2009 • 13:25

Po devíti odjetých rychlostních testech se startovní pole letošní 37. Rallye Český Krumlov vrátilo opět do servisní zóny na výstavišti v Českých Budějovicích. První pozici si dnes zatím průběžně upevňoval Roman Kresta před Václavem Pechem, ale v boji o další příčky nebylo zdaleka rozhodnuto. Přinášíme další komentáře jezdců ve formátu MP3.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 6

foto

23. května 2009 • 11:50

Úvodní zkouškou druhého dne českokrumlovské rally byly tradiční Malonty. Na tomto testu pomyslně zatroubil do útoku Roman Kresta na Peugeotu 207 S2000 a notně odskočil svým pronásledovatelům. Nejen jeho komentář k RZ 6 si můžete nyní poslechnout v audio ohlasech, které jsme zaznamenali v tankovací zóně.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 5

foto

23. května 2009 • 01:10

Po prvním dni letošní 37. Rallye Český Krumlov 2009 figuruje na čele soutěže Roman Kresta před Václavem Pechem a Jaromírem Tarabusem. Před posledním pátečním servisem jsme vyzpovídali nejen tyto tři jezdce, ale samozřejmě také řadu ostatních.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 3

foto

22. května 2009 • 22:40

S průběžnými výsledky po třech odjetých testech letošní Rallye Český Krumlov notně zamíchala především třetí rychlostní zkouška. Ta, s výjimkou vedoucího tria v podobě Romana Kresty, Václava Pecha a Jaromíra Tarabuse, přinesla pro řadu jezdců problémy v podobě defektů či poškození kol a jejich zavěšení. Více se dozvíte přímo v ohlasech.

žádný příspěvek celý článek »

Český Krumlov: Ohlasy po RZ 1

foto

22. května 2009 • 18:50

Celkem 76 posádek odstartovalo dnes odpoledne do úvodní rychlostní zkoušky 37. Rallye Český Krumlov, třetího podniku letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Přinášíme první ohlasy po zahajovací divácké speciálce na českobudějovickém výstavišti.

žádný příspěvek celý článek »

Většina posádek už si převzala itineráře

foto

20. května 2009 • 21:30

První den tréninků absolvovala drtivá většina přihlášených posádek. Z první dvacítky se nedostavili jen Petr Hozák a Němec Timo Heinen (priorita ASN). Ten první zřejmě ještě dorazí ve čtvrtek, druhý se narychlo omluvil. Neobjevili se také Antonín Matys, Václav Stejskal, Miroslav Fišer a Michal Srb.

žádný příspěvek celý článek »

toplist