www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 09 - Rallye Český Krumlov

Po úspěšném Krumlově přišlo telčské zklamání

foto

10. června 2009 • 14:00

O třetím květnovém víkendu pokračovalo mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích v jižních Čechách. Na Rallye Český Krumlov, jednu z nejhezčích soutěží v celém seriálu, se vydala i posádka Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza.

žádný příspěvek celý článek »

Jirka Vlček svléknul „žlutý trikot“ skupiny A. O strom...

foto

3. června 2009 • 05:00

Rally Český Krumlov proběhla pro posádku Jiří Vlček – Zdeněk Jůrka ve znamení potvrzených přísloví, pověr a vizí okultních věd. Kladenský pilot červeného Peugeotu 206 S1600 se stal po prvních dvou dějstvích letošního velkého mistrovství v rally poněkud překvapivým lídrem tabulky nejen třídy A6, ale i celé skupiny A. Po startu na slovinské Saturnus rally měl na krumlovské soutěži jasný cíl – i přes předpokládanou ztrátu vedení udržet bodový kontakt se špičkou.

žádný příspěvek celý článek »

Druhá sedmička v řadě pro Honzu Jelínka

foto

3. června 2009 • 02:00

"Pěkné erzety, krásná krajina a ještě k tomu dobrý výsledek v cíli – myslím, že to byl nejen pro nás podařený víkend," říká Jan Jelínek, sedmý jezdec konečného pořadí Rally Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Jaroslava Kacerovského

foto

3. června 2009 • 01:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o posledním květnovém víkendu na Rallye Český Krumlov. Jak to vypadalo v okolí malebného jihočeského města si můžete prohlédnout na snímcích, které svým fotoaparátem zachytil náš stálý redakční spolupracovník Jaroslav Kacerovský.

žádný příspěvek celý článek »

Další kámen mudrců

foto

1. června 2009 • 14:50

Tak máme na Krumlově druhý prokletý kámen, řeklo si několik desítek soutěžících po absolvování prvního průjezdu rychlostní zkoušky Kohout-Ján. Na mudrování ale bylo pozdě, na ně byl čas při tréninku.

žádný příspěvek celý článek »

Když je rally opravdovým dobrodružstvím

foto

1. června 2009 • 14:20

Na tratích v okolí Českého Krumlova a Českých Budějovic, kde třetím podnikem pokračoval domácí šampionát v automobilových soutěžích, se Královéhradecký rally klub představil s vozem Volkswagen Polo posádky Jakub Urban – Jiří Švec. Mladá dvojice měla získávat další zkušenosti na náročné ale populární soutěži, tým však potrápila stávkující technika. A nejen ta závodní. Proto se pro všechny členy týmu závodní víkend změnil spíše v jedno velké dobrodružství.

žádný příspěvek celý článek »

Oddechli jsme si

foto

1. června 2009 • 14:00

Rádi konstatujeme, že českokrumlovská soutěž byla již třetí v řadě, která skončila po nepříjemných událostech z loňského roku i začátku toho letošního bez problémů.

žádný příspěvek celý článek »

Výsledky Seznam.cz Rally Teamu: tři body pro Ducháčka

foto

1. června 2009 • 13:40

Do Českého Krumlova odjížděl Seznam.cz Rally Team povzbuzen vítězstvím Jaroslava Orsáka v Lužických horách. Zatímco v Hrádku nad Nisou vyšlo vše na jedničku, na Jihu Čech se ale tentokrát nedařilo. Sláva Ducháček doslova vydřel tři bodíky a Karel Trněný po dvou defektech a s motorem bez chuti do práce, vyšel bodově naprázdno.

žádný příspěvek celý článek »

Krásná, ale příliš krátká krumlovská soutěž

foto

1. června 2009 • 13:00

Ani napodruhé se nepodařilo Petru Šimurdovi a Milanu Dlouhému s vozem Opel Kadett v MČR-HA protnout pomyslnou cílovou pásku. Při Rallye Český Krumlov to ovšem nebylo za tak dramatických událostí jako při soutěži v okolí Klatov při premiérovém startu v českém mistrovství historických vozidel.

žádný příspěvek celý článek »

Sparrow Racing Team zvládl náročný Krumlov

foto

28. května 2009 • 10:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo na tradičních jihočeských rychlostních zkouškách jednoho z nejoblíbenějších závodů u nás – Rallye Český Krumlov.

žádný příspěvek celý článek »

V Citroën Racing Trophy CZ se rozdělilo 7 300 Euro

foto

27. května 2009 • 08:00

Rallye Český Krumlov byla prvním podnikem letos nově vypsané a atraktivní soutěže Citroën Racing Trophy CZ a na jihu Čech se o finanční prémii 15.000 Euro poprala pětice posádek s vozy Citroën C2 R2 Max.

žádný příspěvek celý článek »

Uspokojivý reparát bratrů Šimůnků

foto

27. května 2009 • 06:00

Po loňské nevydařené premiéře v MČR historiků se Rally Team Volenice a posádka bratří Šimůnků s vozem Škoda Favorit 136L vrátila na start krumlovské rally s cílem pokořit tuto náročnou soutěž a po smolné sérii odstoupení konečně spatřit cíl soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělý výsledek Anvelu v Krumlově

foto

26. května 2009 • 13:00

Soutěž v Krumlově potvrdila, že s novým červeným autem to jede a s Anvel racing teamem se začíná počítat na předních pozicích výsledkových listin. Ještě týden před Rallye Český Krumlovem se však Anvel představil na Šalgó - Gemer Rally, která se jela jako třetí závod slovenského mistráku.

příspěvků: 1 celý článek »

T&T v Krumlově: Bronz v plné konkurenci!

foto

26. května 2009 • 11:00

Jedním z nejlepších výsledků v kariéře a současně nejcennějším výsledkem v rámci českých soutěží skončila pro Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta oblíbená Rallye Český Krumlov. První etapa soutěže se v jejich případě odehrávala ve znamení souboje o druhou příčku s Václavem Pechem, v závěru druhého dne pak bylo třeba naopak hájit třetí místo před zrychlujícím Pavlem Valouškem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Český Krumlov od Roberta Balcara

foto

26. května 2009 • 10:00

Mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích pokračovalo o uplynulém víkendu na Rallye Český Krumlov. Jak to vypadalo v okolí malebného jihočeského města si můžete prohlédnout na snímcích, které svým fotoaparátem zachytil náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

toplist