www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Thermica Rally Lužické hory

Corolla S2000 v cíli Thermica Rally Lužické hory

foto

5. května 2009 • 07:00

Posádka Karel Macek – Aleš Pilný dojela s vozem Toyota Corolla S2000 v barvách týmu Motor Team Macek do cíle letošní Thermica Rally Lužické hory. Jednalo se o premiérový start dalšího vozu specifikace S2000 v rámci MČR Sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Thermica Rally Lužické Hory od Sharka

foto

4. května 2009 • 02:00

První podnik letošního rallysprintového šampionátu se uskutečnil včera za slunečného počasí na rychlostních zkouškách kolem Hrádku nad Nisou. Jak se posádkám dařilo na pomezí České republiky, Německa i Polska si můžete prohlédnout na dnešních snímcích, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná plynová premiéra CNG Seznam.cz Rally Teamu v české rally

foto

4. května 2009 • 01:00

Premiéra CNG Seznam.cz Rally Teamu v domácím šampionátu jednodenních automobilových soutěží dopadla nadmíru úspěšně. Václav Pech jun. s Petrem Uhelem se při Rally Lužické hory, úvodním podniku MČR sprintrally 2009, poprvé představili s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX poháněným stlačeným zemním plynem a jasně demonstrovali možnosti vozu s alternativním pohonem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Thermica Rally Lužické Hory od Miroslava Knedly

foto

3. května 2009 • 19:30

První podnik letošního rallysprintového šampionátu se uskutečnil včera za slunečného počasí na rychlostních zkouškách kolem Hrádku nad Nisou. Jak se posádkám dařilo na pomezí České republiky, Německa i Polska si můžete prohlédnout na dnešních snímcích, jejichž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy z cíle Thermica Rally Lužické Hory (MP3)

foto

3. května 2009 • 16:30

První podnik letošního rallysprintového šampionátu se uskutečnil včera za slunečného počasí na rychlostních zkouškách kolem Hrádku nad Nisou. Jak se posádkám dařilo na pomezí České republiky, Německa i Polska si můžete poslechnout v ohlasech, které byly zachyceny těsně před cílovou rampou.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák vyhrál Thermica Rally Lužické Hory

foto

2. května 2009 • 08:00

Vítězem letošného ročníku Thermica Rally Lužické Hory se stali Jaroslav Orsák s Karlem Vajíkem. Na stupně vítězů je doprovodili Josef Peták s Liborem Joskou a při premiéře s vozem WRC Jan Štěpánek s Markem Omelkou.

příspěvků: 1 celý článek »

CNG Seznam.cz Rally Team nasadí do české rally jako první vůz poháněný zemním plynem

foto

1. května 2009 • 06:00

Víkendová Rally Lužické Hory, úvodní podnik MČR sprintrally, odstartuje novou éru českých automobilových soutěží. Na tratích v okolí Hrádku nad Nisou a Frýdlantu se v barvách CNG Seznam.cz Rally Teamu poprvé představí vůz Mitsubishi Lancer Evo IX CNG. Při premiéře vozu poháněného zemním plynem na českých rychlostních zkouškách se za jeho volant posadí pětinásobný mezinárodní mistr ČR v rally Václav Pech.

příspěvků: 2 celý článek »

Sherlog Racing na Lužičkách v silné sestavě

foto

1. května 2009 • 05:00

Tři devítkové Mitsubishi a jeden KIT přiveze do Hrádku nad Nisou Sherlog Racing Team Josefa Semeráda. První soutěží AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally bude již tuto soboto mezi jezdci velmi oblíbená soutěž Thermica Rally Lužické hory. Do Hrádku nad Nisou, kde má soutěž centrum, se sjede tento rok nebývale velká konkurence, ale i přesto Sherlog Racing nechce hrát v žádném případě druhé housle.

žádný příspěvek celý článek »

Milan Pantálek testoval na Lužické Hory

foto

30. dubna 2009 • 12:00

Středeční dopoledne využila ke svému testu před nadcházející Thermica Rally Lužické hory posádka Milan Pantálek – Jaroslav Novák z Gemini rally teamu. Pod dohledem techniků z JM Engineeringu proběhlo poslední doladění vozu Fiat Grande Punto Abarth S2000 a několik desítek ostrých kilometrů ujistilo posádku v tom, že jsou na nadcházející soutěž, která startuje již tuto sobotu v Hrádku nad Nisou, dobře připraveni.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Abramowski testoval před Lužičkami (+FOTO)

foto

30. dubna 2009 • 11:00

Martin Abramowski bude patřit k nejrychlejším zahraničním posádkám a zároveň i n největším favoritům Lužického poháru v rámci letošní Thermica Rally Lužické Hory. Že svou přípravu bere skutečně poctivě dokazují fotografie ze včerejších testů, které nám zaslal náš polský kolega Maciej Wiśniewski.

příspěvků: 3 celý článek »

Corolla S2000 na Thermica Rally Lužické hory!

foto

30. dubna 2009 • 08:00

Dalším vozem specifikace S2000 v domácím šampionátu automobilových soutěžích je Toyota Corolla S2000. Tento v Evropě zcela ojedinělý soutěžní speciál zažije svou závodní premiéru ve dnech 1. -2. května 2009 v rámci Thermica Rally Lužické hory, prvního dějství seriálu MČR Sprintrally. Posádku bude tvořit Karel Macek a Aleš Pilný.

příspěvků: 3 celý článek »

KM-Motorsport před Rally Lužické hory

foto

28. dubna 2009 • 16:00

Vimperský team KM-Motorsport již netrpělivě čeká na svůj letošní premiérový start na Rally Lužické hory. Oproti loňskému roku bude v Lužičkách bojovat ve třídě N4.

žádný příspěvek celý článek »

Růžička, Greguška a Vlček testovali (+FOTO)

foto

27. dubna 2009 • 23:00

Tomáš Růžička, Milan Greguška a Martin Vlček testovali před víkendovými závody v Lužických Horách a Prešově. Nehoráznou smůlu měl Tomáš Růžička, když se mu nejdříve poškodil motor jeho Subaru Impreza STI, aby posléze poslal do strouhy zapůjčený Lancer Martina Vlčka.

příspěvků: 1 celý článek »

Rozhovor s Janem Halalou o Lužických horách

foto

26. dubna 2009 • 10:00

Již koncem nadcházejícího týden se v okolí Hrádku nad Nisou uskuteční první díl letošního rallysprintového šampionátu, Thermica Rally Lužické hory. Proto jsme se rozhodli vyzpovídat jednoho ze spolupořadatelů Jana Halalu.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Blahna testoval před Rally Lužické Hory (+FOTO)

foto

26. dubna 2009 • 08:00

Již před dvěma měsící jste si mohli na stránkách AutoSportu přečíst článek o přípravě Clia R3 pro starty Jakuba Blahny v rallysprintovém šampionátu. První podnik v Lužických Horách se blíží a tak nepřekvapí, že se v těchto dnech uskutečnily první testy nově postaveného vozu.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist