www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 9. května 2024, Svátek má Ctibor, zítra Blažena

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Impromat Rallysprint Kopná

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Jiřího Jermakova

foto

8. července 2009 • 07:00

Víkendový Impromat Rallysprint Kopná opět jasně prokázal svoji tradiční velkou popularitu mezi soutěžními posádkami i diváky. Na trati valašské soutěže nechyběl ani náš stálý redakční kolega Jiří Jermakov, který přispěl do archívu snímků ze soutěže svou fotogalerií s téměř sedmi desítkami záběrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Romana Kašpárka

foto

7. července 2009 • 19:15

Jedním z vrcholů letošní sprintové sezóny byl sobotní Impromat Rallysprint Kopná. Na valašských tratích v okolí Slušovic probíhaly neúprosné souboje o vteřinky, což s povděkem kvitovaly spousty fanoušků podél tratě. Část z této atmosféry můžete nasát i z fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

4x7 a kaskadérské kousky Honzy Jelínka na Kopné

foto

7. července 2009 • 18:00

Kaskadérská show před diváky a příliš „dlouhá“ ruční brzda – to byly hlavní důvody, proč si na domácím podniku v okolí Slušovic dojela posádka Autoline Rally Teamu letos už počtvrté za sebou pro sedmé místo. Členové Autoline Rally Teamu si po roce opět nenechali ujít dost možná nejhezčí a nejpopulárnější jednodenní soutěž u nás, kterou je vyhlášený Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé miesto z Kopnej pre Fiat Rufa Raly Team

foto

7. července 2009 • 17:30

Vynikajúci výkon v rámci českého „malého“ majstráku na súťaži Rallysprint Kopná predviedla posádka slovenského FIAT RUFA Rally Teamu Grzegorz Grzyb – Przemyslav Mazur na vozidle Fiat Grande Punto S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Pouhá bojovnost k úspěchu nevedla

foto

7. července 2009 • 17:00

Jako na většinu závodů, tak i na i na Impromat Rallysprint Kopná 2009 přijel Petr Brynda řádně nažhaven a namotivován. Snad ještě více po úspěchu v Telči a s vizí přihlášky do projektu BF Goodrich, kde jej favorizoval i Václav Pech v rámci komentování Ypres Rally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Ondřeje Zemana

foto

5. července 2009 • 19:00

Jedním z vrcholů letošní sprintové sezóny byl včerejší Impromat Rallysprint Kopná. Na valašských tratích v okolí Slušovic probíhaly neúprosné souboje o vteřinky, což s povděkem kvitovaly spousty fanoušků podél tratě. Část z této atmosféry můžete nasát i z fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Návrat Tomáše Engeho do rally zkomplikovaly technické problémy

foto

5. července 2009 • 15:30

Druhý start CNG Seznam.cz Rally Teamu se uskutečnil v rámci Rallysprintu Kopná v okolí města Slušovice. Za volant týmového speciálu Mitsubishi Lancer EVO IX CNG usedl Tomáš Enge, který se tak po pěti letech opět představil na půdě české rally. Návrat do automobilových soutěží ale libereckému rodákovi nevyšel úplně podle představ, technické problémy nedovolily posádce Tomáš Enge – Michal Ernst demonstrovat možnosti závodního speciálu poháněného stlačeným zemním plynem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Pavla Janiše

foto

5. července 2009 • 14:00

Jedním z vrcholů letošní sprintové sezóny byl včerejší Impromat Rallysprint Kopná. Na valašských tratích v okolí Slušovic probíhaly neúprosné souboje o vteřinky, což s povděkem kvitovaly spousty fanoušků podél tratě. Část z této atmosféry můžete nasát i z fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Pavel Janiš.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy z Kopné po RZ 3 a RZ 7

foto

4. července 2009 • 14:35

Letošní Rallypsint Kopná, který se odehrává v doslova letní atmosféře, zatím nabízí pěkné souboje a atraktivní podívanou, která v těchto chvílích již míří do svého finále. My vám nyní přinášíme ohlasy z přeskupení po RZ 3 a RZ 7, kde se dozvíte dojmy z dosavadních vložek od předních posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie Martina Husára z testů Hroch Rally Teamu

foto

3. července 2009 • 13:05

Start letošního Impromat Rallysprintu Kopná se nezadržitelné blíží a ruku v ruce s tím se stupňuje i testovací tempo jednotlivých posádek. Na Zlínsku včera odpoledne testoval Hroch Rally Team, v jehož barvách tradičně nastupuje úřadující rallysprintový mistr Josef peták s peugeotem, na Kopné k němu ale přibude i patrně největší tahák ročníku 2009, Roman Kresta s Fabií WRC. Prvnímu seznámení aktuálního lídra MMČR s holandskou škodovkou přihlížel i Martin Husár, jehož snímky vám nyní přinášíme.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Enge se vrací do české rally v barvách CNG Seznam.cz Rally Teamu

foto

2. července 2009 • 09:00

Z okruhového závodu 24h Le Mans rovnou na tratě rychlostních zkoušek. Tak vypadá program Tomáše Engeho posledních dnů. Český závodník, který se před dvěma týdny radoval ze čtvrtého místa absolutně při nejslavnějším vytrvalostním závodě planety, se po více než pětileté pauze vrátí za volant ryze soutěžního speciálu. Pod hlavičkou CNG Seznam.cz Rally Teamu se Tomáš Enge představí na Rallysprintu Kopná s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX CNG, který je horkou novinkou českého mistrovství v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Minařík: „Dáme do toho všechno“

foto

2. července 2009 • 08:00

Vstříc své domácí soutěži se o nadcházejícím víkendu vydá posádka Impromat Motorsportu Lubomír Minařík – Viktor Semela, kterou čeká třetí díl Mistrovství ČR ve sprintrally – Impromat Rallysprint Kopná. Dvojice, která je i v letošní sezóně věrná vozu Škoda Fabia Kit Car třídy A6, by ráda vylepšila svoji průběžnou čtvrtou pozici v hodnocení skupiny A, na kterou klesla po absenci na květnové Rally Vysočina.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu moravských jezdců před Kopnou

foto

2. července 2009 • 06:00

Již tuto sobotu se jede jeden z nejpopulárnějších sprintů, Impromat Rallysprint Kopná. Většina pilotů se v posledních dnech poctivě připravuje. Několik snímků z přípravy některých moravských posádek si pro vás připravil Pavel Janiš.

žádný příspěvek celý článek »

Rallysprintovému šampionátu vévodí Orsák na mitsubishi

foto

2. července 2009 • 05:00

Osmidílný šampionát jednodenních rallysprintů letos odstartoval až začátkem května pod názvem AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally 2009. Vysoký počet zúčastněných posádek na úvodních dvou rallysprintech svědčí o pokračujícím trendu, kdy řada soutěžících dává přednost před velkým šampionátem levnější účasti v jednodenních rallysprintech, kde je k vidění i řada vyrovnaných soubojů. Úvodní dva rallysprinty vyhrál Jaroslav Orsák z Valašských Klobouk na voze Mitsubishi Lancer EVO IX.

žádný příspěvek celý článek »

Na Kopnou ze Sherlogů jen Semerád a Hejzlar

foto

2. července 2009 • 04:00

Sherlog Racing Team má za sebou trochu klidnější období bez závodů, které vyplnily školní povinnosti Martina Semeráda a příprava vozů Mitsubishi v zázemí dílen týmu na Žebráku. Mechanici týmu měli po posledních závodech v Telči a Hustopečích plné ruce práce, protože dva vozy doznaly podstatných kosmetických změn karoserie.

žádný příspěvek celý článek »

toplist