www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Impromat Rallysprint Kopná

Video z Rallysprintu Kopná od Aleše Trhlíka

foto

15. července 2009 • 15:00

Jeden z nejpopulárnějších sprintů u nás, Impromat Rallysprint Kopná, je již za námi. Dnes se ještě jednou vrátíme k tomuto podniku, a to prostřednictvím sedmnácti videí nejlepších posádek tak, jak je zachytil náš stálý redakční spolupracovník Aleš Trhlík.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Miroslava Knedly

foto

15. července 2009 • 08:00

Jedním z vrcholů letošní sprintové sezóny byl sobotní Impromat Rallysprint Kopná. Na valašských tratích v okolí Slušovic probíhaly neúprosné souboje o vteřinky, což s povděkem kvitovaly spousty fanoušků podél tratě. Část z této atmosféry můžete nasát i z fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Roberta Balcara

foto

10. července 2009 • 10:00

Jedním z vrcholů letošní sprintové sezóny byl sobotní Impromat Rallysprint Kopná. Na valašských tratích v okolí Slušovic probíhaly neúprosné souboje o vteřinky, což s povděkem kvitovaly spousty fanoušků podél tratě. Část z této atmosféry můžete nasát i z fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

příspěvků: 1 celý článek »

Sherlog Racing na Kopné bez ztráty kytičky

foto

10. července 2009 • 09:30

I když počasí posledních dnů ukazovalo spíše zamračenou tvář s přívaly deště, nad Slušovicemi a Podkopnou Lhotou v sobotu vysvitlo sluníčko, a pravé, letní, prázdninové soutěži nic nebránilo. Dvě posádky Sherlog Racing Teamu obsadily kategorie N4 a A5 ve složení Josef Semerád po boku Romana Niemetze s Mitsubishi Lancer EVO IX a Jaroslav Hejzlar s Pepou Králem ve Škodě Felicia KIT.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam na Kopné třikrát v první desítce

foto

10. července 2009 • 09:00

Seznam.cz Rally Team pokračuje v úspěšném tažení domácími rallysprinty. Ani na třetím podniku jednodenního šampionátu nechyběla týmová posádka na stupních vítězů. Pavel Valoušek vybojoval druhé místo za vítězným Petákem. Mezi nejrychlejší šestici se vešli i Karel Trněný a Sláva Ducháček.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Jaroslava Kacerovského

foto

9. července 2009 • 15:45

Jedním z vrcholů letošní sprintové sezóny byl sobotní Impromat Rallysprint Kopná. Na valašských tratích v okolí Slušovic probíhaly neúprosné souboje o vteřinky, což s povděkem kvitovaly spousty fanoušků podél tratě. Část z této atmosféry můžete nasát i z fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Jaroslav Kacerovský.

žádný příspěvek celý článek »

Tarabus - Norek na Kopné: Premiérové absolutní vítězství!

foto

9. července 2009 • 14:00

Prvního vítězství své kariéry v absolutní klasifikaci dosáhli na Sprintrally Kopná Jaromír Tarabus s Igorem Norkem, který zde na sedačce spolujezdce zastoupil zaneprázdněného Daniela Trunkáta. Závod se shodou okolností vyvíjel na špici pořadí velice podobně jako loňský ročník, ovšem s tím rozdílem, že loni si ze soutěže Jaromír s Danielem odvezli stříbro, zatímco letos to pro Jarmíra s Igorem vyšlo na zlato.

žádný příspěvek celý článek »

Jaroslav Orsák: Vytěžené maximum

foto

9. července 2009 • 13:15

V pozici lídra průběžného hodnocení Mistrovství České republiky v rallysprintu nastupovala posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík na start třetího podniku malého mistráku ve Slušovicích. Právě XVII. IMPROMAT Rallysprint Kopná se stala kolbištěm, kde sprinteři letos potřetí změřili své síly.

žádný příspěvek celý článek »

Peták si z Kopné odváží bronz

foto

9. července 2009 • 13:10

Rallysprintový šampionát pokračoval o uplynulém víkendu v okolí Slušovic. V rámci Rallysprintu Kopná nechyběla posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová s vozem Peugeot 207 S2000 a nevedla si špatně.

žádný příspěvek celý článek »

Vlkova prospaná Kopná

foto

9. července 2009 • 12:00

Posádka týmu V-Group Kladno ve složení Jiří Vlček a Milan Klička s vozem Peugeot 206 S1600 se zúčastnila o uplynulém víkendu třetího závodu rallysprintového šampionátu, který se uskutečnil v okolí Slušovic a Podkopné Lhoty.

žádný příspěvek celý článek »

Podkopka pohledem Oty Hlouška

foto

8. července 2009 • 13:30

Tak je za námi, pro nás opět neúspěšná, Podkopka. Loni jsme skončili hned po 1.RZ, když nám něco, nějakým záhadným, nepochopitelným způsobem shodilo řemen od vodní pumpy. Letos jsme si žádnou možnost takového potupného konce vůbec nepřipouštěli a naivně jsme si mysleli, že už máme všechnu smůlu vybranou. To jsme se ale velmi, velmi mýlili!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Jiřího Jermakova

foto

8. července 2009 • 07:00

Víkendový Impromat Rallysprint Kopná opět jasně prokázal svoji tradiční velkou popularitu mezi soutěžními posádkami i diváky. Na trati valašské soutěže nechyběl ani náš stálý redakční kolega Jiří Jermakov, který přispěl do archívu snímků ze soutěže svou fotogalerií s téměř sedmi desítkami záběrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallysprintu Kopná od Romana Kašpárka

foto

7. července 2009 • 19:15

Jedním z vrcholů letošní sprintové sezóny byl sobotní Impromat Rallysprint Kopná. Na valašských tratích v okolí Slušovic probíhaly neúprosné souboje o vteřinky, což s povděkem kvitovaly spousty fanoušků podél tratě. Část z této atmosféry můžete nasát i z fotogalerie, jejímž autorem je náš stálý redakční spolupracovník Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

4x7 a kaskadérské kousky Honzy Jelínka na Kopné

foto

7. července 2009 • 18:00

Kaskadérská show před diváky a příliš „dlouhá“ ruční brzda – to byly hlavní důvody, proč si na domácím podniku v okolí Slušovic dojela posádka Autoline Rally Teamu letos už počtvrté za sebou pro sedmé místo. Členové Autoline Rally Teamu si po roce opět nenechali ujít dost možná nejhezčí a nejpopulárnější jednodenní soutěž u nás, kterou je vyhlášený Rallysprint Kopná.

žádný příspěvek celý článek »

Druhé miesto z Kopnej pre Fiat Rufa Raly Team

foto

7. července 2009 • 17:30

Vynikajúci výkon v rámci českého „malého“ majstráku na súťaži Rallysprint Kopná predviedla posádka slovenského FIAT RUFA Rally Teamu Grzegorz Grzyb – Przemyslav Mazur na vozidle Fiat Grande Punto S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist