www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Horácká Rally Třebíč

Přijďte během rally na zábavné dny bezpečnosti s BESIPem!

foto

17. července 2009 • 15:00

Pořadatelé z Auto klubu elektrárna Dukovany v AČR připravili ve spolupráci s BESIPem v rámci jubilejního 20. ročníku Horácká rally v Třebíči akci s názvem Zábavné dny bezpečnosti, která proběhne v sobotu 18. července od 10 hodin na Karlově náměstí v Třebíči. V rámci celodenního doprovodného programu se uskuteční od 15 hodin kulturní vystoupení hudebních skupin.

žádný příspěvek celý článek »

Vyhraje Horáckou rally Peták, Orsák, Valoušek nebo další?

foto

17. července 2009 • 13:45

Kvalitní startovní pole nabídne jubilejní 20. Horácká rally, která proběhne v sobotu 18. července v okolí Třebíče jako čtvrtý díl seriálu AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally a zároveň se na Vysočině rozdají další body do Mistrovství České republiky v rally historických automobilů. Seznam přihlášených posádek čítá celkem 95 soutěžících, z toho 84 posádek může bodovat do rallysprintového mistrovství, 9 vozů bude zápolit mezi v hodnocení historiků a 2 posádky se zúčastní Poháru mládeže v rally.

příspěvků: 1 celý článek »

Program Horácké rally k dostání za symbolických pět korun!

foto

16. července 2009 • 11:00

Pořadatelé z AČR – AK elektrárna Dukovany vydali k letošnímu ročníku Horácké rally oficiální program. Na celkem padesáti stranách přiznivci automobilového sportu naleznou podrobné informace k jubilejnímu ročníku třebíčské rally. Překvapením pro diváky je cena programu, která je stanovena na pouhých pět korun!

žádný příspěvek celý článek »

Do čela rallysprintového šampionátu se dostal obhájce Peták

foto

16. července 2009 • 08:00

Osmidílný šampionát jednodenních rallysprintů letos odstartoval až začátkem května pod názvem AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally 2009 (MČR - S). Úvodní dva rallysprinty vyhrál Jaroslav Orsák z Valašských Klobouk na voze Mitsubishi Lancer EVO IX, nicméně do čela průběžného pořadí se dostal po třech odjetých podnicích obhájce titulu příbramský Josef Peták na voze Peugeot 207 S2000, který má v čele náskok pouhých tří bodů. Čtvrté dějství rallysprintové šampionátu se odehraje v okolí Třebíče, kde se o víkendu uskuteční jubilejní 20. Horácká rally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Horáckou Rally Třebíč

foto

8. července 2009 • 22:30

Jen dva týdny po Kopné bude pokračovat rallysprintových soutěžích na tratích v okolí Třebíče, kde se uskuteční jubilejní dvacátý ročník Horácké Rally. Na ní se přihlásilo celkem 93 posádek, jak můžete posoudit z dnes zveřejněného seznamu přihlášených.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally hlásí první přihlášené posádky

foto

2. července 2009 • 03:00

První přihlášené posádky evidují pořadatelé z AČR – Autoklubu elektrárna Dukovany na čtvrtý podnik AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally, kterým bude 20. Horácká rally s centrem v Třebíči. Soutěž se uskuteční v termínu 17. - 18. července 2009 a vedle rallysprintového šampionátu si rozdělí posádky body do Mistrovství České republiky v rally historických automobilů, Mistrovství ČR juniorů, Dámský pohár ČR a Pohár mládeže v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Liqui Moly Racing team nasadí na Horácké rally dva speciály WRC

foto

30. června 2009 • 11:00

Na 20. ročník Horácké rally Třebíč, která se pojede 18. 7. 2009 a bude součástí seriálu AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally, nasadí LIQUI MOLY Racing Team dva vozy specifikace WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Jubilejní Horácká rally se přiblížila mílovými kroky!

foto

11. června 2009 • 04:00

Za pouhých pět týdnů odstartuje v Třebíči a blízkém okolí jubilejní 20. Horácká rally, čtvrtý díl osmidílného seriálu AutoCont Mistrovství České republiky ve sprintrally a Mistrovství ČR v rally historických automobilů. Soutěž s centrem v Třebíči se uskuteční v termínu 17. - 18. července 2009 a vedle dvou zmíněných šampionátů se rozdělí body do Mistrovství ČR juniorů, Damský pohár ČR a Pohár mládeže v rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist