www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Horácká Rally Třebíč

Komárek i Drotár v desítce nejlepších na Horácké rally 2009

foto

26. července 2009 • 14:45

Seriál AutoCont mistrovství ČR automobilových sprintrally pokračoval v Třebíči jubilejním dvacátým ročníkem Horácké rally. Na start soutěže se postavily jak bylo již dříve avizováno, obě posádky v barvách Liqui Moly ve složení David Komárek s Tomášek Rojkou a slovenští jezdci Igor Drotár a Vlado Bánoci. Obě dvojice startovaly na Škodách Octavia specifikace WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Miroslava Knedly

foto

26. července 2009 • 14:30

O minulém víkendu se uskutečnil další díl letošního rallysprintového seriálu, Horácká Rally Třebíč. Jak se dařilo soutěžním posádkám na deštěm zmáčené trati kolem Třebíče a Třeště si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii. Tato vám představuje sérii snímků tak, jak je nafotil náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz Rally Team opět na stupních vítězů

foto

26. července 2009 • 14:00

Horácká Rallye v Třebíči nabídla neuvěřitelně napínavé drama až do posledních metrů. Jednu z hlavních rolí v tomto strhujícím závěru hrála i posádka Seznam.cz Rally Teamu Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza. Přes ztrátu zaviněnou zamlženým oknem v průtrži mračen, se mezi první desítku prosadili i Karel Trněný s Václavem Pritzlem.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Roberta Balcara

foto

23. července 2009 • 12:00

O víkendu se uskutečnil další díl letošního rallysprintového seriálu, Horácká Rally Třebíč. Jak se dařilo soutěžním posádkám na deštěm zmáčené trati kolem Třebíče a Třeště si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii. Tato vám představuje sérii snímků tak, jak je nafotil náš stálý redakční spolupracovník Robert Balcar.

žádný příspěvek celý článek »

Jako na houpačce

foto

23. července 2009 • 11:00

Jako na houpačce musí orlovskému jezdci Lumírovi Firlovi připadat první polovina letošní rallysprintové sezóny. Jeden z mála zástupců Moravskoslezského kraje ve startovním poli třetí sezónu sedlá osvědčené Mitsubishi Lancer sedmé evoluce a stejně jako v letech minulých si zvolil jednodenní šampionát jako svou letošní prioritu.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák v extrémních podmínkách opět zvítězil

foto

23. července 2009 • 10:00

Píše se datum 18. července 2009. V Třebíči startuje jubilejní 20. ročník Horácké rally. Tento den je významný i pro „Jarina z Poteča“, neboť přesně před pětadvaceti lety se narodil. Jarek doslova a do písmene žije rally, a tak si nejlepší dárek k čtvrtstoletí života nadělil osobně sám. Společně s Karlem Vajíkem ovládli čtvrtý podnik rallysprintového mistrovství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Jiřího Dokulila

foto

23. července 2009 • 08:00

O víkendu se uskutečnil další díl letošního rallysprintového seriálu, Horácká Rally Třebíč. Jak se dařilo soutěžním posádkám na deštěm zmáčené trati kolem Třebíče a Třeště si můžete prohlédnout v dnešní fotogalerii. Tato vám představuje sérii snímků tak, jak je nafotil náš stálý redakční spolupracovník Jiří Dokulil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Ondřeje Zemana

foto

21. července 2009 • 13:00

O víkendu se uskutečnil další díl letošního rallysprintového seriálu, Horácká Rally Třebíč. Jak se dařilo soutěžním posádkám na deštěm zmáčené trati kolem Třebíče a Třeště si můžete prohlédnout v dnešních forogaleriích. Tato vám představuje sérii snímků tak, jak je nafotil Ondřej Zeman.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Romana Kašpárka

foto

21. července 2009 • 12:00

O víkendu se uskutečnil další díl letošního rallysprintového seriálu, Horácká Rally Třebíč. Jak se dařilo soutěžním posádkám na deštěm zmáčené trati kolem Třebíče a Třeště si můžete prohlédnout v dnešních forogaleriích. Tato vám představuje sérii snímků tak, jak je nafotil Roman Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Dalibora Benycha

foto

21. července 2009 • 11:00

O víkendu se uskutečnil další díl letošního rallysprintového seriálu, Horácká Rally Třebíč. Jak se dařilo soutěžním posádkám na deštěm zmáčené trati kolem Třebíče a Třeště si můžete prohlédnout v dnešních forogaleriích. Tato vám představuje sérii snímků tak, jak je nafotil Dalibor Benych.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Pavla Janiše

foto

21. července 2009 • 10:00

O víkendu se uskutečnil další díl letošního rallysprintového seriálu, Horácká Rally Třebíč. Jak se dařilo soutěžním posádkám na deštěm zmáčené trati kolem Třebíče a Třeště si můžete prohlédnout v dnešních forogaleriích. Tato vám představuje sérii snímků tak, jak je nafotil Pavel Janiš.

žádný příspěvek celý článek »

Karel Pohner poprvé po třech letech v rally havaroval

foto

21. července 2009 • 09:00

Mokrá sprintrally v okolí Telče byla tento víkend překonána. Kdo nezmokl na Vysočině, přijížděl z Třebíče mokrý až na kost. Hned první dvě RZ na nově zařazené soutěži Rally Třebíč byly za podivných okolností zrušeny. Na soutěži nechyběla ani královéhradecká posádka Karel Pohner – Jan Husák ani dva ze tří speciálů třídy A7 homologace R3, pilotované Jakubem Blahnou a Romanem Štefanem, plus další soupeři.

žádný příspěvek celý článek »

Třebíč (očima Oty Hlouška)

foto

21. července 2009 • 08:00

Co k ní říct… Přemýšlím, jestli něco psát nebo ne, měl jsem několik tel. rozhovorů, jeden „pěkný“ mail a ten mě nakonec nakop‘, že přece jenom napíšu, jak to vidím já. Předem zdůrazňuji, že je to pouze má iniciativa a Lumír tak nějak předběžně nesouhlasil s tím, abych situaci v Třebíči nějak rozmazával.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally od Jiřího Jermakova

foto

20. července 2009 • 22:20

Diváci podél trati letošní jubilejní Horácké rally v okolí Třebíče měli možnost sledovat dramatický a těsný souboj o první místo a cenné vteřiny mezi Jaroslavem Orsákem a Pavlem Valouškem. Jak věrně zachytil duel této dvojice, ale i dalších jezdců na většinou deštěm notně zmáčené trati náš kolega Jiří Jermakov, to můžete posoudit sami.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally: V náročných podmínkách Tomáš Enge čtvrtý

foto

20. července 2009 • 20:20

Na Horácké rally Třebíč nečekaly posádku CNG Seznam.cz Rally Teamu jednoduché podmínky. Silné dešťové přeháňky totiž významně změnily charakter tratí, dvojice Tomáš Enge – Michal Ernst přesto dokázala při svém druhém společném startu se speciálem s motorem poháněným stlačeným zemním plynem (CNG) vybojovat výborné čtvrté místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

toplist