www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Rally Krkonoše

V Trutnově se sjede vynikající konkurence

foto

5. srpna 2009 • 10:50

Velice početnou a kvalitní konkurencí posádek se může pochlubit III. ročník Rally Krkonoše, který se odehraje 7. a 8. srpna pod taktovkou organizátorů z HBV Motorsport. V rámci AutoCont MČR ve sprintrally, MČR historických vozů a K4 Poháru ČR v rally je přihlášeno více jak 140 dvojic.

žádný příspěvek celý článek »

Dominik Laurent jede opět se Zdeňkem Hawlem

foto

4. srpna 2009 • 20:30

Řadu sezón spolu v soutěžním voze strávili Francouz, žijící již více jak deset let částečně v Čechách, Dominik Laurent a špičkový spolujezdec, známý předtím zejména ze spolupráce s Jindřichem Štolfou a Zdeňkem Kučerou, Zdeněk Hawel. Nejlepší výsledky spolu dosáhli na Barum rally, Rally Bohemia nebo Rally Tatry s vozem Peugeot 306.

žádný příspěvek celý článek »

Krkonoše s nabitou startovní listinou (update)

foto

30. července 2009 • 13:20

Nabitým seznamem přihlášených posádek disponuje další letošní mistrovský rallysprint. Mezi přihláškami na Rally Krkonoše, která se pojede o druhém srpnovém víkendu, nechybí nikdo z favoritů a tak se dá v okolí Trunova očekávat napínavá podívaná.

žádný příspěvek celý článek »

Start Rally Krkonoše se blíží mílovými kroky

foto

13. července 2009 • 11:00

Malé jubileum slavící Rally Krkonoše s centrem v Trutnově, se pojede 8. srpna potřetí. Pořadatelé z HBV Motorsport letos uvítají posádky jedoucí o body do AutoCont M ČR ve sprintrally, K4 Poháru ČR v rally i M ČR historických soutěžních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Přípravy Rally Krkonoše 2009 v plném proudu

foto

8. června 2009 • 17:00

Koncem května se v malém salónku radnice v Trutnově uskutečnila další schůze organizačního výboru 3. ročníku Rally Krkonoše. Z úst ředitele Vladimíra Hlavatého mimo jiné zaznělo, že již byla schválena trať. Za asociaci jezdců ji připomínkovali Jindřich Štolfa a spolujezdec Tomáš Singer.

žádný příspěvek celý článek »

Zpestřením Rally Krkonoše bude setkání legend

foto

26. března 2009 • 12:00

Novinkou a výrazným obohacením společenské části 3. ročníku Rally Krkonoše, který se uskuteční 7. – 8. srpna jako Mistrovství ČR ve sprintrally, Mistrovství ČR historických automobilů, Pohár ČR v rally, Pohár mládeže, Česká Trofej – Rally pravidelnosti a Enteria a.s. Rally Cup 2009 bude setkání legend – bývalých jezdců továrního týmu Škoda.

žádný příspěvek celý článek »

MG Metro 6R4 k vidění na Rally Krkonoše

foto

8. února 2009 • 13:00

V lednu započala v dílnách ATS - Servis, v. o. s. stavba vozu pro závody do vrchu MSE Berg - Trophy 2009. Vůz bude postaven na bázi slavného vozu Metro 6R4. Speciál stavěný do E1-1400 bude mít pohon jedné nápravy. Používat bude motor MG-Rover K -serie 1400 ccm, který se s obsahem 1,8 montuje i do vozu Lotus Exige.

žádný příspěvek celý článek »

toplist