www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - Rally Krkonoše

Rally Krkonoše pohledem Oty Hlouška

foto

18. srpna 2009 • 06:00

Přestávky mezi Třebíčí a Krkonošemi jsem využil k získání plusových bodů u manželky a vyrazil jsem na dovolenou do Chorvatska. Byl jsem tam ale jak na trní, hlavou se mi pořád honily myšlenky na závody a jen jsem trnul, jestli se podaří odstranit problémy s motorem. Po Třebíči jsme zjistili dost velkou prasklinu v sání, která zřejmě byla hlavní příčinou úbytku výkonu, a vůbec motor potřeboval celkovou revizi.

žádný příspěvek celý článek »

Bedna od Krakonoše

foto

14. srpna 2009 • 09:00

Petr Šimurda s Milanem Dlouhým se po loňské sezóně v Rallye Cupu pro letošek rozhodli pro republikový šampionát historických vozidel. Na řadě byla 3. Rally Krkonoše, která se dá nazvat jako domácí pro východočeskou posádku s Opelem Kadett Coupé. „Rally Krkonoše jsme svým způsobem určitě považovali za „domácí“ podnik, i když jsme zde startovali poprvé a nevěděli, co od připravených rychlostních zkoušek můžeme očekávat,“ řekl před startem Petr Šimurda.

žádný příspěvek celý článek »

Krkonošské předjíždění

foto

14. srpna 2009 • 08:00

Rally Krkonoše byla letošním teprve druhým startem posádky Rally Teamu Volenice Martin Knížek – Petr Šimůnek a jejich vozu Škoda Favorit 136L v K4 poháru České republiky v rally.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam.cz Rally Team znovu slaví triumf - v Krkonoších

foto

13. srpna 2009 • 15:40

Posádky Seznam.cz Rally Teamu mají za sebou další úspěšnou soutěž. Na Krkonošské rallye dosáhl Pavel Valoušek na své první absolutní vítězství v mistrovském podniku na domácí půdě. Současně tak vybojoval již třetí letošní triumf pro jezdce v barvách Seznam.cz Rally Teamu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Dalibora Benycha

foto

11. srpna 2009 • 10:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil v okolí Trutnova další díl letošního rallysprintového šampionátu, Rally Krkonoše. Po dlouhé době opět pěkné počasí a zdrádné tratě měly za následek řadu nehod, ale i pěkný soutěžní sport, jak ostatně můžete posoudit z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Miroslava Knedly

foto

11. srpna 2009 • 05:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil v okolí Trutnova další díl letošního rallysprintového šampionátu, Rally Krkonoše. Po dlouhé době opět pěkné počasí a zdrádné tratě měly za následek řadu nehod, ale i pěkný soutěžní sport, jak ostatně můžete posoudit z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Stav Petáka a Josky se lepší

foto

10. srpna 2009 • 14:40

Během první rychlostní zkoušky, která se jela v rámci pátého dílu rallysprintového šampionátu v okolí Trutnova při Rally Krkonoše vážně havarovala posádka Hroch Rally Teamu se startovním číslem jedna ve složení Josef Peták a Libor Joska na voze Peugeot 207 S2000.

příspěvků: 7 celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Ondřeje Zemana

foto

10. srpna 2009 • 08:00

Včera se uskutečnil v okolí Trutnova další díl letošního rallysprintového šampionátu, Rally Krkonoše. Po dlouhé době opět pěkné počasí a zdrádné tratě měly za následek řadu nehod, ale i pěkný soutěžní sport, jak ostatně můžete posoudit z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Pavla Janiše

foto

9. srpna 2009 • 23:00

Včera se uskutečnil v okolí Trutnova další díl letošního rallysprintového šampionátu, Rally Krkonoše. Po dlouhé době opět pěkné počasí a zdrádné tratě měly za následek řadu nehod, ale i pěkný soutěžní sport, jak ostatně můžete posoudit z fotografií našeho stálého redakčního spolupracovníka Pavla Janiše.

žádný příspěvek celý článek »

CNG Seznam.cz RT vybojoval v Krkonoších stupně vítězů

foto

9. srpna 2009 • 21:00

Dalšího úspěchu v rámci Mistrovství České republiky sprintrally dosáhl CNG Seznam.cz Rally Team. Na Rally Krkonoše totiž zaznamenal v klasifikaci třídy S/2 další umístění na stupních vítězů, navíc obsadil výtečné páté místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze zákulisí Rally Krkonoše

foto

9. srpna 2009 • 14:00

Včera se uskutečnil v okolí Trutnova další díl letošního rallysprintového šampionátu, Rally Krkonoše. Po dlouhé době opět pěkné počasí a zdrádné tratě měly za následek řadu nehod, ale i pěkný soutěžní sport, jak můžete posoudit z fotografií Václava Štípka, který přináší snímky z technické přejímky i předstartovního prostoru.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Krkonoše ON LINE

foto

8. srpna 2009 • 09:00

Dnes odstartuje další díl letošního rallysprintového šampionátu, Rally Krkonoše. Jak se bude dařit posádkám na náročných tratích v okolí Trutnova můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ!

žádný příspěvek celý článek »

CNG Seznam.cz Rally Team čeká další start na Rally Krkonoše

foto

6. srpna 2009 • 14:30

Ještě v neděli závodil Tomáš Enge na portugalském okruhu Algarve s prototypem Aston Martin v rámci Le Mans Series. Ve středu už ale jako člen CNG Seznam.cz Rally Teamu v okolí Příbrami testoval Mistubishi Lancer EVO IX CNG, se kterým se o víkendu představí na Rally Krkonoše.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký v Krkonoších předjezdcem s Fabií S2000

foto

6. srpna 2009 • 12:00

Tovární jezdec Škody Motorsport a v současnosti druhý muž klasifikace IRC Jan Kopecký si po téměř roční přestávce vyzkouší roli předjezdce. Na víkendové Rally Krkonoše se představí společně s Petrem Starým se Škodou Fabií S2000 s nulou na bočních dveřích.

žádný příspěvek celý článek »

Žák a učitel, učitel a žák

foto

6. srpna 2009 • 09:25

Víkendový rallysprint v Krkonoších vyvolal v týmu ROTO Plzeň zajímavou situaci. Do kokpitu Fiatu Punto S1600, se kterým běžně jezdí Jan Šlehofer, usedne tentokrát Jindřich Štolfa. Z konzultanta se stává jezdec a z jezdce konzultant.

žádný příspěvek celý článek »

toplist