www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - XVIII. Admiral Rally Vyškov

Obdivuhodná pestrost ve Vyškově

foto

28. srpna 2009 • 14:30

Mimořádně početnou a pestrou startovní listinou se může pochlubit šestý podnik letošního Mistrovství ČR ve sprintrally – XVIII. Admiral rally Vyškov. Rekord z loňska, kdy se na soutěž v okolí Vyškova přihlásilo 139 soutěžících, sice pokořen nebyl, přesto na diváky čeká jedna z nejpočetnějších a nejkvalitnějších účastí nejen v letošním sprintovém mistrovství, ale i v historii hanácké soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Vyškov + PU 1 a 2

foto

28. srpna 2009 • 12:30

Celkem 125 posádek můžeme najít na seznamu přihlášených posádek na další podnik Rallysprintové sezóny, Admiral Rally Vyškov. Kromě toho organizátoři vydali i prováděcí ustanovení č. 1 a 2.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally: Přihlášení přesáhli stovku

foto

25. srpna 2009 • 10:00

Vyškovská rally se letos vrátila do svého tradičního termínu na počátku září a třebaže se nachází tak trochu ve stínu nedávno konané 'evropské' Barum rally, nabídne i letos velice zajímavou podívanou. Zprvu se sice přihlášky k pořadatelům příliš nehrnuly, jak už ale bývá zvykem, s blížící se uzávěrkou dorazila obrovská lavina, která doslova přeplnila e-mailovou adresu pořádajícího týmu.

příspěvků: 3 celý článek »

Admiral rally: start a cíl budou umístěny v Komořanech

foto

15. srpna 2009 • 15:05

Přípravy šesté soutěže letošního Mistrovství ČR ve sprintrally a pátého podniku Poháru ČR v rallye – XVIII. Admiral rally – již postupně spějí do finiše. Svědčí o tom nejen neustále se přibližující termín startu, ale také zvyšující se počet přihlášených posádek, které pořadatelé průběžně uveřejňují na svých webových stránkách.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na Admiral Rally Vyškov

foto

7. srpna 2009 • 07:00

Přesně měsíc zbývá do starto 'znovuobnovené' Admiral Rally Vyškov. Od dnešního dne jsou k dispozici zvláštní ustanovení, přihlášky i časový harmonogram na šestý podnik letošní rallysprintové sezóny.

žádný příspěvek celý článek »

Scirocco TDi: poprvé ve Vyškově

foto

3. srpna 2009 • 20:20

Stalo se již hezkou tradicí, že se pořadatelé vyškovské rally snaží fanoušky rally sportu překvapit něčím novým. Díky jejich úsilí již ve Vyškově startovala celá řada zajímavých jezdců i vozů a jak se zdá, třešnička na dortu nebude jihomoravské soutěži chybět ani při letošním ročnímu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist