www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 09 - XVIII. Admiral Rally Vyškov

Fotogalerie z Vyškova od Roberta Balcara

foto

17. září 2009 • 15:00

Ještě jednou se vracíme k dosud poslednímu odjetému rallysprintu, který v letošním roce nesl název Admiral Rally Vyškov. Jak to vypadalo na tradičních tratích na východ od Brna si můžete prohlédnout na stovce snímků od našeho stálého redakčního spolupracovníka Roberta Balcara.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie Jiřího Jermakova z Admiral Rally Vyškov

foto

16. září 2009 • 14:35

Celkem čtyři desítky snímků obsahuje fotogalerie našeho redakčního kolegy Jiřího Jermakova z letošní vyškovské Admiral Rally. Za toto poněkud pozdnější ohlednutí, způsobené prodlením ze strany naší redakce, se omlouváme nejen autorovi snímků. ale i všem čtenářům.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vyškova od Romana Kašpárka

foto

13. září 2009 • 20:50

Šestým dílem letošního rallysprintového seriálu byl podnik v okolí hanáckého VYškova, který nahradil zrušený sprint v Prachaticích. Na Moravě se sešlo velice pěkné a bohaté startovní pole, které předvedlo napínavé a kvalitní souboje. Čtyři desítky z Admiral Rally, které vám nyní přinášíme, pocházejí pod Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Poděkování patří především mechanikům

foto

11. září 2009 • 12:57

Po těžké havárii v Krkonoších se na tratě rychlostních zkoušek vrátil o uplynulém víkendu Josef Peták, vedle kterého usedla Alena Benešová. Velké uznání však zaslouží tentokráte především mechanici Hroch Rally Teamu, kteří dokázali za krátkou dobu postavit nový vůz Peugeot 207 S2000, se kterým startovala příbramská dvojice v rámci Admiral Rally Vyškov.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z Vyškova od Pavla Janiše

foto

11. září 2009 • 04:00

Letošní Admiral Rally Vyškov sice přinesla nový název a nové centrum rally, zůstala ale základní povaha rallysprintů charakterizovaná bohatým startovním polem a atraktivními souboji. Hanácký podnik byl navíc okořeněn účastí některých nových a zajímavých vozů, z nichž některé promlouvaly do pořadí na nejvyšších pozicích. Více než padesát snímků přibližujících dění v okolí Vyškova pochází od Pavla Janiše.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Vyškova od Miroslava Knedly

foto

10. září 2009 • 11:30

Letošní rallysprintový seriál už pomalu míří do finále a poslední trojku podniků nakousla o uplynulém víkendu tradiční vyškovská rally. Sprint uspořádaný pod hlavičkou nového partnera nabídl zajímavé souboje i novou techniku. Všechno sledoval se svým fotoaparátem i náš stálý spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotografie z Vyškova od Hanáckého rally klubu

foto

9. září 2009 • 21:30

Po výpadku prachatického sprintu se do kalendáře letošního malého mistrovství vrátil původně zrušený sprint v okolí Vyškova. Narychlo úspořádaná rally vstala z popela díky příchodu nového partnera, který stál i za přesunem centra podniku z tradičího Vyškova do nové lokality v nedalekých Komořanech. Nyní vám přinášíme několik fotografií, které pocházejí přímo z fotoaparátů pořádajícího Hanáckého rally klubu.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally: Firla s Dreslerem mezi absolutní špičkou

foto

8. září 2009 • 23:00

Už dlouho nebyla Evo sedmička posádky Lumír Firla – Pavel Dresler viděna ve výsledcích tak vysoko, jako na Admiral rally ve Vyškově. Severomoravské posádce podmínky na trati hanácké soutěže dokonale sedly a díky vyrovnaným časům po celý průběh rally vystoupala až na výborné šesté místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Odložilíkova vydařená odveta

foto

8. září 2009 • 20:15

Po blátivé úvodní „rundě“ pokračovala Admiral rally Vyškov dalšími dvěma sekcemi, v průběhu kterých se již závodilo na suchých vozovkách. Trať sice skrývala řadu záludných míst a rozdíly na čele neumožňovaly jízdu na jistotu, většina předních posádek však náročnou soutěž přečkala v pořádku a výsledky na čelních pozicích zůstaly oproti ranní části prakticky beze změn.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally: Ve čtvrtek se prezentovalo 51 posádek

foto

4. září 2009 • 07:00

Do startu vyškovské Admiral rally zbývá už jen jediný den a v jejím dějišti začíná být rušno. Čtvrteční odpoledne bylo pro přihlášené posádky první příležitostí k vyzvednutí itineráře a k prvnímu seznámení s tratí, čehož využila více než padesátka z celkového počtu 125 přihlášených. Ti, kteří tak neučinili, se budou prezentovat v pátek dopoledne.

žádný příspěvek celý článek »

CNG Seznam.cz Rally Team míří do Vyškova

foto

4. září 2009 • 06:00

Po výborných výsledcích v Třebíči a v Krkonoších proběhla u CNG Seznam.cz Rally Teamu příprava na další účinkování v českém rallysprintovém mistrovství. Posádka Tomáš Enge – Michal Ernst se totiž v sobotu 5. září zúčastní Rally Vyškov, kde hodlá zúročit dosavadní zkušenosti s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX CNG.

žádný příspěvek celý článek »

Jarin ve Vyškově s Fabií S2000

foto

3. září 2009 • 23:00

Šestá část letošního rallysprintového mistrovství se kvapem blíží. Na startu Admirál rally Vyškov, která se uskuteční v sobotu 5. září nebude chybět ani posádka Orsák rally sport teamu Jaroslav Orsák – Karel Vajík. Dohady kolem vozu, se kterým posádka bude startovat jsou odhaleny: bude to soutěžní automobil specifikace S2000.

příspěvků: 1 celý článek »

Reprezentanti vyškovského klubu v plné síle

foto

2. září 2009 • 09:00

Ačkoliv je Hanácký rally klub Vyškov především automobilovým pořadatelem, nikdy ve své historii nezapomínal na podporu aktivních soutěžních jezdců. V barvách klubu se už prostřídala pěkná řádka pilotů i vozů a málokdo si dnes vzpomene, že při svém tažení za rallysprintovým trůnem v roce 2002 několikrát klubové licence využil i legendární Stanislav Chovanec se Škodou Octavia WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally odhaluje trať

foto

1. září 2009 • 06:00

Blížící se XVIII. Admiral rally, která o tomto víkendu do Vyškova přiláká kompletní špičku Mistrovství ČR ve sprintrally a Poháru ČR v rally, nabídne divákům i soutěžícím celkem osm rychlostních zkoušek na třech úsecích. Ani jedna z nich není pro jezdce neznámá, neboť všechny tyto „erzety“ byly již v minulosti v různých verzích použity. Dnešní tisková zpráva, jak doufáme, divákům alespoň částečně ulehčí náročný výběr zajímavých míst na trati soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Mapy rychlostních zkoušek Admiral Rally Vyškov

foto

31. srpna 2009 • 15:30

Již koncem tohoto týdne bude pokračovat letošní rallysprintový seriál. Místo původně plánovaných Prachatic se posádky vydají na oblíbené tratě v okolí Vyškova. Jak budou vypadat rychlostní zkoušky Admiral Rally Vyškov můžete posoudit z dnes přiložených map.

žádný příspěvek celý článek »

toplist