www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - Sata Rally Acores

Julien Maurin testoval před Azorami

foto

28. dubna 2009 • 19:30

Premiéru s VW Polo S2000 v seriálu IRC si koncem příštího týdne odbude na Azorských ostrovech francouzský jezdec Julien Maurin. Ten se také zúčastnil týmového testu na šotolinovém úseku, kde se stáj René Georgese připravovala na starty v Portugalsku a Rakousku.

žádný příspěvek celý článek »

Kronos Racing se pilně připravuje na Azory

foto

26. dubna 2009 • 03:00

Britský pilot Chris Meeke pokračoval v uplynulém týdnu v přípravách před dalším podnikem Intercontinental Rally Challenge, květnovou Sata Rally Acores. Test se zaměřil na setup podvozku a pilot týmu Peugeot UK strávil za volantem dva dny, při nichž najezdil kolem 400 ostrých kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Zveřejněn seznam přihlašených na SATA Rallye Acores

foto

16. dubna 2009 • 23:15

Již jen několik týdnů zbývá do startu čtvrtého dílu letošního Intercontinental Challenge, které se po zastávkách v jihoamerické Brazílii a africké Keni opět přibližuje evropské půdě. Pod portugalskou vlajkou se začátkem května uskuteční na Azorských ostrovech třetí šotolinová soutěž IRC, jejíž organizátoři nyní odtajnili seznam přihlášených posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Vítor Pascoal se připravuje na vstup do IRC

foto

14. dubna 2009 • 11:00

Zkušený Portugalec Vitor Pascoal se v těchto dnech připravuje na další dva starty v IRC. Od roku 2008 startuje Pascoal s Peugeotem 207 S2000 v barvách společnosti Amarante a ani v následujících soutěžích tomu nebude jinak. Na květnových Azorech a červencové Madeiře bude chtít využít zkušeností místních tratí a rád by nakročil do bodované osmičky.

příspěvků: 1 celý článek »

Petter Solberg testoval Fiat Grande Punto S2000

foto

10. dubna 2009 • 14:30

Norský exmistr světa Petter Solberg nepobyl v monacké nemocnici příliš dlouhou dobu. Neodolal lákání italské automobilky Fiat, aby se v polovině tohoto týdne aktivně zúčastnil testů továrního týmu před nadcházející Sata Rally Acores.

příspěvků: 2 celý článek »

Marcus Grönholm přeci jen na Azorských ostrovech

foto

9. dubna 2009 • 12:00

Ještě v nedávné době to vypadalo, že požadavky Marcuse Grönholma na účast na Sata Rally Acores jsou na možnosti pořadatelů příliš vysoké. V krátké době se však objevili další partneři, takže s účastí legendárního finského pilota to vypadá mnohem nadějněji.

příspěvků: 6 celý článek »

Volkswagen potvrdil program v seriálu IRC 2009

foto

7. dubna 2009 • 18:20

Již delší dobu se hovořilo o plánech belgického týmu René Georges Rallysport na starty v letošním seriálu Intercontinental Rally Challenge. Dnes byl oficiálně potvrzen program startů vozu Volkswagen Polo S2000 v tomto šampionátu.

příspěvků: 4 celý článek »

Conrad Rautenbach na Sata Rally Acores s Peugeotem

foto

7. dubna 2009 • 16:00

Portugalští organizátoři dalšího podniku IRC, Stara Rally Acores, dnes oficiálně oznámili dohodu s členem juniorky Citroënu Conradem Rautenbachem. Tento zimbabwský pilot by se měl na Azorských ostrovech představit s Peugeotem 207 S2000.

příspěvků: 2 celý článek »

Bernardo Sousa na Azorech s novým vozem (+VIDEO)

foto

7. dubna 2009 • 15:30

Bernardo Sousa vstoupil do letošního mistrovství světa produkčních vozů levou nohou. V Norsku havaroval již při testovacích jízdách, soutěž na Kypru odvolal kvůli změně přípravce, na domácí Portugalské rally odepsal auto už na shakedownu. Protrhne v seriálu IRC smůlu?

žádný příspěvek celý článek »

Bruno Magalhaes si odbude letošní premiéru v IRC

foto

7. dubna 2009 • 15:00

Suverénní král posledních sezón v portugalském šampionátu, Bruno Magalhaes, vstoupí na nadcházející Sata Rally Acores do letošního ročníku seriálu Intercontinental Rally Challenge. A obdobně jako v posledních dvou letech se plány na komplexnější starty už dávno rozplynuly.

příspěvků: 2 celý článek »

Denis Millet pojede seriál IRC

foto

3. dubna 2009 • 22:00

Denis Millet, vítěz prestižního francouzského Peugeot 206 Cupu rozšiřuje svůj program o několik startů v IRC. S novým Peugeotem 207 RC Rallye R3T, který byl před nedávnem homologován, objede všechny evropské soutěže IRC v rámci 2WD Cupu.

žádný příspěvek celý článek »

Julien Maurin pojede IRC s Polem a možná i s Fabií

foto

30. března 2009 • 21:00

Francouzský jezdec Julien Maurin zvažoval v letošní sezóně účast v seriálu PCWRC, nakonec se však rozhodl pro starty v čím dál prestižnějším šampionátu Intercontinental Rally Challenge. Na pěti soutěžích by se měl představit v barvách týmu René Georges Rallysport.

příspěvků: 3 celý článek »

Guy Wilks by rád jel IRC s Protonem

foto

30. března 2009 • 08:00

Úřadující britská šampion Guy Wilks zatím nemá definitivně jasno o startech v letošní sezóně. Rád by se však zapojil do seriálu Intercontinental Rally Challenge, nejpravděpodobnější je jeho účast na vybraných soutěžích s Protonem Satria Neo S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Volkswagen by se mohl objevit na pěti až šesti soutěžích IRC

foto

30. března 2009 • 06:00

Značka Volkswagen byla do IRC přihlášena již v loňském roce, těžká havárie Larry Colse před začátkem sezóny však kompletně překopala původní program. Bernd Casier se nakonec představil jen na třech soutěžích tohoto mezinárodního seriálu, pro letošní rok vypadají vyhlídky mnohem lépe.

žádný příspěvek celý článek »

Duval by se rád svezl v IRC

foto

21. března 2009 • 14:00

V loňském roce se Francois Duval představil na vybraných soutěžích mistrovství světa, do seriálu IRC zabrouzdil pouze jednou, když mu pořadatelé Rally de Portugal zaplatili start s Fiatem Grande Punto S2000. Bývalý tovární jezdec Fordu a Citroënu by se rád do tohoto seriálu vrátil.

žádný příspěvek celý článek »

toplist