www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - Sata Rally Acores

Conrad Rautenbach po Sata Rally Acores exkluzivně pro AutoSport.CZ

foto

21. května 2009 • 10:00

Zimbabwský pilot Conrad Rautenbach se v posledních letech soustředí na starty v mistrovství světa, o druhém květnovém víkendu se však vydal na portugalské souostroví Azory, aby si v rámci soutěže IRC vyzkoušel speciál S2000. Jak se mu tato zkušenost líbila?

žádný příspěvek celý článek »

Automobilové soutěže po azorsku

foto

15. května 2009 • 09:00

Na cestě z jihoamerického a afrického kontinentu zpět do Evropy se seriál Intercontinental Rally Challenge zastavil ke svému čtvrtému dílu na malém ostrůvku Sao Miguel ležícím uprostřed Atlantského oceánu. Právě na něm se uskutečnila Sata Rallye Acores.

příspěvků: 7 celý článek »

Úspěšná premiéra Peugeotu 207 R3T

foto

15. května 2009 • 06:00

Francouz Denis Millet obstaral na Azorských ostrovech světovou premiéru nového Peugeotu 207 RC Rallye, který mile překvapil a dojel si pro vítězství v rámci IRC 2WD Cupu. Bývalý vítěz francouzského Peugeot Cupu prokázal spolehlivost speciálu od Peugeot Sportu, který celou soutěž dokázal držet krok s ostatní špičkou skupiny A.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze Sata Rallye Acores od Daniela Fessla

foto

12. května 2009 • 10:00

O víkendu se uskutečnil čtvrtý díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, Sata Rallye Acores. Napínavá šotolinová soutěž zasazená do nádherného prostředí ostrova uprostřed Atlantského oceánu byla skutečnou pastvou pro oči, jak můžete posoudit z galerie našeho stálého redakčního spolupracovníka Daniela Fessla.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Kopecký vybojoval na Azorech pro Škodu stříbro

foto

12. května 2009 • 08:00

Česká posádka továrního týmu Škoda Motorsport ve složení Jan Kopecký-Petr Starý navázala na úspěšné premiérové představení na lednovém Monte Carlu a obsadila na rally na Azorských ostrovech při svém druhém startu v rámci šampionátu IRC skvělé druhé místo.

žádný příspěvek celý článek »

Sata Rallye Acores vyhrál Meeke, Kopecký druhý

foto

9. května 2009 • 22:00

Britský pilot Kris Meeke vyhrál po Rally Curitiba druhý závod v rámci seriálu IRC a dostal se tak do čela průběžné klasifikace. Po napínavém souboji s Nicolasem Vouillozem vybojoval druhou příčku Jan Kopecký, který se tak zasloužil o zatím největší úspěch pro vůz Škoda Fabia S2000 v rámci seriálu Intercontinental Rally Challenge.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie ze 2. etapy Sata Rallye Acores

foto

9. května 2009 • 21:00

Druhá etapa letošní Sata Rallye Acores se nesla ve znamení vytrvalého deště a silného větru. Aby té vody nebylo málo, jedna ze dnešních zkoušek vedla i přes brod, jak můžete poznat z fotografií našeho redakčního spolupracovníka Miguela Álvareze.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Sata Rallye Acores

foto

9. května 2009 • 11:00

Páteční první etapa Sata Rallye Acores začala za pošmourného počasí, přes den se postupně vyjasňovalo a končilo se za slunečného počasí. Juho Hänninen postupoval přesně obráceně, o vedení v soutěži ho připravila drobná nehoda na RZ 3, aby vše završil závěrečnou havárií. Jak to včera na trati vypadalo můžete posoudit z galerie našeho redakčního spolupracovníka Miguela Álvareze.

žádný příspěvek celý článek »

První azorský den ovládl Meeke, Kopecký třetí

foto

8. května 2009 • 23:00

SATA Rally Acores, čtvrtý díl letošního seriálu IRC, má za sebou první etapu. Na čele se po deseti odjetých rychlostních zkouškách vyhřívá celkový vítěz brazilské Rally de Curitiba Kris Meeke, následovaný jedničkou týmu Kronos Nicolasem Vouillozem. Českým fanouškům dělá radost průběžné třetí místo Jana Kopeckého, druhá škodovka je bohužel po havárii na poslední páteční RZ ze hry ven.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie ze superspeciálky Sata Rallye Acores

foto

8. května 2009 • 12:15

Ve čtvrtek večer se v kamenolomu nedaleko Ponta Delgada uskutečnila úvodní superspeciální zkouška čtvrtého dílu letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, Sata Rallye Acores. Vydařená zkouška se spoustou diváků se stala díky umělému skoku i přehlídkou letových vlastností jednotlivých vozů, jak můžete posoudit z galerie našeho redakčního spolupracovníka Miguela Álvareze.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze shakedownu Sata Rallye Acores

foto

8. května 2009 • 01:00

Za oblačného počasí začal včera dopoledne shakedownem čtvrtý díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, Sata Rallye Acores. Jak se posádkám dařilo na krátkém šotolinovém úseku na západ od Ponta Delgada si můžete prohlédnout na snímcích od našeho redakčního spolupracovníka Miguela Álvareze.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte SATA Rally Acores ONLINE!

foto

7. května 2009 • 20:45

Mezinárodní seriál Intercontinental Rally Challenge tento týden čeká čtvrtý díl, který po zastávkách v Jižní Americe a Africe vrací populární šampionát opět blíže evropskému kontinentu. Pro české fanoušky je pozitivní, že se na šotolinových vložkách Azorských Ostrovů opět v ostré akci představí tovární tým Škody Motorsport. Sledujte výkony nejen „zelených“ posádek se serverem AutoSport.CZ!

žádný příspěvek celý článek »

Azorský shakedown vyhrál Nico Vouilloz

foto

7. května 2009 • 20:30

Jezdec belgického týmu Kronos Nicolas Vouilloz vyhrál shakedown předcházející startu čtvrtého podniku letošního IRC, SATA Rallye Acores. Úřadující mistr mezinárodní série pokořil o tři desetiny sekundy Krise Meeka využívajícího zázemí stejného týmu. Testovací hattrick dovršil napl domácí Bruno Magalhães.

příspěvků: 5 celý článek »

Juho Hänninen na Azorech v roli zametače

foto

4. května 2009 • 06:00

Tovární pilot týmu Škoda Motorsport, Juho Hänninen, věří, že bude schopen o následujícím víkendu, kdy se jede na Azorských ostrovech další podnik šampionátu Intercontinental Rally Challenge, bojovat o umístění na stupních vítězů stejně, jako tomu bylo v úvodním podniku na legendární Rallye Monte Carlo, které s debutujícím vozem Škoda Fabia S2000 dlouho dominoval.

žádný příspěvek celý článek »

Conrad Rautenbach oznámil svůj miniprogram v IRC

foto

29. dubna 2009 • 08:00

Zimbabwský pilot Conrad Rautenbach si odbude premiéru v seriálu IRC již koncem příštího týdne na Sata Rally Acores. Nebude to však jeho jediná účast, dnes totiž oznámil svůj miniprogram v tomto stále prestižnějším šampionátu.

příspěvků: 6 celý článek »

toplist