www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 09 - RAC MSA Rally of Scotland

Cronin: Pokukujeme po Super 2000 World Cupu a IRC

foto

4. listopadu 2009 • 08:00

Novopečený britský šampion, 23-letý Ir Keith Cronin, prozradil před nadcházejícím dílem interkontinentální série důvody, proč pro Skotskou rally, která poslední listopadový víkend letošní sezonu uzavře, zvolil přechod do vozu specifikace S2000. Jaké jsou cíle pro Skotsko a jaké plány pro následující sezonu, i to se dozvíte v krátkém rozhovoru.

žádný příspěvek celý článek »

Guy Wilks ve Skotsku s Peugeotem? Nebo s Fabií?

foto

28. října 2009 • 17:30

Guy Wilks se před třemi týdny rozloučil s Protonem, přesto se nakonec na RAC MSA Rally of Scotland, závěrečném podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, s největší pravděpodobností objeví.

příspěvků: 2 celý článek »

Honda si brousí zuby na celkové stříbro

foto

21. října 2009 • 11:30

Seriál Intercontinental Rally Challenge míří do svého finále. Od italského Sanrema už je jasno o titulech mezi jezdi i značkami nejen v hlavní klasifikaci, ale i v doplňkovém 2WD Cupu, rozhodnuto ovšem ještě není na dalších příčkách. To se týká i japonské Hondy, která má mezi značkami našlápnuto na celkové stříbro.

žádný příspěvek celý článek »

Oficiálně: Posádky týmu Peugeot Belux se ve Skotsku neobjeví

foto

12. října 2009 • 06:00

To, o čem se již nějaký čas neoficiálně mluvilo, je nyní oficiálně potvrzeno. Belgický Peugeot se po zhodnocení pozic svých pilotů rozhodl nenasadit své posádky do závěrečné soutěže Intercontinental Rally Challenge, kterou bude třetí listopadový víkend Skotská rally. Soutěž tak přišla o Freddy Loixe a Nicolase Vouilloze, na start se tak s Peugeoty 207 S2000 týmu Kronos postaví pouze Kris Meeke a vítěz projektu BFGoodrich.

žádný příspěvek celý článek »

RAC MSA Rally of Scotland ohrožena?

foto

8. října 2009 • 14:00

Po urputném souboji nakonec vybojovali organizátoři RAC MSA Rally of Scotland své místo v kalendáři IRC. Přes velkorysé finanční zázemí a velké plány to však vypadá, že je letošní ročník této soutěže ve vážném ohrožení.

žádný příspěvek celý článek »

Hirvonen s Fiestou S2000 jako předjezdec ve Skotsku

foto

18. září 2009 • 13:00

Ačkoliv se kolem nasazení nového Fordu Fiesta S2000 stále mlží, v těchto dnech se objevila informace o startu Mikko Hirvonena na RAC Rally of Scotland. Finská jednička týmu BF Ford si letošní sezonu o měsíc prodlouží, jelikož by se na tomto podniku IRC měla objevit v pozici předjezdce a nulou na dveřích.

příspěvků: 1 celý článek »

Přímý přenos z Rally Scotland na Eurosportu

foto

31. srpna 2009 • 03:00

Po Rallye Monte Carlo a Belgium Ypres Westhoek Rally se stane třetím podnikem, ze kterého se uskuteční přímý přenos z rychlostních zkoušek, RAC MSA Rally of Scotland. Fanoušci uvidí ze závěrečného podniku letošního seriálu IRC čtyři hodinové přenosy.

žádný příspěvek celý článek »

Keith Cronin v seriálu IRC?

foto

4. května 2009 • 07:00

Dalším jezdcem, který uvažuje o vstupu do seriálu Intercontinental Rally Challenge, je současný lídr britského šampionátu, Keith Cronin. Ten dokázal vyhrát úvodní dva podniky v seriálu BRC a suverénně vede v absolutní klasifikaci.

příspěvků: 3 celý článek »

Nejlepší domácí posádky na Rally Scotland zdarma

foto

2. března 2009 • 15:00

Zajímavou nabídku přináší Intercontinental Rally Challenge. Nejlepší trojici skotského šampionátu ve skupině N na konci roku odmění volným startem v RAC MSA Rally of Scotland, závěrečném podniku šampionátu IRC.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist