www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 30. dubna 2024, Svátek má Blahoslav, zítra Svátek práce

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Tipcars Pražský Rallysprint

Václav Pech a Mirek Topolánek zvítězili v Praze již potřetí

foto

6. prosince 2009 • 23:00

O Mikulášském víkendu burácely motory závodních vozů Prahou při jubilejním XV.Pražském rallyesprintu. Na startu byla celá česká a slovenská rallyeová špička a největším lákadlem měli být posádky na speciálech WRC, kterých bylo ve startovní listině úctyhodných osm. S jedním z nich startovala posádka Václav Pech jun. a Mirek Topolánek, která se ujala vedení v soutěži hned po první rychlostní zkoušce uvnitř strahovského atletického stadionu.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Tipcars Pražský Rallysprint ONLINE

foto

4. prosince 2009 • 17:00

Již za hodinu odstartuje tradiční zakončovací podnik české soutěžácké sezóny, jubilejní 15. ročník Tipcars Pražského Rallysprintu. Dnes je na programu pouze krátká superspeciální rychlostní zkouška na stadionu Evžena Rošického. Výsledky tohoto podniku můžete sledovat živě se serverem www.AutoSport.CZ.

příspěvků: 2 celý článek »

Vánoční dárek pro Karla Trojana

foto

4. prosince 2009 • 09:00

Již tento pátek v 17.57 odstartuje první vůz do 15. ročníku populárního Pražského rallysprintu. Na startu se objeví i letos Karel Trojan tentokrát navigován Matějem Ehlem v kokpitu Škody Octavie WRC. Jedná se konkrétně o Octavii EVO 3 a pochází z dílen Rexteamu Věroslava Cvrčka.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák představil design své Fabie S2000

foto

3. prosince 2009 • 12:30

Zádveřický pilot Antonín Tlusťák dnes na tiskové konferenci oficiálně představil novou zbraň pro nadcházející sezónu. S nově postavenou Škodou Fabií S2000 ve slušivých bílo-červeno-oranžových barvách se premiérově představí již zítra při Tipcars Pražském Rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech jun. v Praze s Mirkem Topolánkem a Fabií WRC

foto

3. prosince 2009 • 08:45

Plzeňan Václav Pech jun. má ve zvyku absolvovat Pražský rallyesprint s vozem nejvyšší kategorie WRC. Stejně tak tomu bude i letos, kdy usedne do osvědčené Škody Fabia WRC v efektním modrožlutém zbarvení EuroOil teamu, ve které dokázal při Setkání mistrů porazit šestinásobného mistra světa Sebastiena Loeba.

žádný příspěvek celý článek »

Přijďte si zasoutěžit o víkend se Subaru Legacy na Pražský rallysprint

foto

3. prosince 2009 • 08:30

Součástí letošního jubilejního patnáctého ročníku Pražského rallysprintu bude i divácká soutěž o atraktivní ceny. Moderátoři „Ráca&Máca“ v průběhu rally vyhlásí telefonní číslo, na které budete moci zasílat smsky, ze kterých budou po skončení soutěže vylosováni tři šťastlivci, kteří si odnesou opravdu hodnotné ceny.

žádný příspěvek celý článek »

XV. Tipcars Pražský rallysprint : divácká místa - průvodce

foto

2. prosince 2009 • 16:00

XV. Tipcars Pražský rallysprint je na dohled, do jeho startu zbývají už jenom dny. Pořadatelé divákům opět doslova naservírují show v podání nejlepších českých posádek, přičemž všechny připravené erzety jsou okruhové a každá posádka zde bude k vidění několikrát. Připraveno je celkem 5 RZ na třech úsecích.

žádný příspěvek celý článek »

Šestice Octávií WRC již o tomto víkendu v Praze

foto

1. prosince 2009 • 08:00

XV. Tipcars Pražský rallysprint zakončí letošní sezónu v Česku již v závěru tohoto týdne – v pátek večer a v sobotu. Tradičně nabízí možnost vidět největší počet speciálů WRC v akci u nás, přičemž s Octáviemi WRC pojede hned šest posádek. Když k nim přičteme dvě Fabie WRC, dojdeme k číslu 8 vozů WRC na startu.

žádný příspěvek celý článek »

Mikulášská tombola s týmem Subaru

foto

30. listopadu 2009 • 20:55

V předvečer tradiční mikulášské nadílky připravil Subaru Czech rally team tombolu o hodnotné ceny. Fanoušci rallye, kteří zavítají v sobotu 5.12. dopoledne k servisnímu zázemí týmu a vyplní lístek případně vhodí svou vizitku do připraveného osudí, mají možnost vyhrát jednu z třiceti cen. Výherce vylosuje v servisním místě Subaru Czech rally teamu v přestávce před startem poslední rychlostní zkoušky ve 12:30 Petr Čtvrtníček, herec, bavič a zde především spolujezdec Vojty Štajfa.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Tipcars Pražský Rallysprint

foto

30. listopadu 2009 • 19:30

Již koncem tohoto týdne se uskuteční tradiční zakončovací podnik české soutěžácké sezóny, již jubilejní patnáctý Tipcars Pražský Rallysprint. Ode dneška je k dispozici seznam přihlášených posádek na tuto akci.

žádný příspěvek celý článek »

RUFA + STYLLEX: V Prahe pod spoločnou vlajkou

foto

29. listopadu 2009 • 20:15

To, čo sa mnohým mohlo doteraz zdať ako utópia, sa stáva realitou! Na blížiacom sa Tipcars Pražský Rallysprint 2009 odštartujú spoločne dva špičkové slovenské tímy súčasnosti - RUFA a STYLLEX motorsport.

příspěvků: 2 celý článek »

S Fabiemi WRC na XV. Tipcars Pražském rallysprintu Pech a Drotár

foto

27. listopadu 2009 • 15:30

XV. Tipcars Pražský rallysprint je sice i letos volným podnikem na závěr sezóny u nás, ale tradičně nabízí možnost vidět největší počet speciálů WRC v akci u nás. Na startu se objeví hned dva vozy Škoda Fabia WRC, s nimiž jsou přihlášeni Václav Pech a také Slovák Igor Drotár.

žádný příspěvek celý článek »

Tipcars Pražský rallysprint: Na Strahově letos jinak

foto

26. listopadu 2009 • 16:00

Obě rychlostní zkoušky Pražského rallysprintu, do jehož startu zbývají ještě zhruba dva týdny, které se pojedou na Strahově, doznají letos proti minulosti změn. Týká se to zkoušky okolo zdejšího stadiónu a také přímo uvnitř na speciálně pro tuto akci položené zámkové dlažbě. Svoji účast s WRC potvrdili nově Trojan a Valoušek.

žádný příspěvek celý článek »

XV. Tipcars Pražský rallysprint opět láká posádky s WRC

foto

17. listopadu 2009 • 13:45

Pražský rallysprint, to je sice volný podnik na závěr sezóny, ale tradičně také možnost vidět největší počet speciálů WRC v akci u nás. Startovní listina se začíná rýsovat a fandy již nyní můžeme navnadit několika atraktivními posádkami.

žádný příspěvek celý článek »

XV. Tipcars Pražský rallysprint se změnami i na Strahově

foto

13. listopadu 2009 • 14:00

Tradiční tečka za sezónou 2009 - XV. Tipcars Pražský rallysprint – nabídne zcela novou okruhovou RZ v Chuchli přímo v areálu tamního dostihového závodiště a změny doznají také obě (tedy všechny čtyři) RZ na Strahově. Pojede se první prosincovou sobotu, když první erzeta a celá soutěž startuje v pátek v podvečer.

žádný příspěvek celý článek »

toplist