www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 09 - Tipcars Pražský Rallysprint

Pražská tečka za sezónou

foto

23. prosince 2009 • 08:00

Tečkou se vším všudy byl Pražský rallysprint, který Ponďa premiérově absolvoval s vozem nejvyšší specifikace – Škodou Octavia WRC. Po pátečních problémech na stadionové speciálce, kdy Ponďa hledal správné páčky pro opětovné nastartování wrca a problémech v úzkých zatáčkách, které byly způsobeny jeho nezkušeností s tímto autem, to už vypadalo, že si neužije ani sobotu.

žádný příspěvek celý článek »

Roman s Tomášem si dojeli v Praze pro stříbrné poháry

foto

14. prosince 2009 • 16:30

XV. Pražský rallysprint přivítal na startu svého letošního jubilejního ročníku velmi pestrý vozový park. Osm speciálů WRC, pětice vozů kategorie S2000, mnoho rychlých produkčních Mitsubishi a Subaru, speciály S1600, R3 a další atraktivní vozy slibovaly zajímavé souboje na pěti měřených úsecích.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf – Praha pro děti a diváky!

foto

10. prosince 2009 • 08:00

První prosincový víkend má většina rallyových příznivců zatržen v kalendáři s doplňující poznámkou „Strahov“. A spousta jezdců a týmů se na zápolení s nádechem show v sousedství strahovských stadionů v závěru sezóny těší.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Havlíček: neváhal jsem ani minutu

foto

9. prosince 2009 • 17:50

Pražský Rallysprint je místem, kde se v pozici spolujezdce pravidelně objevují netradiční postavy. Vedle například „již“ obvyklého Mirka Topolánka či Petra Čtvrtníčka si svou premiéru na soutěži odbyl dietolog a odborník na zdravou výživu, Petr Havlíček. Položili jsme mu tedy pár otázek.

žádný příspěvek celý článek »

Petrové Hozák a Havlíček předvedli v Praze velkou show

foto

9. prosince 2009 • 07:00

Posledním letošním závodem týmu Pubblicita Racing byl o uplynulém víkendu Pražský Rallysprint, když do Mitsubishi Lancer EVO IX usedla dvojice sympatických Petrů Hozák a Havlíček.

žádný příspěvek celý článek »

XV. Tipcars Pražský rallysprint s novinkou v Chuchli se vydařil

foto

9. prosince 2009 • 06:00

XV. Tipcars Pražský rallysprint je minulostí. Přilákal 60 posádek nejen od nás, ale i několik zahraničních, které čekalo celkem 5 RZ na třech úsecích. Jistě zajímavou novinkou z diváckého i jezdeckého hlediska byla zcela nová zkouška na závodišti v Chuchli.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tipcars Pražského Rallysprintu od Františka Duška

foto

8. prosince 2009 • 09:00

Letošní Tipcars Pražský Rallysprint přinesl řadu atraktivních průjezdů na tradičním okruhu kolem Strahova, vloni premiérové divácké zkoušce na stadionu Evžena Rošického a letos premiérově i šotolinový okruh ve Velké Chuchli. Výkony soutěžních posádek si můžete připomenout na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Františka Duška.

žádný příspěvek celý článek »

Posádkám Subaru CRT se pražský sprint líbil

foto

8. prosince 2009 • 08:00

Nejen bojem o vteřinky živ je závodnický svět, a tak se stalo už tradicí, že těsně před koncem roku si špičkové týmy českého šampionátu dávají své dostaveníčko na Pražském rallysprintu. Jedním z hlavních partnerů tohoto volného podniku je i Subaru ČR, posádky Subaru Czech Rally Team tedy na startu nemohly, a ani nechtěly chybět.

žádný příspěvek celý článek »

Tretie miesto pre Rufu s posádkou Styllexu

foto

8. prosince 2009 • 07:00

Spojenie dvoch špičkových slovenských rally tímov v rámci podujatia Tipcars Pražský Rallysprint prinieslo očakávaný efekt. Vozidlo Škoda Fabia S2000 RUFA Rally Teamu v rukách majstrovskej posádky Styllex Motorsport Jozefa Béreša jun. a Róberta Mϋllera vybojovalo tretie miesto na jubilejnom XV. Tipcars Pražskom Rallysprinte.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tipcars Pražského Rallysprintu od Bronislava Končitíka

foto

8. prosince 2009 • 03:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil tradiční zakončovací podnik soutěžácké sezóny, Tipcars Pražský Rallysprint. V okolí Strahova a Chuchle si diváci užili atraktivní průjezdy šedesátky posádek, jak můžete posoudit ze snímků, které pro vás připravil náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tipcars Pražského Rallysprintu od Petra Frýby

foto

7. prosince 2009 • 12:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil tradiční zakončovací podnik soutěžácké sezóny, Tipcars Pražský Rallysprint. V okolí Strahova a Chuchle si diváci užili atraktivní průjezdy šedesátky posádek, jak můžete posoudit ze snímků, které pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Petr Frýba.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tipcars Pražského Rallysprintu od Dalibora Benycha

foto

7. prosince 2009 • 09:00

Letošní Tipcars Pražský Rallysprint přinesl řadu atraktivních průjezdů na tradičním okruhu kolem Strahova, vloni premiérové divácké zkoušce na stadionu Evžena Rošického a letos premiérově i šotolinový okruh ve Velké Chuchli. Výkony soutěžních posádek si můžete připomenout na snímcích našeho redakčního spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Tipcars Pražského Rallysprintu od Matěje Skalníka

foto

7. prosince 2009 • 01:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil tradiční zakončovací podnik soutěžácké sezóny, Tipcars Pražský Rallysprint. V okolí Strahova a Chuchle si diváci užili atraktivní průjezdy šedesátky posádek, jak můžete posoudit ze snímků, které pro vás připravil náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník.

žádný příspěvek celý článek »

Tomáš Enge s Lancerem CNG v Praze bavil zmrzlé diváky

foto

7. prosince 2009 • 00:30

Soutěžáckou sezonu v Čechách již tradičně uzavírá o mikulášském víkendu Pražský rallysprint. Na startu letošního ročníku populárního podniku nechyběl ani tým Charouz Racing System s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX poháněným stlačeným zemním plynem (CNG), v jehož kokpitu se představila posádka Tomáš Enge - Petr Hulinský.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech a Mirek Topolánek zvítězili v Praze již potřetí

foto

6. prosince 2009 • 23:00

O Mikulášském víkendu burácely motory závodních vozů Prahou při jubilejním XV.Pražském rallyesprintu. Na startu byla celá česká a slovenská rallyeová špička a největším lákadlem měli být posádky na speciálech WRC, kterých bylo ve startovní listině úctyhodných osm. S jedním z nich startovala posádka Václav Pech jun. a Mirek Topolánek, která se ujala vedení v soutěži hned po první rychlostní zkoušce uvnitř strahovského atletického stadionu.

žádný příspěvek celý článek »

toplist