www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - ADAC Rallye Deutschland (PWRC+SWRC+JWRC)

Německo - Prokop: O medailích rozhodne Baumholder

foto

19. srpna 2010 • 20:15

Czech Ford National Team čeká o nadcházejícím víkendu (20. až 22. srpna) první asfaltová soutěž letošní sezony MS rally. Martin Prokop s Janem Tománkem a s Fordem Fiesta S2000 budou bojovat o nejvyšší příčky, aby se v šampionátu dotáhli na vedoucího Ponse.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb a Elena míří k novým rekordům?

foto

19. srpna 2010 • 09:00

Pro Sébastiena Loeba a Daniela Elenu je nadcházející Rally Německo výjimečnou událostí. Od opětovného zařazení do kalendáře WRC v roce 2002 nepoznala tato soutěž jinou vítěznou posádku, než právě francouzsko-monacký pár. A ten je samozřejmě odhodlán pokračovat v této tradici neporazitelnosti! Druhý vůz C4 WRC v týmu Citroën Total World Rally Teamu povede Dani Sordo, který se ovšem poprvé představí s novým spolujezdcem. Diego Vallejo totiž střídá Marca Martího.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport pokračuje na ADAC Rallye Deutschland

foto

19. srpna 2010 • 07:00

Po úspechu v podobe druhého miesta v rámci seriálu SWRC pokračuje naďalej slovenský RUFA Šport Team v dobíjaní svetových rally. Už počas nadchádzajúceho víkendu posádka Per Gunnar Andersson – Anders Frederiksson odštartuje na ADAC Rallye Deutschland.

žádný příspěvek celý článek »

Francois Duval: Chci naplno využít svých schopností

foto

14. srpna 2010 • 18:00

Návrat do soutěžního vozu čeká o nadcházejícím víkendu jednoho z největších soutěžáckých talentů minulosti, Francoise Duvala. Jezdec, který prošel týmy Fordu a Citroënu, usedne po více než půl roce za volant Fordu Focus WRC týmu Stobart, se kterým bude bojovat o body při Deutschland rally. Před samotným startem však na Belgičana čekal dvoudenní testovací program.

příspěvků: 2 celý článek »

Dani Sordo mění spolujezdce

foto

9. srpna 2010 • 09:00

Dlouhou dobu se v kuloárech hovořilo o výměně spolujezdce u bývalé dvojky továrního týmu Citroën Sport Dani Sorda. Tato změna nabrala v posledních dnech jasných obrysů, již při nadcházející ADAC Rallye Deutschland vedle něj usedne Diego Vallejo.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na ADAC Rallye Deutschland

foto

21. července 2010 • 22:00

Bohatý seznam přihlášených posádek se netýká pouze Neste Oil Rally Finland, ale rovněž ADAC Rallye Deutschland. Na tomto seznamu figuruje osmdesát posádek. Špičku doplní v barvách týmu Stobart Francois Duval s Focusem WRC stejně jako soukromníci Ken Block, Khalid Al-Qassimi nebo Bernhard Ten Brinke. S Imprezou WRC 08 dorazí další holandský jezdec, Mark van Eldik.

žádný příspěvek celý článek »

Loriaux potvrdil možnost startu Duvala s Focusem v Německu

foto

12. července 2010 • 21:45

Extovární jezdec Fordu a Citroënu, Belgičan Francois Duval, o víkendu prozradil, že by se rád postavil na start nejbližšího asfaltového podniku světového šampionátu, kterým bude srpnová Německá rally. Posadit by se měl stejně jako před dvěma lety do Fordu Focus WRC, kdy pro něj tradičně úspěšnou soutěž dokončil jako nejrychlejší z Fordů na třetí příčce.

žádný příspěvek celý článek »

Robert Kubica zvažuje start na Deutschlandu

foto

10. července 2010 • 14:15

Polský pilot formule 1 Robert Kubica si automobilové soutěže skutečně zamiloval. Kromě letošní Rallye Monte Carlo se zúčastnil už několika regionálních soutěží, kde rozhodně neudělal ostudu. V současné době zvažuje, že by se představil na německém dílu mistrovství světa.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist