www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. března 2024, Svátek má Josef, zítra Světlana

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 10 - ADAC Rallye Deutschland (PWRC+SWRC+JWRC)

Fotogalerie z Rallye Deutschland od André Lavadinha

foto

10. září 2010 • 12:00

Ještě jednou se vrátíme do okolí Trieru, kde se jel o třetím srpnovém víkendu zatím poslední podnik světového šampionátu v automobilových soutěžích, ADAC Rallye Deutschland. Tento asfaltový podnik si dnes připomeneme na snímcích André Lavadinha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Dalibora Benycha

foto

9. září 2010 • 10:00

Ještě jednou se vrátíme do okolí Trieru, kde se jel o třetím srpnovém víkendu zatím poslední podnik světového šampionátu v automobilových soutěžích, ADAC Rallye Deutschland. Tento asfaltový podnik si dnes připomeneme na snímcích Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Vittoria Sanguinetiho

foto

31. srpna 2010 • 22:30

Ještě než se spustí vlna fotografií z letošního ročníku Barum Czech Rally Zlín, ještě se vrátíme do okolí Trieru, kde se jel o týden dříve další podnik světového šampionátu, ADAC Rallye Deutschland. Tento asfaltový podnik si dnes připomeneme na snímcích Vittoria Sanguinetiho.

příspěvků: 2 celý článek »

Latvala získal po dobrém výsledku v Německu na jistotě

foto

24. srpna 2010 • 07:00

Duo Jari-Matti Latvala - Miikka Anttila z týmu BP Ford Abu Dhabi se po slibném čtvrtém místě v dnes skončené německé rallye těší ze znovunabyté jistoty na asfaltovém povrchu. Mladí Finové, pro než jsou soutěže na zpevněném povrchu těmi nejméně oblíbenými, bojovali se svým vozem Ford Focus RS WRC v průběhu prakticky celého devátého kola světového šampionátu o místo na stupních vítězů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Deutschland od Miroslava Knedly

foto

24. srpna 2010 • 02:00

Tradičním srpnovým asfaltovým podnikem bývá Rallye Deutschland. Letošní ročník toho příliš zajímavého nepřinesl a kromě napínavého souboje o vítězství v SWRC a dvou hořících aut se nebylo nač dívat. Přesto se Miroslavu Knedlovi podařilo zachytit pěkné snímky, jak ostatně můžete posoudit dále.

žádný příspěvek celý článek »

ADAC Deutschland Rally – střípky za zákulisí

foto

23. srpna 2010 • 20:15

Vypadá to, že každou soutěž se mění pravidla. Tentokrát promotér šampionátu, společnost North One Sport, usoudil, že nově vymyšlené rozvržení servisního parku bylo špatným nápadem. Namísto této novinky, kdy do svých určených míst měla auta najíždět zezadu, aby diváci mohli sledovat práci v motorovém prostoru, se vrací zpět starý systém, kdy auta do svých servisních stanů najedou zepředu a diváci mají možnost sledovat zadní části závodních vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Loeb a Elena poosmé vítězně !

foto

23. srpna 2010 • 15:10

Citroën Total World Rally Team zaznamenal na Rally Německo další double. Sébastien Loeb a Daniel Elena úspěch značky podtrhli osmým po sobě jdoucím vítězstvím, což je samozřejmě v historických tabulkách rekord. Dani Sordo a Diego Vallejo při svém prvním společném startu prožili bezproblémový víkend a navýšili týmový triumf.

žádný příspěvek celý článek »

ADAC Rallye Deutschland: Loebův fenomén nekončí

foto

22. srpna 2010 • 14:30

Ani po osmé nenašel úřadující mistr světa Sebastien Loeb na německých tratích pokořitele a společně s Danielem Elenou si dojeli pro další letošní vítězství. Na převážně asfaltové trati dominovali piloti vozů Citroen C4 WRC, když za Loebem dojeli do cíle Dani Sordo a Sebastien Ogier. Nejlepší Ford Focus WRC pilotoval čtvrtý Jari-Matti Latvala.

příspěvků: 1 celý článek »

Martin Prokop bojuje o vítězství v S-WRC

foto

22. srpna 2010 • 09:00

Druhá etapa Německé rally 2010 nabídla v kategorii S-WRC zajímavou bitvu tří jezdců o vedoucí pozici. Martin Prokop s Janem Tománkem vyhráli jednu rychlostní zkoušku a celkově jsou třetí.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 1. etapy Rally Deutschland od Miroslava Knedly

foto

21. srpna 2010 • 15:00

Rally Deutschland má za sebou jednu ze svých specifických etap, kdy závodní posádky zavítaly na náročné úseky v moselských vinicích. Dění na strmých svazích pokrytých zrajícími hrozny zachytil náš spolupracovník Miroslav knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z úvodu ADAC Rallye Deutschland od Michele Riecherta

foto

20. srpna 2010 • 22:00

Seriál mistrovství světa FIA v automobilových soutěžích pokračuje o tomto víkendu u našich západních sousedů. Jak vypadal zachytil dění okolo čtvrtečního shakedownu objektivem svého fotoaparátu náš německý redakční kolega Michel Riechert, na to se můžete podívat právě teď.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop po první etapě v čele S-WRC

foto

20. srpna 2010 • 21:20

Czech Ford National Team vstoupil do Německé rally skvěle. Po první etapě patří Martinu Prokopovi a Janu Tománkovi s vozem Ford Fiesta S2000 první příčka průběžného hodnocení šampionátu S-WRC, který je vypsán pro vozy kategorie Super 2000.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rallye Deutschland ONLINE

foto

20. srpna 2010 • 08:00

Světový šampionát automobilových soutěží pokračuje o tomto víkendu na tratích v okolí německého historického města Trier. Jak se bude dařit posádkám na náročných tratích čítajících celkem 420 ostrých km můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ.

příspěvků: 1 celý článek »

Janne Tuohino byl vyloučen z SWRC

foto

19. srpna 2010 • 23:15

Finský pilot Janne Tuohino, který má i zkušenosti se starty v barvách továrního týmu Škoda Motorsport za volantem Fabie WRC, byl dnes vyloučen z SWRC, světového šampionátu vozů kategorie S2000.

příspěvků: 5 celý článek »

Německo - Prokop: O medailích rozhodne Baumholder

foto

19. srpna 2010 • 20:15

Czech Ford National Team čeká o nadcházejícím víkendu (20. až 22. srpna) první asfaltová soutěž letošní sezony MS rally. Martin Prokop s Janem Tománkem a s Fordem Fiesta S2000 budou bojovat o nejvyšší příčky, aby se v šampionátu dotáhli na vedoucího Ponse.

žádný příspěvek celý článek »

toplist