www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 6. května 2024, Svátek má Radoslav, zítra Stanislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Sheron Valašská Rally

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší

Miroslav Březík: Alternátor nám zkazil náladu

foto

2. dubna 2010 • 05:00

Přestože považují Miroslav Březík s Martinem Běhulou Valašskou rally za jednu z nejpěknějších rally, doposud se jim tuto soutěž nepodařilo pokořit. Při předchozích třech startech totiž vždy skončili v poli poražených. Ani při letošním ročníku, kdy měli Sheron Valašskou rally dobře rozjetou, cíl nespatřili. Miroslav s Martinem to mají do centra Valašské rally co by kamenem dohodil, a tak by se mohlo mluvit o skoro domácí soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Josefa Petrů

foto

31. března 2010 • 23:59

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Oslavenec Pešl Valašku nedojel, ale i tak byl spokojen

foto

31. března 2010 • 22:00

Přestože v prvním závodě sezony nedojel do cíle, nebyl rally jezdec Jaroslav Pešl nespokojený nebo naštvaný. Na Sheron Valašské rally ukončila valašskomeziříčská posádka ve své premiéře s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX svou pouť na sedmé rychlostní zkoušce, ve které havarovala. Ze závodu si však oba borci vzali především to pozitivní - tedy nasbírané zkušenosti v novém voze.

žádný příspěvek celý článek »

JT Říha group rally team s pohárem i na bodech

foto

31. března 2010 • 19:40

Na domácí Sheron Valašské rally samozřejmě nesměl chybět ani tým ze Vsetína – JT Říha group rally team. Na start úvodního podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství ČR v rally přivezl tým tři své posádky a všechny tři náročnou soutěž dokončily. Navíc Jiří Krajčík zvítězil ve své třídě.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Michalík: mistrovské body a bolavý zub

foto

31. března 2010 • 17:15

Meziříčský Roman „Palič“ Michalík své věrné příznivce na Sheron Valašské rally rozhodně nezklamal. V soutěži jel tak, aby stylem jízdy bavil sebe, ale i diváky. Ve finále rally připadl posádce bonbónek v podobě tří mistrovských bodů. Mistr světa a trojnásobný mistr Evropy v enduru si na horký soutěžní volant rychle přivykl.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý potvrdil o víkendu na Sheron Valašské rally roli favorita

foto

30. března 2010 • 13:50

První soutěž letošního Mediasport MMČR, Sheron Valašskou rally, dokončilo pouhých 37 posádek a mezi nimi také čtyři z pěti starujících dvojic s vozy Citroën C2 R2 Max. Podle očekávání se z prvního vítězství v rámci Citroën Racing Trophy CZ radují Jan Černý s Pavlem Kohoutem.

žádný příspěvek celý článek »

Největší smůla v kariéře

foto

29. března 2010 • 20:45

Pouhý krůček od skvělého zahájení sezony byla posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík s Mitsubishi Lancer Evo 9 při víkendové Valašské rally. Téměř celou soutěž držela skvělou pátou příčku v absolutním pořadí, ale v cíli ji fanoušci čekali marně. Na poslední rychlostní zkoušce bohužel přišla smůla v podobě defektu pneumatiky a následné havárie.

žádný příspěvek celý článek »

Santov vystavil Krestovi stopku

foto

29. března 2010 • 20:20

29. ročník Sheron Valašské Rally zahájil o uplynulém víkendu sedmidílný seriál Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v Rally. Posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta - Petr Gross, obhajující titul v absolutní klasifikaci MMČR chtěla na Valašsku navázat na vítězství z posledních dvou ročníků. Závěrečná rychlostní zkouška však vystavila zlínsko-boleslavské dvojici stopku.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf se protrápil Valašskou Rally k desáté příčce

foto

29. března 2010 • 20:00

Soutěž s centrem ve Valašském Meziříčí znamenala pro Subaru Czech Rally Team spoustu neplánovaných starostí zejména s dětskými nemocemi elektroniky nového vozu Subaru Impreza WRX STI. Přesto si nakonec posádka Vojtěch Štajf - Marcela Dolečková odvezla ze severní Moravy body, když na cílovou rampu dojela na desáté příčce absolutního pořadí.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý na Valašce i přes technické problémy nezklamal

foto

29. března 2010 • 13:00

V rámci Citroen Racing Trophy se na Valašské Rally představil Jan Černý, mladá naděje českého rallysportu. Na Valašské Rally předvedl, že umí nejen s vozem poháněným dvěma nápravami, ale i s Citroenem C2-R2 Max. V rámci absolutního pořadí si i přes technické problémy a penalizaci dojel pro jednadvacáté místo absolutně a druhé mezi dvoukolkami.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Dalibora Benycha

foto

29. března 2010 • 12:00

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Mirek Jakeš: start do sezony z říše snů

foto

29. března 2010 • 10:00

O takovém vstupu do závodu, jaký předvedl Mirek Jakeš při Sheron Valašská rally 2010, sní spousta jezdců. Valašský mladíček se rozjel opravdu velmi slušně. Je jen velká škoda, že svou skvělou jízdu nedotáhl až do konce. Ale co není dnes, může být třeba zítra.

příspěvků: 1 celý článek »

Václav Pech jun. stříbrný na Valašské Rally

foto

29. března 2010 • 08:00

Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. se spolujezdcem Petrem Uhlem zahájila Mezinárodní mistrovství České republiky v rallye druhým místem v absolutní klasifikaci na Valašské Rallye. Tým postavil nové Mitsubishi Lancer EVO IX a po změně technických pravidel všichni, včetně soupeřů, očekávali, kam se dokáže zkušená posádka zařadit v sevření speciálů S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězná premiéra Škoda Delimax Teamu na Valašské rally

foto

29. března 2010 • 07:00

Výtečný výkon okořeněný vítězstvím podala posádka Škoda Delimax týmu Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza na Valašské rally, prvním podniku Mezinárodního mistrovství České republiky. Dvoudenní soutěž se rozhodovala až do poslední rychlostní zkoušky, přičemž v jednotlivých erzetách dělily první tři jezdce – Valouška, Pecha, Krestu mnohdy jen desetiny sekundy!

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Miroslava Knedly

foto

28. března 2010 • 20:00

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

nejnovější | novější [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] starší
toplist