www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 24. dubna 2024, Svátek má Jiří, zítra Marek

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Sheron Valašská Rally

Jakub Koudela si zvyká na Citroën C2 R2

foto

12. května 2010 • 12:00

Jakub Koudela se na tratích v loňském roce objevoval s Hondou Civic Type-R. Tu však pro letošní sezonu vyměnil za drobné „áčko,“ Citroën C2-R2. Jak vidí změnu mladý pilot?

žádný příspěvek celý článek »

Anvel po úvodu sezóny

foto

16. dubna 2010 • 09:30

Sezóna 2010 je již v plném proudu a po úvodním dvojbloku závodů je nyní na řadě již druhý závod Mediasport MMČR v rally. Přesto se ještě vraťme k úvodním podnikům letošní sezóny.

příspěvků: 1 celý článek »

Lukasz Habaj o účasti na Valašce

foto

7. dubna 2010 • 11:00

Lukasz Habaj se po roce vrátil na místo činu. Před rokem se objevil premiérově v České republice a to právě na tratích Valašské Rally. Tehdy s vozem Citroen C2-R2 nedokončil a to i přes to, že byl horkým favoritem na vítězství v rámci CRT. Letos se vrátil s vozem Mitsubishi Lancer Evo IX a reparát zvládl velmi statečně, když dokončil na příjemném devátém místě absolutně a třetím ve třídě N/4, kde na druhého Erazima ztratil jen něco málo přes deset sekund.

žádný příspěvek celý článek »

Pavel Valoušek o vítězném tažení Valaškou

foto

6. dubna 2010 • 14:00

Pavel Valoušek se na Valašské Rally premiérově představil s polotvární podporou týmu Škoda. S Fabií S2000 za svými zády nechal veškerou konkurenci a dojel si pro premiérové vítězství v soutěži MMČR.

žádný příspěvek celý článek »

Přehřívající se motor vyřadil na Valašce Jiřího Sutra

foto

6. dubna 2010 • 09:00

Jiří Sutr přijel na Valašskou Rally bojovat o body do hodnocení třídy A/5. Bohužel již po druhé rychlostní zkoušce musel ze svých cílů upustit. Na jeho Škodě Fabii se totiž objevil problém s přehřívajícím se motorem.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Kobliha opanoval třídu N/2 na Valašce

foto

6. dubna 2010 • 07:00

Valašská Rally byla místem premiéry v MMČR pro Adama Koblihu. Ten se na českých tratích objevuje s Hondou Civic VTi od roku 2008. Na Valašské Rally však startoval již v roce 2006 s vozem Škoda Felicia. Tehdy nedokončil. Nyní si však chuť spravil, když si dojel pro jeden z nejlepších výsledků kariéry, pro vítězství ve třídě N/2 a absolutně sedmadvacáté místo.

žádný příspěvek celý článek »

Fotoseriál z havárie Jaroslava Orsáka

foto

2. dubna 2010 • 15:00

Jaroslav Orsák měl letošní Sheron Valašskou Rally pěkně rozjetou, havárie po defektu na poslední zkoušce však znamenala konec nadějí. Tuto nehodu se podařilo zachytit našemu redakčnímu spolupracovníkovi Pavlovi Hrabovskému.

žádný příspěvek celý článek »

Lumír Galia se na Valašce předvedl v dobrém světle

foto

2. dubna 2010 • 14:00

Po zimní přestávce se opět se svými zážitky a postřehy hlásí Ota Hloušek, spolujezdec Lumíra Galii. Tentokrát popisuje cestu za skvělým čtyřiadvacátým místem na Valašské Rally. Tak Valaška 2010 je za námi, já byl právě odvézt daňové přiznání a tak mám konečně volnou chvilku, abych se s vámi mohl podělit o své dojmy.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Ondřeje Zemana

foto

2. dubna 2010 • 13:00

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Egona Smékala trápila převodovka již od startu

foto

2. dubna 2010 • 10:00

Egon Smékal přijel na Valašskou Rally bojovat o nejvyšší metu ve své obvyklé třídě N3. Bohužel celá soutěž pro něho začala velmi smolně. Již při startu první rychlostní zkoušky se na Hondě Civic Type R objevil technický problém, který nakonec posádku vyřadil.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Romana Kašpárka

foto

2. dubna 2010 • 08:00

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Klestil smolně havaroval na první RZ Valašské Rally

foto

2. dubna 2010 • 07:00

Valašské Rally se premiérově zúčastnil i valašský mladík Jakub Klestil navigovaný velezkušeným Tomášem Plachým. Osmnáctiletý jezdec však smolně havaroval na první rychlostní zkoušce. O tom, jak se vše stalo, se rozpovídal sám jezdec.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Pavla Hrabovského

foto

2. dubna 2010 • 06:00

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Pavla Hrabovského.

žádný příspěvek celý článek »

Miroslav Březík: Alternátor nám zkazil náladu

foto

2. dubna 2010 • 05:00

Přestože považují Miroslav Březík s Martinem Běhulou Valašskou rally za jednu z nejpěknějších rally, doposud se jim tuto soutěž nepodařilo pokořit. Při předchozích třech startech totiž vždy skončili v poli poražených. Ani při letošním ročníku, kdy měli Sheron Valašskou rally dobře rozjetou, cíl nespatřili. Miroslav s Martinem to mají do centra Valašské rally co by kamenem dohodil, a tak by se mohlo mluvit o skoro domácí soutěži.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Valašské Rally od Josefa Petrů

foto

31. března 2010 • 23:59

Úvodním podnikem letošního mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích byla víkendová Sheron Valašská Rally. Napínavý souboj trojice mohykánů o vítězství nabídl skutečně špičkovou podívanou. Trochu z atmosféry můžete nasát prostřednictvím snímků našeho spolupracovníka Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist