www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. března 2024, Svátek má Taťána, zítra Arnošt

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Mogul Šumava Rallye Klatovy

Fotogalerie z Historic Vltava Rallye od Dalibora Benycha

foto

19. dubna 2010 • 13:00

Druhým dílem pokračovalo v okolí Klatov a Vimperka mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Mogul Šumava Rallye Klatovy i Historic Vltava Rallye se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Dalibor Benych. Jeho snímky historických vozů si můžete prohlédnout právě nyní.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda Delimax Team pokračuje ve vítězné sérii

foto

19. dubna 2010 • 12:00

Dva ostré starty, dvě vítězství. To je bilance dvojice Pavel Valoušek – Zdeněk Hrůza v letošním českém rally mistrovství. Posádka Škoda Delimax Teamu startující s továrním speciálem Fabia S2000 ovládla Rally Šumava a upevnila své vedení v průběžném hodnocení seriálu. Na druhém místě dojel Roman Kresta.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf na Šumavě stříbrný ve skupině N

foto

19. dubna 2010 • 10:00

Letošní klatovská soutěž se vydařila Subaru Czech Rally Teamu téměř dokonale. Vojtěch Štajf s Marcelou Dolečkovou obsadili pátou příčku v absolutním pořadí a druhou ve skupině N, když jim vyšla zejména těžká sobotní etapa na technických tratích v okolí města Vimperk.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Dalibora Benycha

foto

18. dubna 2010 • 22:00

Druhým dílem pokračovalo v okolí Klatov a Vimperka mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Mogul Šumava Rallye Klatovy i Historic Vltava Rallye se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Dalibor Benych. Jeho snímky soudobých aut si můžete prohlédnout právě nyní, na historickou část se můžete těšit zítra.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Mogul Šumava Rallye Klatovy od Miroslava Knedly

foto

18. dubna 2010 • 03:00

Druhým dílem pokračovalo v okolí Klatov a Vimperka mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Mogul Šumava Rallye Klatovy i Historic Vltava Rallye se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Miroslav Knedla. Jeho snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovy: Vteřinový souboj vítězně pro Valouška (+ MP3)

foto

17. dubna 2010 • 17:50

Obdobně jako na předchozí soutěží ve Valašském Meziříčí, i na Mogul Šumava Rallye Klatovy musela o vítězi rozhodnout až závěrečná rychlostní zkouška. Neuvěřitelný souboj o vteřiny mezi Pavlem Valouškem a Romanem Krestou skončil šťastněji pro otrokovického pilota.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovy: Drama nejen v souboji o první místo (+ MP3)

foto

17. dubna 2010 • 15:00

Ani po jedenácti rychlostních zkouškách letošní Mogul Šumava Rallye se nepodařilo žádnému z dvojice rivalů Pavel Valoušek a Roman Kresta vybojovat rozhodující náskok v souboji o první místo. I nadále totiž pokračovala přetahovaná o vteřinky, v níž zatím přeci jen tahal za delší kus provazu první jmenovaný.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovy: Na prvních místech přenocují Valoušek a Kresta (+ MP3)

foto

16. dubna 2010 • 23:20

S minimálním náskokem v hodnotě 3.5 vteřiny se na čele průběžné výsledkové listiny po prvním dnu letošní Mogul Šumava Rallye usadil Pavel Valoušek na tovární Škodě Fabii S2000. Druhý zůstává i nadále Roman Kresta na Peugeotu 207 S2000, třetí je rovněž vůz kategorie Super 2000, respektive Ford Fiesta pilotovaná Jaromírem Tarabusem.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovy: Po čtyřech zkouškách na čele Valoušek s Krestou (+ MP3)

foto

16. dubna 2010 • 20:15

Očekávaný souboj na ostří nože se na špici soutěže odehrával na dalších rychlostních zkouškách letošní klatovské rally především mezi Pavlem Valouškem a Romanem Krestou. Nebýt pětivteřinové penalizace Romana Kresty za průjezd retardérem na úvodním rychlostním testu, dělilo by tuto dvojici od sebe pouhých 1.9 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Klatovy: Divácká zkouška kořistí Valouška (+ MP3)

foto

16. dubna 2010 • 17:05

Úvodní rychlostní zkouška druhého podniku letošního Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, 45. Mogul Šumava Rallye Klatovy, naznačil, že se na čele bude opět bojovat o desetiny vteřin. Čtveřice Valoušek, Kresta, Tarabus a Pech se vešla do časového odstupu 3.5 vteřiny.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf chce na Šumavě složit dvojitý reparát

foto

16. dubna 2010 • 09:00

Na Valašské rally se podařilo Subaru Czech Rally Teamu splnit hlavní cíl – získat slušnou porci mistrovských bodů jako dobrý vklad do začátku nové sezóny Mezinárodního mistrovství ČR v rally. Před nadcházející klatovskou soutěží pomýšlejí Vojtěch Štajf a Marcela Dolečková ještě o maličko výš, zároveň ale zůstává hlavním úkolem posádky dovést Subaru Impreza WRX STI zdárně až do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Valar Rally Team oficiálně představen

foto

15. dubna 2010 • 09:30

V pondělí 12. dubna byl v libereckém hotelu Valdštejn představen Valar Rally Team. Na tiskové konferenci nejprve pohovořil generální ředitel a předseda představenstva firmy NOCC Ing. Jan Lukavský CSc., který se zmínil o zaměření firmy, výrobcích Valar a o minulých i současných aktivitách v automobilovém sportu.

žádný příspěvek celý článek »

Divácký průvodce 45. Mogul Rallye Šumava Klatovy a 19. Historic Vltava Rallye

foto

15. dubna 2010 • 07:30

Mogul Rallye Šumava Klatovy ve spojení s 19.ročníkem Historic Vltava Rallye sice letos nenabídne divákům speciální zkoušku v Plzni, pro diváky je však díky tomu soutěž soustředěná do menšího prostoru. A co vše tedy mohou diváci od čtvrtka 15. dubna do soboty 17. dubna navštívit?

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team míří na Šumavu

foto

14. dubna 2010 • 14:30

Po třítýdenní přestávce se seriál Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v Rally přesouvá z Valašska na Šumavu, kde jej čeká jeho druhé dějství 45. Mogul Rallye Šumava Klatovy. Po zklamání na Valašské rally se s odhodláním znovu bojovat o čelní příčky postaví na start soutěže posádka Mogul Racing Teamu Roman Kresta – Petr Gross.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus zamíří v Rally Šumava za dalšími stupni vítězů

foto

14. dubna 2010 • 13:30

Czech Ford Rally Team a posádku Jaromír Tarabus – Daniel Trunkát čeká o nadcházejícím víkendu druhé vystoupení v rámci Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky rally. V Rally Šumava s centrem v západočeských Klatovech by posádka Fordu Fiesta S2000 ráda navázala na třetí místo z úvodního podniku šampionátu, Valašské rally.

žádný příspěvek celý článek »

toplist