www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Rallye Český Krumlov

Testování okořenil Hájek historic rally team triumfem

foto

25. května 2010 • 09:30

Stylem start – cíl ovládla posádka Hájek historic rally teamu Miroslav Janota a Pavel Stráský osmatřicátý ročník Rallye Český Krumlov, druhý podnik letošního Mistrovství České republiky v rallye historických automobilů. Nebýt technických problémů, zvítězili by účastníci mistrovství Evropy ve všech deseti rychlostních zkouškách. O sedm dílčích triumfů a celkový náskok téměř čtyř minut na druhého Rakušana Gerharda Openauera je však již nikdy nikdo nepřipraví.

žádný příspěvek celý článek »

Pech druhý v Českém Krumlově

foto

24. května 2010 • 12:30

Rozkvetlá Rallye Český Krumlov splnila všechna očekávání, které od ní soutěžní jezdci i diváci chtěli, a napínavé souboje bylo možné sledovat od začátku až do konce závodů. Posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. s Petrem Uhlem hned v úvodu soutěže potvrdila roli jednoho z favoritů a již od začátku sváděla tvrdý boj se smečkou vozů kategorie S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Technické problémy připravily Jaromíra Tarabuse o stupně vítězů v Rally Český Kumlov

foto

24. května 2010 • 11:30

Technické problémy v poslední rychlostní zkoušce Rally Český Krumlov připravily posádku Czech Ford Rally Teamu Jaromíra Tarabuse a Daniela Trunkáta o šanci získat další stupně vítězů v podniku MMČR rally. Do posledního měřeného úseku Rally Český Krumlov startovala posádka Fordu Fiesta S2000 s více než dvouminutovým náskokem na třetím místě, bohužel technické problémy ji srazily těsně pod stupně vítězů, na čtvrtou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

V Krumlově Štajf přepálil tempo na nevhodném místě

foto

23. května 2010 • 21:05

Vstup do soutěže měl tentokrát Subaru Czech Rally Team nebývale úspěšný, na jejím úvodním testu zajel hatchback Subaru Impreza WRX STI na českobudějovické superspeciálce dokonce absolutně nejrychlejší čas před Krestou a Valouškem. Přesto se posádka Vojtěch Štajf - Michal Ernst vrátila domů z Rally Český Krumlov s nepořízenou.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie ze druhé etapy Rallye Český Krumlov od Miroslava Knedly

foto

23. května 2010 • 14:15

Třetím podnikem pokračovalo v minulých dnech mezinárodní mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Rallye Český Krumlov přinesla další napínavé souboje i pěknou podívanou pro početné zástupy diváků. Jak to vypadalo na sobotních rychlostních zkouškách se můžete podívat prostřednictvím fotografií našeho spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov: Ohlasy po RZ 9 (MP3)

foto

22. května 2010 • 13:55

Po polovině sobotní etapy se na čele 38. Rallye Český Krumlov nadále drží Roman Kresta, který oproti včerejšku lehce navýšil svůj náskok na rozdíl půl minuty před druhým Václavem Pechem. Třetí místo si hlídá s odstupem 50 vteřin na plzeňského jezdce nikým nikým neohrožován Jaromír Tarabus.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z první etapy Rallye Český Krumlov od Miroslava Knedly

foto

22. května 2010 • 02:15

Úvodní etapa letošní Rallye Český Krumlov probíhala v pohodovém tempu až do závěrečné rychlostní zkoušky. Defekty a havárie na tradičně zrádném úseku Kohout notně zamíchaly pořadím. Průběh první etapy si můžete připomenout i prostřednictvím fotografií našeho spolupracovníka Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov: Ohlasy po RZ 5 (MP3)

foto

22. května 2010 • 00:35

Závěr prvního dne 38. Rallye Český Krumlov s sebou přinesl řadu dramatických momentů a také částečné zrušení poslední rychlostní zkoušky dne. Do druhé etapy nicméně nastoupí z pozice vedoucího jezdce Roman Kresta před Václavem Pechem.

žádný příspěvek celý článek »

Krumlov: Ohlasy po RZ 3 (MP3)

foto

21. května 2010 • 21:45

Po třech rychlostních testech se na čelo českokrumlovské rally dostala posádka Roman Kresta - Petr Gross na Peugeotu 207 S2000 před Pavlem Valouškem a Zdeňkem Hrůzou na Škodě Fabii S2000.

příspěvků: 2 celý článek »

Krumlov: Ohlasy po RZ 1 (MP3)

foto

21. května 2010 • 17:30

Úvodní diváckou speciálkou na výstavišti v Českých Budějovicích odstartovala letošní 38. Rallye Český Krumlov, třetí podnik letošního Mediasport mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Vstup do soutěže vyšel poněkud překvapivě, ale zaslouženě nejlépe Vojtěchu Štajfovi.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf chce v Krumlově zužitkovat slovinské zkušenosti

foto

21. května 2010 • 14:00

Prodloužit úspěšnou sérii z minulých soutěží si přeje Vojtěch Štajf na nadcházející Rally Český Krumlov. Jihočeské tratě bude pilot brázdit s hatchbackem Subaru Impreza WRX STI a stejně jako loni mu ´noty´ bude číst Michal Ernst.

žádný příspěvek celý článek »

Jan Černý si na Krumlov věří

foto

20. května 2010 • 13:20

Roli největšího favorita Citroen Trophy v předchozí Valašské rally potvrdil Jan Černý, který za první místo inkasoval 5.000 Euro a tento jezdec bude i v nadcházející českokrumlovské soutěži tuto roli zastávat.

žádný příspěvek celý článek »

Největší tahák Rallylegend už do Krumlova dorazil

foto

20. května 2010 • 12:30

Pořadatelé rallye Český Krumlov se snaží každý rok přivést do přehlídky historiků nějaký opravdu atraktivní vůz i jezdce. Tentokrát plní takovou úlohu Paolo Diana. Členové pořadatelského sboru se s 'divokým Italem', jak se mu na jihu kontinentu přezdívá, při návštěvě závodu Rallylegend v San Marinu

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy CZ pokračuje v Krumlově

foto

20. května 2010 • 10:00

Citroën Racing Trophy CZ, který je součástí Mediasport MMČR v rally, pokračuje druhým závodem v rámci Rallye Český Krumlov. Tradiční květnová českokrumlovská soutěž, která obsahuje 12 rychlostních zkoušek o celkové vzdálenosti 180,78 km přivítá sedm posádek bojujících o prvenství v rámci druhého ročníku Citroën Racing Trophy CZ.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus: Do Krumlova jedeme bojovat o přední příčky

foto

20. května 2010 • 09:00

Czech Ford Rally Team a posádku Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát čeká o nadcházejícím víkendu vystoupení ve třetím podniku Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky rally, kde se opět představí v tradičním designu hlavního partnera, společnosti Bruco Cleaning. Také v Rally Český Krumlov chce posádka Fordu Fiesta S2000, která aktuálně drží třetí místo v průběžném hodnocení MMČR rally, bojovat o přední příčky.

žádný příspěvek celý článek »

toplist