www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MMČR 10 - Agrotec Mogul Rally Hustopeče

Jaromír Tarabus čtvrtý v Rally Hustopeče

foto

15. června 2010 • 10:30

Čtvrté místo získala posádka Czech Ford Rally Teamu Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát v Rally Hustopeče. Její dosavadní letošní bilance v Mediasport Mezinárodním mistrovství České republiky v rally tak čítá dvoje stupně vítězů a dvakrát umístění těsně pod nimi.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Tomasze Bugiela

foto

15. června 2010 • 09:00

Letošní Agrotec Rally Hustopeče provázelo dusné počasí s vysokými teplotami mnohde přesahujícími i třicítku stupňů. I přes nižší počet posádek se bylo nač dívat, obzvláště první trojice opět sváděla vteřinkový souboj. Jak to v okolí Hustopečí vypadalo můžete shlédnout na fotografiích od Tomasze Bugiela.

žádný příspěvek celý článek »

Stíhačka Subaru přistála na sedmé příčce

foto

14. června 2010 • 12:30

Problémy s převodovkou přibrzdily v Hustopečích dvojici Vojtěch Štajf – Marcela Dolečková v cestě za dalším umístěním v první pěticí absolutního pořadí soutěže Mezinárodního mistrovství ČR. Drtivý finiš přesto dovezl vůz Subaru Czech Rally Teamu na sedmou příčku, když na šestého Arazima mu v cíli chyběla jediná vteřinka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Bronislava Končitíka

foto

14. června 2010 • 11:00

Letošní Agrotec Rally Hustopeče provázelo dusné počasí s vysokými teplotami mnohde přesahujícími i třicítku stupňů. I přes nižší počet posádek se bylo nač dívat, obzvláště první trojice opět sváděla vteřinkový souboj. Jak to v okolí Hustopečí vypadalo můžete shlédnout na fotografiích od Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Dalibora Benycha

foto

13. června 2010 • 20:00

Letošní Agrotec Rally Hustopeče provázelo dusné počasí s vysokými teplotami mnohde přesahujícími i třicítku stupňů. I přes nižší počet posádek se bylo nač dívat, obzvláště první trojice opět sváděla vteřinkový souboj. Jak to v okolí Hustopečí vypadalo můžete shlédnout na fotografiích od Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z první etapy Agrotec Mogul Rally Hustopeče od Miroslava Knedly

foto

12. června 2010 • 13:45

Úvodní etapa letošní Agrotec Mogul Rally Hustopeče se nesla ve znamení horkého, dusného počasí s teplotama nad 30 stupňů. Diváci však mohli sledovat tradičně napínavý souboj o vítězství, kterému tentokráte suverénně kraluje Václav Pech.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech dominuje i po RZ 10 (+MP3)

foto

12. června 2010 • 13:20

I v úvodních sobotních zkouškách dominuje hustopečské soutěži Václav Pech. Ani Pavel Valoušek, ani Roman Kresta na něj nestačí. Během první sekce se nic zásadnějšího nestalo, jen Vojtěch Štajf a Václav Arazim stahují včerejší ztráty.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Pech vyhrál úvodní etapu Agrotec Mogul Rally Hustopeče (+MP3)

foto

11. června 2010 • 23:30

Václav Pech plně vytěžil ze své první startovní pozice a nejrychleji zvládl první etapu Agrotec Mogul Rally Hustopeče. Hlavně v noci se k dusnému počasí přidaly i problémy s prachem. Duo Valoušek x Kresta se tentokráte nevyvarovalo chybám a na Pecha tak zatím nestačí.

žádný příspěvek celý článek »

Antonín Tlusťák testoval před Rally Hustopeče (+FOTO)

foto

10. června 2010 • 18:00

Na tradičním úseku mezi Všeminou a Slušovicemi si včera po měsíční pauze opět vyzkoušel Antonín Tlusťák jízdu za volatenm soutěžního speciálu Škoda Fabia S2000. Cílem testů bylo připravit se na Agrotec Rally Hustopeče, kde by chtěl napravit nepříliš vydařený výkon z Českého Krumlova.

žádný příspěvek celý článek »

Citroën Racing Trophy CZ zavítá do Hustopečí

foto

10. června 2010 • 16:00

Třetím závodem Citroën Racing Trophy CZ bude o nadcházejícím víkendu Agrotec Rally Hustopeče, která je součástí Mediasport MMČR v rally. Na startu Agrotec Rally Hustopeče nebudou chybět ani posádky startující v rámci Citroën Racing Trophy CZ. Na sedm posádek CRT CZ je připraveno celkem čtrnáct rychlostních zkoušek v celkové délce 181, 50 kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Do Štajfova Subaru se vrací Marcela Dolečková

foto

10. června 2010 • 09:30

Dalším podnikem seriálu Mezinárodního mistrovství ČR bude o nadcházejícím víkendu Rally Hustopeče. Do něj odstartuje hatchback Subaru Impreza WRX STI už opět s tradiční posádkou Vojtěch Štajf – Marcela Dolečková v kokpitu.

žádný příspěvek celý článek »

Mogul Racing Team připraven na Rally Hustopeče

foto

9. června 2010 • 21:20

Přesně v polovině letošního termínového kalendáře seriálu Mediasport Mezinárodního mistrovství České republiky v rally, se nachází VI. AGROTEC MOGUL rally Hustopeče, která je letošním čtvrtým podnikem MMČR. Na startovní rampu jihomoravského klání se postaví se startovním číslem 3 v barvách Mogul Racing Teamu také obhájci loňského vítězství Roman Kresta a Petr Gross.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus: V Hustopečích snad zajedeme lépe než loni

foto

9. června 2010 • 21:00

Po třítýdenní pauze se posádka Czech Ford Rally Teamu Jaromír Tarabus a Daniel Trunkát chystá na další start v Mediasport Mezinárodním mistrovství České republiky v rally. I ve čtvrtém podniku šampionátu, Rally Hustopeče (11. – 12. června), se posádka Fordu Fiesta S2000 pokusí bojovat o přední příčky.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Čech se svezl s Pechem před Rallye Hustopeče

foto

9. června 2010 • 20:30

Jen tři týdny uplynuly od poslední „stříbrné“ českokrumlovské soutěže Mezinárodního Mistrovství České republiky v rallye a posádka EuroOil teamu Václav Pech jun. s Petrem Uhlem mají před sebou další, tentokrát jihomoravskou Rallye Hustopeče.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Agrotec Mogul Rally Hustopeče

foto

9. června 2010 • 18:30

Pouhých 48 posádek se přihlásilo na čtvrtý díl mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích, Agrotec Mogul Rally Hustopeče. Kromě obvyklé, i když tentokráte prořídlé, sestavy českých posádek se na startu objeví i trojice zahraničních pilotů, jmenovitě Tomislav Cilenšek, Jaroslav Melichárek a Jan Chmielewski.

žádný příspěvek celý článek »

toplist