www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Horácká Rally Třebíč

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Bronislava Končitíka

foto

7. dubna 2010 • 09:00

Horácká Rally Třebíč se v letošním roce přesunula na začátek dubna a stala se tak prvním podnikem mistrovství České republiky ve sprintrally. I přes ranní teploty pod nulou nakonec podél tratě panovalo pěkné jarní počasí, jak ostatně můžete posoudit z fotografií od našeho redakčního spolupracovníka Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Jezdci Liqui Moly Slovakia Rally Systemu slavili na Horácké rally úspěch

foto

7. dubna 2010 • 07:30

Letošní ročník ECOSUN Mistrovství ČR sprintrally otevřela 21. Horácká rally, jejíž centrem byla Třebíč. K soutěži bylo převzato 91 posádek a mezi nimi byly i dvě z týmu Slovakia Rally System. První tvořili slovenští jezdci z Prešova, Igor Drotár s Vlado Bánocim, kteří startovali s voze specifikace WRC, Škodou Fabii.

žádný příspěvek celý článek »

Lepší výsledek zhatil defekt

foto

7. dubna 2010 • 06:00

Se smíšenými pocity odjížděla z Horácké Rally posádka Jan Sýkora – Miloš Vágner. Spokojena byla s dosaženými časy a perfektně připraveným autem, její nadšení však zmírnil defekt, jenž jí odsunul až na devátou příčku.

žádný příspěvek celý článek »

Třebíč naostro zahájila sezónu 2010

foto

7. dubna 2010 • 05:00

Po loňském ohledávání a spolupráci mezi XTG Rally Teamem a Montcar Autospotem, který je vlastně základním kamenem teamu, odstartoval do sezony 2010 XTG Rally Team v nové ucelené podobě. Již na startu Valašské Rally se objevila nově vytvořená posádka Jirka Sutr – Petr Motz s Fabií, která, i přes všechnu snahu mechaniků, rally nedokončila, ale o tom jsme již informovali dříve.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Josefa Petrů

foto

6. dubna 2010 • 22:45

Na rychlostní zkoušky do okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou na úvodní podnik rallysprintového mistrovství, Horáckou Rally Třebíč, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů. Dnes si můžete prohlédnout více než čtyřicítku snímků, které se mu na Vysočině podařilo zachytit.

žádný příspěvek celý článek »

Motokrosař v autě? Žádný problém. Máca hned v premiéře vyhrál

foto

6. dubna 2010 • 20:45

Ideální premiéru v rally sportu zažil při Horácké rally František Máca. Bývalý motokrosař, který jezdil i podniky mistrovství světa, ve svém prvním závodě v životě v rally hned zvítězil. Společně s navigátorem Jaroslavem Pešlem dovedli první dubnovou sobotu Hondu Civic VTi v barvách TOBA Czech MH Racing teamu na první místo ve třídě N2.

žádný příspěvek celý článek »

První krok k obhajobě koruny sprintového krále

foto

6. dubna 2010 • 18:00

Pouhý týden po nepříjemné havárii na Valašské rally vykročila posádka Jaroslav Orsák – Karel Vajík pravou nohou k obhajobě rallysprintového titulu. Na úvodní soutěži seriálu Horácké rally vybojovala skvělou stříbrnou příčku. Rychlejší byl pouze Roman Kresta, všechny speciály kategorie WRC a S2000 nechal Orsák za sebou.

žádný příspěvek celý článek »

Vyjádření týmu TRT Czech rally sport k dodatečné penalizaci na Horácké Rally

foto

6. dubna 2010 • 15:30

Po skončení Horácké rally 2010 byla posádka našeho týmu, st. číslo 6 (Odložilík - Odložilík) penalizována 30 sekundami, za údajné převrácení sudu v retardéru na RZ č.6 Otradice - Čikov. Mělo jít o zvláštní retardér dle SP FAS AČR (složený z jednoho sudu) umístněného u sloupu elektrického vedení, který se objížděl při vjezdu do Náměšti nad Oslavou.

příspěvků: 19 celý článek »

Poděkování ředitele Horácké rally Miloše Morávka

foto

6. dubna 2010 • 11:00

Rád bych touto cestou poděkoval všem účastníkům Horácké rally, ať to jsou již jezdci nebo diváci, za jejich účast či návštěvu letošního ročníku Horácké rally. Podle prvních ohlasů byl tento ročník úspěšný a věřím, že nastavil vysokou laťku dalším soutěžím v České republice. Můj dík patří i všem divákům, kteří se na rychlostních zkouškách chovali ukázněně a pomohli tak ke zdaru célé soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Dalibora Benycha

foto

4. dubna 2010 • 18:15

Na rychlostní zkoušky do okolí Třebíče a Náměště nad Oslavou na úvodní podnik rallysprintového mistrovství, Horáckou Rally Třebíč, se vydal i náš stálý redakční spolupracovník Dalibor Benych. Dnes si můžete prohlédnout více než sedmdesátku snímků, které se mu na Vysočině podařilo zachytit.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Horácké Rally Třebíč od Martina Stratila

foto

4. dubna 2010 • 17:45

Horácká Rally Třebíč se v letošním roce přesunula na začátek dubna a stala se tak prvním podnikem mistrovství České republiky ve sprintrally. I přes ranní teploty pod nulou nakonec podél tratě panovalo pěkné jarní počasí, jak ostatně můžete posoudit z fotografií od našeho redakčního spolupracovníka Martina Stratila.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Horácké Rally Třebíč od Luboše Laholy

foto

4. dubna 2010 • 01:20

Úvodním podnikem letošního rallysprintového šampionátu byla Horácká Rally Třebíč. K rychlejším tratím v okolí Náměště nad Oslavou se vydal i náš redakční spolupracovník Luboš Lahola. Jeho video si můžete právě prohlédnout.

příspěvků: 6 celý článek »

Roman Kresta vyhrál Horáckou Rally Třebíč (+ ohlasy MP3)

foto

3. dubna 2010 • 15:25

Roman Kresta si zlepšil náladu po nevydařené 'Valašce' a společně s Tomášem Kašpárkem dnes zvítězili v Horácké Rally Třebíč. Neměli to však rozhodně jednoduché, po celý den sváděli velký souboj s Janem Štěpánkem, který nakonec havaroval z prvního místa na předposlední rychlostní zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Petr Kačírek vstupuje do sprintrally

foto

2. dubna 2010 • 17:00

Petr Kačírek z pražského Duck racing týmu patří už řadu let k našim předním okruhovým jezdcům. Nadcházející sobotu má ale Petr před sebou premiéru v domácím šampionátu ve sprintrally, který v sobotu začíná Horáckou rally v Třebíči. Startovat bude s vozem Subaru Impreza STi skupiny N a jeho spolujezdcem se stane Dan Suchý, jinak týmový kolega z okruhových závodů.

žádný příspěvek celý článek »

Horácká rally nabízí program pro diváky za pouhých pět korun!

foto

2. dubna 2010 • 09:00

Pořadatelé z AK elektrárna Dukovany v AČR vydali k letošnímu ročníku Horácké rally opět oficiální program. Na celkem čtyřiatřiceti stranách přiznivci automobilového sportu naleznou podrobné informace k letošnímu 21. ročníku třebíčské rally. Překvapením pro diváky je cena programu, která je stanovena opět na symbolických pět korun!

žádný příspěvek celý článek »

toplist