www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 1. května 2024, Svátek má Svátek práce, zítra Zikmund

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Thermica Rally Lužické Hory

Ohlasy z cíle Thermica Rally Lužické Hory (MP3)

foto

1. května 2010 • 18:55

Druhý díl rallysprintového šampionátu provázelo pěkné jarní počasí. Na trojmezí Česká republika-Německo-Polsko se odehrály skutečně napínavé souboje. V cíli letošní Thermica Rally Lužické Hory jsme vyzpovídali přední posádky výsledkové listiny. Jak se jim jejich vystoupení líbilo si můžete poslechnout v MP3.

žádný příspěvek celý článek »

Lužické Hory vyhrál Roman Odložilík

foto

1. května 2010 • 18:30

Bratrská dvojice Romana a Pavla Odložilíkových zvítězila při své premiéře za volantem extovárního speciálu Citroën Xsara WRC. Na stupně vítězů jej doprovodili Jan Štěpánek s Octavií WRC a Josef Peták s Peugeotem 207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z cíle Thermica Rally Lužické Hory

foto

1. května 2010 • 18:15

Před několika minutami dojely první posádky na cílovou rampu Thermica Rally Lužické Hory. Při rekonstrukci náměstí v Hrádku nad Nisou se závěrečný ceremoniál konal na parkovišti u Penny Marketu. Jak to tam vypadalo můžete shlédnout na snímcích od Václava Štípka.

žádný příspěvek celý článek »

Hrádecko zažije zajímavé souboje

foto

27. dubna 2010 • 14:30

Rekordních sto padesát přihlášených posádek, tedy stoprocentní naplnění propustnosti trati hlásí ředitelství třináctého ročníku Thermica rally Lužické hory. Podle slov ředitele soutěže Jana Krečmana st. se nejedná pouze o kvantitu, ale ve startovním poli najdeme řadu kvalitních posádek.

žádný příspěvek celý článek »

Na Thermice odstartuje velká hvězda rallysportu

foto

15. dubna 2010 • 10:00

Ve středu 14. dubna ředitelství 13. ročníku Thermica rally Lužické hory obdrželo oficiálně dlouho očekávanou přihlášku špičkového německého jezdce Matthiase Kahleho. Ten zažil rally debut již v roce 1993 a mimo jiné startoval v osmi soutěžích mistrovství světa, když se mu vedlo nejlépe v roce 1999 při Rally Nový Zéland.

příspěvků: 3 celý článek »

Startovní listina Thermica rally se zaplňuje

foto

13. dubna 2010 • 15:00

Necelý týden zbývá do uzávěrky seznamu příhlášených posádek na 13. ročník Thermica rally Lužické hory v Hrádku nad Nisou. Každý den dorazí podle zástupce ředitele Jana Krečmana ml. okolo deseti přihlášek od českých , německých a polských posádek. Zatím jich registrují něco přes padesát, a to se ten největší nápor teprve čeká.

žádný příspěvek celý článek »

Thermica Rally Lužické hory očekává zhruba stovku přihlášených

foto

12. dubna 2010 • 15:15

Dnes proběhla v libereckém hotelu Valdštejn oficiální tisková konference k třináctému ročníku Thermica Rally Lužické hory. Asi nejpodstatnější změnou nadcházejícího ročníku je trať. Díky nezájmu některých obcí a jejich zastupitelstev se soutěž takřka vytrácí z frýdlantska. Je důležité podotknout, že ani jedna z rychlostních zkoušek, které se v letošním ročníku pojedu, se v této podobě ještě nejela.

žádný příspěvek celý článek »

V Hrádku nad Nisou se chystají na 13. ročník „Lužiček“

foto

9. března 2010 • 07:00

Již po třinácté se 30.4. – 1. 5. uskuteční Thermica rally Lužické hory. Zkušení organizátoři z Autoklubu Hrádek v čele s Janem Krečmanem starším byli necelé dva měsíce před startem soutěže postaveni před nepředpokládané problémy: „Museli jsme postavit hned z několika důvodů prakticky novou koncepci soutěže, doslova to celé, včetně tratě a časového harmonogramu, překopat.

žádný příspěvek celý článek »

toplist