www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 18. dubna 2024, Svátek má Valérie, zítra Rostislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Thermica Rally Lužické Hory

Nedokončené Lužické hory Pavla Hlaváče

foto

12. května 2010 • 11:00

Pavel Hlaváč pravidelně bojuje v rámci PČR o body do třídy SA/2. Jeho Nissan Sunny GTi je zpestřením každé výsledkové listiny. V Lužických horách však skončilo jeho působení téměř přesně v polovině soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Štěstí v neštěstí Jiřího Sutra a Petra Motze

foto

12. května 2010 • 09:00

Hodně smutně skončila Thermica Rally Lužické hory pro Jiřího Sutra navigovaného Petrem Motzem. Ve výsledcích opět u této posádky objevila další nedokončená soutěž. Vše ovšem mohlo skončit mnohem hůře, než jak vlastně dopadlo.

žádný příspěvek celý článek »

Eva Vykydalová vítězkou dámského poháru v Lužických horách

foto

11. května 2010 • 15:00

V Lužických horách nechyběla ani dámská posádka žluté Clia N/3, Eva Vykydalová s Ivonou Vyštejnovou. Společně si tato dvojice dojela pro další vítězství v dámském poháru a třetí místo ve třídě N/3.

žádný příspěvek celý článek »

JT rally team v Lužických horách velmi úspěšný

foto

10. května 2010 • 10:00

Úspěšně se prezentoval JT Říha group rally team na druhém sprintu letošní sezony v Lužických horách. Martin Vlček dokončil rallysprint na velmi pěkném 5. místě, Tomáš Růžička na místě 13. a Libor Paško se umístil na 26. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Nová zkušenost Jana Černého

foto

6. května 2010 • 12:15

Jan Černý se na startu Thermica Rally Lužické hory objevil se speciálem Mitsubishi Lancer Evo IX z dílen K.I.T. Racingu. Proč se právě s jedním z jejich vozů, podobně jako třeba Martin Bujáček, objevil právě Jan Černý?

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský - boj až do posledního metru

foto

5. května 2010 • 17:30

Až do posledního metru se rval o vítězství ve třídě A/6 Václav Dunovský. Pilot Suzuki Ignis S1600 si na poslední rychlostní zkoušce poradil s Antonínem Novákem a dokázal tak navázat na třetí místo z Třebíče.

žádný příspěvek celý článek »

Brzké odstoupení Davida Štefana v Lužických horách

foto

5. května 2010 • 16:00

Druhá nepovedená soutěž v řadě potkala Davida Štefana. Po odstoupení na Sheron Valašské Rally nebylo pražskému jezdci dopřáno spatřil cíl ani ve druhém dílu sprintového šampionátu, Thermica Rally Lužické Hory.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Bujáček v Lužických horách devátý

foto

5. května 2010 • 10:00

Navrátilec do soutěžáckého sportu, Martin Bujáček, předvedl v Lužických horách perfektní výkon. S Josefem Králem po boku si ve svém oranžovém Mitsubishi Lancer Evo IX dojeli pro deváté místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Bratrský double v Lužických horách

foto

4. května 2010 • 18:20

Týmu Ascot MB Motorsport dopadla téměř domácí soutěž v Lužických horách na výbornou. Petr Pelech vyhrál třídu N3, jeho mladší bratr Pavel kraloval při své sprintové premiéře třídě N2.

žádný příspěvek celý článek »

V Hrádku nad Nisou to konečně přišlo

foto

4. května 2010 • 14:00

V sobotu 1.května pokračoval v Hrádku nad Nisou seriál Mistrovství České republiky ve sprintrally druhým dílem,kterým byla Rally Lužické hory. Soutěž měřila celkem 189,9 km a obsahovala 71 ostrých kilometrů, rozdělených do 7 rychlostních zkoušek.KurkaRacing team dorazil do Hrádku n. Nisou v pátek. Po třech nedokončených závodech byl cíl pro tento závod jasný, konečně absolvovat celý závod bez technických problémů a konečně projet přes cílovou rampu.

žádný příspěvek celý článek »

V dramatickém souboji na Thermica rally nakonec dominoval Odložilík

foto

4. května 2010 • 13:30

Skvělé sportovní výkony řady posádek, dramatickou podívanou a atraktivní průjezdy, které se divákům líbily, nabídl 13. ročník Thermica rally Lužické hory, který se odehrál na 1. máje v okolí Hrádku nad Nisou. V soutěži nakonec zvítězila posádka Roman Odložilík – Pavel Odložilík, kteří odstartovali do severočeské soutěže v české premiéře s vozem Citroën Xsara WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Honza Černý zazářil v Lužických horách

foto

4. května 2010 • 13:00

Honza Černý s Pavlem Kohoutem využili na Lužických horách služeb týmu K.I.T. Racing a představili se s vozem Mitsubishi Lancer Evo 9. „Máme za sebou krátké testování nedaleko Příbrami. Musím říct, že jsme z vozu nadšení a již se nemůžeme dočkat závodu. Loni se nám v Lužičkách dařilo a skončili jsme celkově pátí. Letos je konkurence opravdu silná, ale my máme k dispozici skvělé auto a skvělý tým a popereme se o dobrý výsledek“, řekl před závodem Jan Černý.

žádný příspěvek celý článek »

Petákův bronz z Lužických Hor

foto

4. května 2010 • 12:15

Posádka Hroch Rally Teamu ve složení Josef Peták a Alena Benešová s vozem Peugeot 207 S2000 obsadila v rámci Thermica Rally Lužické Hory třetí místo, když před nimi skončili pouze posádky s technikou WRC.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Thermica Rally Lužické Hory od Bronislava Končitíka

foto

3. května 2010 • 18:45

Svým druhým dílem pokračoval o uplynulém víkendu v okolí Hrádku nad Nisou český národní šampionát ve sprintrally. Za krásného jarního počasí se Thermica Rally Lužické Hory zúčastnil i náš redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož fotografie si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Thermica Rally Lužické Hory od Miroslava Knedly

foto

2. května 2010 • 02:00

Svým druhým dílem včera pokračoval v okolí Hrádku nad Nisou český národní šampionát ve sprintrally. Za krásného jarního počasí se Thermica Rally Lužické Hory zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla, jehož fotografie si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

toplist