www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Impromat Rallysprint Kopná

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Josefa Petrů

foto

19. května 2010 • 09:00

Jednoznačně nejpopulárnějším rallysprintem u nás je ten, který bývá tradičně spjat s Podkopnou Lhotou. Malou valašskou vískou soutěž vedla i letos, centrum se však premiérově přesunulo do Vizovic. Jak se posádkám na kotárech dařilo můžete posoudit z fotogalerie Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Podkopka slovy Oty Hlouška

foto

19. května 2010 • 08:00

Po problémové, ale přesto úspěšné Valašce jsme začali plánovat sprint v Třebíči. Vzhledem k tomu, že Lumír sní svůj sen o Fabii R2, tak se snažil přesvědčit sponzory o nutnosti půjčit si nějakou A6, ať si to může osahat. Vše vypadalo dost nadějně, ale bohužel to neklaplo. Je to holt spousta peněz za půjčení a všechny ty věci okolo a vzhledem k tomu, jaká je ekonomická situace, tak se to prostě nedalo dotáhnout do konce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Bronislava Končitíka

foto

19. května 2010 • 01:00

Jednoznačně nejpopulárnějším rallysprintem u nás je ten, který bývá tradičně spjat s Podkopnou Lhotou. Malou valašskou vískou soutěž vedla i letos, centrum se však premiérově přesunulo do Vizovic. Jak se posádkám na kotárech, dařilo můžete posoudit z fotogalerie Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Václav Dunovský odjížděl z Kopné spokojen

foto

18. května 2010 • 12:00

o Rallysprintu Kopná se opět Václav Dunovský svěřil se svými dojmy z uplynulé soutěže. Po Rally Lužické hory zaznamenal další úspěch právě na Kopné.

příspěvků: 3 celý článek »

Orsák sahal na domácí půdě na bronz

foto

18. května 2010 • 11:00

Třetí díl rallysprintového seriálu Impromat Rallysprint Kopná se odehrával netradičně ve Vizovicích a pro obhájce titulu Jaroslava Orsáka byl téměř domácí soutěží. Tratě rychlostních zkoušek většinou dobře znali i jeho největší soupeři a navíc měli technickou výhodu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kopné od Ondřeje Zemana

foto

18. května 2010 • 10:00

Během uplynulého víkendu se ve Vizovicích a okolí odehrálo třetí dějství letošního rallysprintového šampionátu. Populární Kopná na svůj start přivedla řadu atraktivních posádek a přinesla zajímavé souboje. Několik snímků z průběhu jednodenní rally, které vám nyní přinášíme, pochází od Ondřeje Zemana.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Kočí na Kopné smolně odstoupil na poslední RZ

foto

18. května 2010 • 09:00

Osamocený bojovník v Poháru mládeže, Martin Kočí se objevil na dalším rallysprintovém podniku. Na Kopné však bohužel nedokončil a to po poruše na poslední měřené zkoušce.

žádný příspěvek celý článek »

Tretie miesto pre Rufu na Kopnej

foto

18. května 2010 • 07:00

Tretí štart slovenského RUFA Šport Teamu na súťaži XVIII. Impromat Rallysprint Kopná premenila poľská posádka Grzegorz Grzyb – Przemyslaw Zawada na tretie miesto v celkovom poradí.

žádný příspěvek celý článek »

Ondřej Koubek a jeho první dojmy z rally

foto

17. května 2010 • 22:00

V této sezoně se na tratích spritového šampionátu začalo objevovat nové jméno. Devatenáctiletý Ondřej Koubek má za sebou první tři podniky sezony. Jak je hodnotí?

žádný příspěvek celý článek »

Enteria Rally Team na Kopné vítězně

foto

17. května 2010 • 21:00

Ve druhé vítězství proměnila svůj druhý start v letošním ročníku ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally posádka Enteria Rally Teamu Roman Kresta – Tomáš Kašpárek.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Bujáček i na Kopné v první desítce

foto

17. května 2010 • 20:00

Po vydařené Rally Lužické hory se na startu Rallysprintu Kopná objevil Martin Bujáček. Opět v početné konkurenci zajel bez větších chyb a stejně jako v česko-německo-polském pohraničí dokončil na devátém místě absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kopné od Miroslava Knedly

foto

17. května 2010 • 13:30

Během uplynulého víkendu se ve Vizovicích a okolí odehrálo třetí dějství letošního rallysprintového šampionátu. Populární Kopná na svůj start přivedla řadu atraktivních posádek a přinesla zajímavé souboje. Sedm desítek snímků z průběhu jednodenní rally, které vám nyní přinášíme, pochází od Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Jaromír Tarabus s podporou Elanu druhý v Rallysprintu Kopná

foto

17. května 2010 • 13:15

Defekt v předposlední rychlostní zkoušce Rallysprintu Kopná připravil Jaromíra Tarabuse o šanci obhájit vítězství v této velmi populární soutěži. Téměř čtyřicetisekundová ztráta, jíž posádka Jaromír Tarabus - Daniel Trunkát, jedoucí v barvách značky Elan, nabrala v sedmé rychlostní zkoušce, znamenala její propad na konečné druhé místo ve třetím podniku MČR ve sprintrally.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Kopné od Lukáše Zásměty

foto

17. května 2010 • 09:20

Během uplynulého víkendu se ve Vizovicích a okolí odehrálo třetí dějství letošního rallysprintového šampionátu. Populární Kopná na svůj start přivedla řadu atraktivních posádek a přinesla zajímavé souboje. Ty sledoval se svým fotoaparátem i Lukáš Zásměta ze Škoda rally clubu.

žádný příspěvek celý článek »

Přejímkami na Kopnou prošlo celkem 107 posádek

foto

15. května 2010 • 09:45

Do třetího podniku šampionátu ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally 2010 a seriálu K4 Pohár České republiky v rally IMPROMAT Rallysprint Kopná Vizovice prošlo administrativní a technickou přejímkou celkem 107 posádek. Z čela startovního pole se omluvil pouze Slovák Jozef Béreš jr., který nemá k dispozici vůz.

žádný příspěvek celý článek »

toplist