www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 20. dubna 2024, Svátek má Marcela, zítra Alexandra

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Impromat Rallysprint Kopná

JT rally team na Kopné s poháry

foto

25. května 2010 • 09:00

Také na třetí díl Ecosun Mistrovství České republiky ve sprintrally, který se jel v polovině května ve Vizovicích, přijel JT Říha group rally team v plné sestavě. Tým vybojoval prostřednictvím Martina Vlčka a Tomáše Růžičky čtyři cenné sady pohárů.

žádný příspěvek celý článek »

Toba Czech MH racing na Kopné i v Krkonoších se třemi vozy

foto

25. května 2010 • 07:30

Třebíčský tým TOBA czech MH racing Martina Hudce nechyběl ani na Kopné, kam vyrazil prolomit letošní smůlu. Což se nakonec zčásti povedlo. Dva ze tří nasazených vozů nakonec dojely do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Adam Kobliha zatím letos nenašel přemožitele

foto

21. května 2010 • 12:00

Adam Kobliha se po vydařené Valašské Rally představil na ImpromatRallysprintu Kopná. Ani zde nenašel ve své třídě N2 přemožitele a připsal si další plný bodový příděl za suverénní vítězství.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Matěje Skalníka

foto

21. května 2010 • 11:00

Jednoznačně nejpopulárnějším rallysprintem u nás je ten, který bývá tradičně spjat s Podkopnou Lhotou. Malou valašskou vískou soutěž vedla i letos, centrum se však premiérově přesunulo do Vizovic. Jak se posádkám na kotárech dařilo můžete posoudit z fotogalerie Matěje Skalníka.

žádný příspěvek celý článek »

Škoda 100 Michala Nedbala opět úspěšná na Kopné

foto

21. května 2010 • 10:00

Michal Nedbal společně se svým bratrem Jirkou brázdí české tratě se Škodou 100, která je i v této době velmi divácky atraktivní i díky pohledné jízdě této dvojice. Jak se jim dařilo na Kopné?

žádný příspěvek celý článek »

Michal Srb přestoupil do třídy A/5

foto

21. května 2010 • 08:00

Michal Srb se rozhodl se svým Volkswagenem Polo přestoupit ze třídy N/1 do lépe obsazené A/5. Na Impromat Rallysprintu Kopná však jeho cestu za cílovou rampou zastavila betonová skruž.

žádný příspěvek celý článek »

Jakub Klestil zpět po nevydařené Valašce

foto

20. května 2010 • 17:00

Po velmi brzkém odstoupení na Valašské Rally se na Impromat Rallysprintu Kopná představil mladý Jakub Klestil. Tentokrát úspěšně dokončil a na svůj účet si připisuje devětačtyřicáté místo absolutně.

žádný příspěvek celý článek »

Úspěšná Kopná v podání Jakeše

foto

20. května 2010 • 13:00

Po Impromat Rallysprint Kopná si o další tři sady pohárů rozšířila svou sbírku úspěchů karlovická dvojice Mirek Jakeš – Tomáš Jakeš. Vedle stříbrné příčky ve skupině N a třídě N4 dokázala valašská posádka na vizovických kotárech vybojovat vítězství v juniorské kategorii.

příspěvků: 1 celý článek »

Evy Vykydalová: "Sezona se pro mě vyvíjí docela slibně."

foto

20. května 2010 • 12:00

Pro další solidní výsledek ve třídě N3 si Eva Vykydalová zajela na Rallysprint Kopná. Po třetím podniku sezony figuruje na třetím místě ve své třídě, ale ráda by zaútočila na druhého Petra Pelecha.

příspěvků: 3 celý článek »

Martin Bujáček na Kopné nezklamal

foto

20. května 2010 • 08:00

Uplynulou sobotu 15. května se v okolí Podkopné Lhoty uskutečnil již osmnáctý ročník velmi oblíbené jednodenní soutěže – Rallysprintu Kopná. Jako obvykle se zde sešla velmi kvalitní konkurence, ve které nechyběli například Roman Kresta či Jaromír Tarabus. Se startovním číslem 24 přejela startovní rampu uherskobrodsko-liberecká posádka ve složení Martin Bujáček – Josef Král.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Josefa Petrů

foto

19. května 2010 • 09:00

Jednoznačně nejpopulárnějším rallysprintem u nás je ten, který bývá tradičně spjat s Podkopnou Lhotou. Malou valašskou vískou soutěž vedla i letos, centrum se však premiérově přesunulo do Vizovic. Jak se posádkám na kotárech dařilo můžete posoudit z fotogalerie Josefa Petrů.

žádný příspěvek celý článek »

Podkopka slovy Oty Hlouška

foto

19. května 2010 • 08:00

Po problémové, ale přesto úspěšné Valašce jsme začali plánovat sprint v Třebíči. Vzhledem k tomu, že Lumír sní svůj sen o Fabii R2, tak se snažil přesvědčit sponzory o nutnosti půjčit si nějakou A6, ať si to může osahat. Vše vypadalo dost nadějně, ale bohužel to neklaplo. Je to holt spousta peněz za půjčení a všechny ty věci okolo a vzhledem k tomu, jaká je ekonomická situace, tak se to prostě nedalo dotáhnout do konce.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Impromat Rallysprint Kopná od Bronislava Končitíka

foto

19. května 2010 • 01:00

Jednoznačně nejpopulárnějším rallysprintem u nás je ten, který bývá tradičně spjat s Podkopnou Lhotou. Malou valašskou vískou soutěž vedla i letos, centrum se však premiérově přesunulo do Vizovic. Jak se posádkám na kotárech, dařilo můžete posoudit z fotogalerie Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Impromat Rallysprint Kopná od Luboše Laholy

foto

18. května 2010 • 20:00

O uplynulém víkendu se v okolí Vizovic uskutečnil třetí díl letošního rallysprintového šampionátu. Na jeden z nejpopulárnějších podniků tohoto seriálu, Impromat Rallysprint Kopná, se vydal i náš redakční spolupracovník Luboš Lahola, jehož video si můžete dnes prohlédnout.

příspěvků: 1 celý článek »

Václav Dunovský odjížděl z Kopné spokojen

foto

18. května 2010 • 12:00

o Rallysprintu Kopná se opět Václav Dunovský svěřil se svými dojmy z uplynulé soutěže. Po Rally Lužické hory zaznamenal další úspěch právě na Kopné.

příspěvků: 3 celý článek »

toplist