www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 28. března 2024, Svátek má Soňa, zítra Taťána

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Rally Krkonoše

Orsák v Krkonoších bronzový

foto

22. června 2010 • 16:30

Jaroslav Orsák letos bojuje na třech frontách a stejně jako loni se mu nejlépe daří v rallysprintovém šampionátu. Při čtvrtém dílu seriálu Rally Krkonoše v Trutnově obsadil obhájce titulu třetí příčku. Na stupních vítězů tak doprovodil dva mistry volantu – úřadujícího juniorského mistra světa Martina Prokopa a několikanásobného českého mistra Romana Krestu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Miroslava Knedly

foto

22. června 2010 • 10:00

Čtvrtým dílem rallysprintového šampionátu byly Rally Krkonoše. Na rychlostních zkouškách v okolí Truntova se sváděly tuhé souboje o vítězství, jak můžete poznat z více než osmdesátky fotografií, které pro vás nafotil náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla.

žádný příspěvek celý článek »

Hájek historic rally team v generálce na Ypres uspěl

foto

22. června 2010 • 09:00

Stejně jako v Českém Krumlově nenašli Miroslav Janota s Pavlem Stráským přemožitele ani při čtvrtém ročníku Rally Krkonoše, dalším podniku Mistrovství České republiky v rallye historických automobilů. Díky tomu si pojistili průběžnou vedoucí příčku tuzemského šampionátu. Soutěž jedoucí se v okolí východočeského města Trutnov přitom pojala dvojice Hájek historic rally teamu jako test před Ypres Historic Rally, která se pojede v závěru tohoto týdne v Belgii.

žádný příspěvek celý článek »

Ohlasy jezdců z cíle Rally Krkonoše (MP3)

foto

21. června 2010 • 16:30

Sice s menším zpožděním, ale přeci přinášíme ohlasy z cíle víkendové Rally Krkonoše, čtvrtého podniku mistrovství České republiky ve sprintrally. U cílové rampy v Trutnově jezdce zpovídal Karel Špaček.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Krkonoše od Sharka

foto

21. června 2010 • 08:30

Čtvrtým dílem rallysprintového šampionátu byly Rally Krkonoše. Na rychlostních zkouškách v okolí Truntova se sváděly tuhé souboje o vítězství, jak můžete poznat z více než osmdesátky fotografií, které pro vás nafotil náš stálý redakční spolupracovník Sharkie.

žádný příspěvek celý článek »

Martin Prokop hvězdou startovního pole Rally Krkonoše

foto

18. června 2010 • 08:30

Úřadující juniorský mistr světa v rally Martin Prokop se letos poprvé představí v akci také českým fanouškům. Společně s navigátorem Janem Tománkem a vozem Ford Fiesta S2000 v barvách Czech Ford National Teamu se jihlavský závodník postaví na start víkendové Rally Krkonoše.

žádný příspěvek celý článek »

Z Krkonoš se Hájek historic rally team přesune za McRaem

foto

18. června 2010 • 08:00

Náročný program čeká v příštích dnech Hájek historic rally team. Pod jeho hlavičkou vyrazí absolutní vítězové Historic Vltava Rallye Miroslav Janota s Pavlem Stráským již tuto sobotu na trať čtvrtého ročníku Rally Krkonoše, ihned po skončení soutěže se potom přesunou do belgického Ieperu.

žádný příspěvek celý článek »

Roman Kresta o víkendu na dvou frontách

foto

17. června 2010 • 17:07

Po více než měsíční přestávce pokračuje o nadcházejícím víkendu seriál ECOSUN Mistrovství České republiky ve sprintrally, jehož čtvrtým letošním dějstvím je 4. Rally Krkonoše. Na start se postaví také posádka Enteria Rally Teamu Roman Kresta - Tomáš Kašpárek, které patří průběžně vedoucí pozice v absolutním hodnocení.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte 4. Rally Krkonoše bezpečně

foto

14. června 2010 • 12:00

Start čtvrté Rally Krkonoše, která má své centrum v podkrkonošském Trutnově, se nezadržitelně blíží. Proto nebude na škodu zopakovat si základní bezpečnostní opatření, která by měl každý divák bezpodmínečně dodržovat. Chrání tím především své zdraví a předejde rušení rychlostních zkoušek z důvodu bezpečnosti.

žádný příspěvek celý článek »

Tři mistři světa na startu Rally Krkonoše

foto

10. června 2010 • 15:30

V loňském roce se do Rally Krkonoše přihlásilo 149 posádek. Nakonec jich odstartovalo pouze 128, přesto byla tato účast rekordní. Letos je v seznamu přihlášených trutnovské soutěže 122 posádek současných i historických vozů. Na to, kolik jich skutečně dorazí, si musíme počkat do skončení administrativních a technických přejímek v pátek 18. 6. v 18:30 hodin.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Krkonoše

foto

9. června 2010 • 21:30

Po měsíční přestávce bude již příští týden pokračovat český rallysprintový šampionát. Posádky se tentokráte přesunou na sever republiky, kde se uskuteční Rally Krkonoše. A jak naznačuje seznam přihlášených, bude se nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

Divácká místa na trati Rally Krkonoše

foto

6. června 2010 • 20:30

Stejně jako v minulých letech, také pro čtvrtý ročník Rally Krkonoše byla vytipována atraktivní divácká místa, na kterých bude kromě podívané na závodní vozy k dispozici rovněž občerstvení. Některá místa jsou důvěrně známá z videozáznamů, další jsou zcela nová.

žádný příspěvek celý článek »

2. setkání legend

foto

2. června 2010 • 12:35

V loňském roce byla zahájena tradice setkávání bývalých továrních jezdců Škoda Motorsport. Pod záštitou Ing. Jaroslava Mansfelda a Ing. Jiřího Syrovátka se v Trutnově sešlo osm pánů v letech, aby se mnohdy po dlouhé době znovu sešli a zavzpomínali na staré časy.

žádný příspěvek celý článek »

Dopravní omezení v průběhu Rally Krkonoše

foto

29. května 2010 • 17:10

Každá automobilová soutěž je spojena s dopravními omezeními. Vyžaduje uzavřené tratě rychlostních zkoušek a je spojena se zvýšenou hustotou provozu nejen v sobotu během samotného závodu, ale také v pátek, kdy probíhají seznamovací jízdy. Nejen od obyvatel v okolí trati tak soutěž vyžaduje velkou dávku shovívavosti.

žádný příspěvek celý článek »

Děkujeme za podporu

foto

25. května 2010 • 07:00

Ani při dvojnásobném nasazení všech hlavních činovníků soutěže, jejich zástupců a samotných pořadatelů na trati by nebylo možné Rally Krkonoše uspořádat bez podpory a pomoci mnoha partnerů, sponzorů a úřadů. Těm všem a mnoha dalším patří náš velký dík – ať už s námi spolupracují poprvé nebo jsou Rally Krkonoše věrni již od prvního ročníku v roce 2007.

žádný příspěvek celý článek »

toplist