www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 29. dubna 2024, Svátek má Robert, zítra Blahoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MČR-S 10 - Admiral Rally Vyškov

Fotogalerie z Admiral Rally Vyškov od Bronislava Končitíka

foto

15. září 2010 • 12:00

Hodně dramatickou podívanou připravil fanouškům automobilových soutěží víkendový rallysprint na východ od moravské metropole. Jak to vypadalo podél rychlostních zkoušek Admiral Rally Vyškov můžete shlédnout na snímcích Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Pre Melico Racing sa výborne rozbehnutá vyškovská súťaž skončila predčasne

foto

15. září 2010 • 09:30

Melico Racing Team s posádkou Jaroslav Melichárek – Richard Lasevič po prvýkrát predstavil českým divákom tohtoročnú súťažnú techniku Mitsubishi Lancer WRC05. Napriek dobrému výkonu nakoniec cieľ súťaže Admiral Rally Vyškov nevidel.

žádný příspěvek celý článek »

RUFA Šport strieborný na Vyškove

foto

15. září 2010 • 08:30

Pred košické testovanie slovenského RUFA Šport Teamu na súťaži konajúcej sa u našich západných susedov pod názvom Admiral Rally Vyškov dopadlo pre tím výborne. V cieli im patrila vo veľmi silnej konkurencii strieborná priečka.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Admiral Rally Vyškov od Miroslava Knedly

foto

12. září 2010 • 21:45

O již prakticky uplynulém víkendu pokračoval svým dalším dějstvím letošní seriál ECOSUN Mistrovství ČR ve sprintrally. Ve Vyškově se ale zároveň závodilo také o body do domácího šampionátu historických automobilů a jak to vše vypadalo na trati, to vám nyní přiblíží fotogalerie Miroslava Knedly.

žádný příspěvek celý článek »

Enge ozdobil svůj návrat do rally sedmým místem

foto

12. září 2010 • 00:45

Tomáš Enge se společně s navigátorem Michalem Ernstem a s vozem Mitsubishi Lancer EVO IX vrátil při Admiral Rally Vyškov na tratě domácích rychlostních zkoušek. Výsledkem divácky velmi atraktivní jízdy bylo sedmé místo v absolutním hodnocení soutěže a čtvrté ve třídě N4.

žádný příspěvek celý článek »

Do bojů se vydá 115 posádek

foto

11. září 2010 • 03:30

Více než lichotivým výsledkem skončily pro pořadatele Admiral rally Vyškov páteční administrativní a technické přejímky, probíhající v areálu hlavního sponzora soutěže - společnosti EDP Komořany. Oběma procedurami prošlo celkem 115 soutěžních dvojic, které spolu změří síly na devíti sobotních rychlostních zkouškách o celkové délce přibližně 90 km.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally: RZ Pruská ve zkrácené podobě

foto

10. září 2010 • 00:30

Kvůli nepříznivým klimatickým podmínkách museli pořadatelé XIX. Admiral rally Vyškov lehce pozměnit plánovanou trať soutěže. Rally bohužel přijde o nový úsek podél řeky Haná, který měl být stylovou tečkou za nejdelší Pruskou RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Vyškov - Mažoretky, ohňostroj a Enge!

foto

9. září 2010 • 21:10

Termín 10. – 11. září 2010 mají ve svém kalendáři tučně zatržený všichni automobiloví nadšenci z vyškovského regionu. Jedná se o jediné dny v roce, kdy se v těchto končinách objeví nejlepší rallyoví jezdci tuzemské scény, doplněni o zajímavé hosty ze sousedních států. Zatímco vloni byl středem pozornosti rakouský host Michael Kogler s VW Scirocco, letos je účast zahraničních posádek výrazně bohatší.

žádný příspěvek celý článek »

Enge se těší na svou první letošní rally

foto

9. září 2010 • 21:00

Tomáš Enge zamíří o nadcházejícím víkendu 10. a 11. září 2010 na Vyškovsko. Poprvé v letošním roce vymění okruhový závoďák za soutěžní speciál. Na Admiral rally Vyškov se Enge představí se svým spolujezdcem Michalem Ernstem v týmu Casino Admiral s Mitsubishi Lancer EVO IX z dílen Semerád Rally týmu.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally odhaluje trať

foto

7. září 2010 • 20:50

Blížící se XIX. Admiral rally, která o tomto víkendu do Vyškova přiláká kompletní špičku Mistrovství ČR ve sprintrally, nabídne divákům i soutěžícím devět rychlostních zkoušek na čtyřech úsecích.

žádný příspěvek celý článek »

Paulo Nobre možná nebude pokračovat v PWRC

foto

6. září 2010 • 15:30

Brazilský pilot Paulo Nobre v letošním roce vstoupil do seriálu PWRC s cílem získávání zkušeností, které by mohl zúročit v následujících sezónách. Nyní se však objevily skutečnosti, které výrazně ovlivňují jeho možnosti na setrvání v šampionátu.

žádný příspěvek celý článek »

Startovní listina Admiral rally naplněna

foto

6. září 2010 • 10:00

Nečekaně početnou a pestrou startovní listinou se může pochlubit sedmý podnik letošního Mistrovství ČR ve sprintrally – XIX. Admiral rally Vyškov. Soutěž, jež vypukne už tento pátek večer slavnostním představením posádek na startovní rampě v Komořanech, bude ve znamení jednoho z rozhodujících soubojů o titul mistra České republiky ve sprintrally a zároveň nabídne účast slovenské špičky, která na českých soutěžích nebývá v tak silném složení příliš často k vidění.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Admiral Rally Vyškov

foto

3. září 2010 • 08:30

V krátkém čase je na řadě třetí seznam přihlášených posádek. Tentokráte na další díl českého rallysprintového šampionátu, kterým bude koncem příštího týdne mezi jezdci hodně oblíbená Admiral Rally Vyškov.

žádný příspěvek celý článek »

Videoprůvodce tratí Admiral rally Vyškov

foto

1. září 2010 • 08:00

Nedlouho před zveřejněním mapy tratě letošního ročníku Admiral rally přišli vyškovští pořadatelé se zajímavou novinkou. V úterý vydaný videoprůvodce by měl všem účastníkům soutěže dát objektivní představu o charakteru připravených rychlostních zkoušek a návštěvníkům má za cíl ulehčit nelehký výběr zajímavých míst u tratě soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Admiral rally: Tomáš Enge zpátky na soutěžních tratích

foto

31. srpna 2010 • 15:40

Tak trochu ve stínu skvěle obsazené Barum Czech Rally Zlín zůstala o uplynulém víkendu informace o obrovském úspěchu českých barev na půdě okruhových závodů. Tomáš Enge spolu s týmovým parťákem Darrenem Turnerem vyhrál šestou soutěž letos nově vzniklého šampionátu GT1 World, situovanou na německý okruh Nürburgring, a stal se prvním Čechem v historii, který se zapsal do historických tabulek jako vítěz závodu se statutem mistrovství světa.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist