www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 8. května 2024, Svátek má Den vítězství, zítra Ctibor

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rally Argentina

Federico Villagra testoval na Rally Argentina (+VIDEO)

foto

17. března 2010 • 09:00

Úřadující argentinský šampion Federico Villagra si odbude na domácí soutěži vstup do seriálu Intercontinental Rally Challenge. Pravidelný účastník mistrovství světa s Fordem Focus WRC se představí koncem tohoto týdne premiérově s vozem kategorie S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Argentina - seznam přihlášených posádek

foto

10. března 2010 • 20:00

Další soutěž šampionátu IRC odhalila svůj seznam přihlášených posádek. Zasláním přihlášky projevilo zájem o start sedmdesát posádek, což převýšilo všechna očekávání a podařilo se naplnit největší možnou kapacitu, protože kvůli propustnosti trati může obsahovat maximálně právě sedmdesát jmen.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Argentina zahájí i ukončí divácká speciálka v Carlos Paz

foto

23. února 2010 • 01:00

Přesunutí Rally Argentina ze světového šampionátu do IRC přineslo mimo jiné i změny v harmonogramu soutěže. Divácká speciálka na stadionu v Cordobě se pro letošní rok přesune do ulic města Carlos Paz. Tato divácká zkouška, která nebude dlouhá ani dva kilometry, otevře i uzavře celou soutěž.

žádný příspěvek celý článek »

Nasser Al Attiyah pojede v Argentině se Škodou Fabií S2000

foto

3. února 2010 • 18:00

Manager týmu RGRS, Jack de Keijzer, dnes potvrdil, že i přes prvotní ohlášení programu Nassera Al Attiyaha v šampionátech SWRC, IRC a MERC s novou zbraní týmu M-Sport, Fiestou S2000, padla konečná volba pro šampionát IRC po dlouhých jednáních na mladoboleslavský speciál Škoda Fabia S2000, který právě belgický tým provozuje.

příspěvků: 4 celý článek »

Villagra potvrdil start s Fiestou S2000 v Argentině

foto

27. ledna 2010 • 20:00

Argentinský jezdec Federico Villagra, jezdec týmu Munchi’s Ford, potvrdil, že se s Fiestou S2000 postaví na start třetího podniku seriálu IRC, kterým bude domácí Argentinská rally. Několikanásobný domácí šampion zvažoval i účast v Brazílii, ta však koliduje s Mexickou rally, a tak přednost dostal světový šampionát. Villagra se již v příštím týmu vydá do sídla týmu M-Sport, kde bude testovat jak Ford Focus WRC, se kterým se stejně jako v předešlých letech představí i v nadcházející sezoně WRC na vybraných podnicích, tak i zcela nový speciál s modrým oválem ve znaku, Fiestu S2000.

žádný příspěvek celý článek »

toplist