www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rally Argentina

Fotogalerie z Rally Argentina od André Lavadinha

foto

12. dubna 2010 • 21:00

Po fotografiích z Rally Guanajuato Bicentenario se s portugalským fotografem André Lavadinhem přesuneme jižněji americkým kontinentem do Argentiny, kde se konal třetí díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge. Více než stovka snímků z tohoto podniku čeká jen na vás.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rally Argentina od Marie Rodchenkové

foto

2. dubna 2010 • 01:30

Ještě jednou se vrátíme k nedávnému třetímu dílu letošního seriálu IRC, Rally Argentina. Tentokráte si náročný podnik na jihoamerickém kontinentu připomeneme na dvoustovce snímků od naší půvabné ruské kolegyně Marie Rodchenkové, která pro vás zmapovala všechny dny letošní Rally Argentina.

žádný příspěvek celý článek »

Comeback Gustavo Trellese

foto

26. března 2010 • 08:00

Minulý víkend předvedl Gustavo Trelles, že své jezdecké dovednosti i přes dlouhou pauzu nezapomněl. Čtyřiapadesátiletý uruguayský pilot se po osmileté pauze odhodlal k návratu do rally a vůbec si nevedlzle. V průběžném pořadí argentinské rally se pohyboval mezi desátým a patnáctým místem až do chvíle, než musel na čtrnácté rychlostní zkoušce odstoupit pro poruchu řízení.

žádný příspěvek celý článek »

Fantastický úspěch vozů Škoda na Rally Argentina

foto

22. března 2010 • 19:00

Argentinská rally se nesla ve znamení vozů Škoda. Hänninen korunoval svůj výtečný výkon přesvědčivým vítězstvím, druhý byl Guy Wilks a třetí místo obsadil Jan Kopecký. Vozy Škoda tak poprvé ve své historii slaví "hattrick" a Juho Hänninen vévodí celkovému pořadí jezdců šampionátu IRC s pětibodovým náskokem před Wilksem; na třetí místo poskočil díky výsledku v Argentině Kopecký.

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Rally Argentina od Diega Menichettiho

foto

21. března 2010 • 23:30

Třetím dílem letošního Intercontinental Rally Challenge byla víkendová Rally Argentina. Na jihoamerické šotolinové tratě zamířil i náš domácí spolupracovník Diego Menichetti, jehož snímky si dnes můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Škodovka opanovala Rally Argentina

foto

21. března 2010 • 21:00

Kompletní podium dokázali na Rally Argentina vybojovat jezdci se Škodami Fabia S2000. Tovární duo Juho Hänninen - Jan Kopecký doprovodil na stupně vítězů stříbrný zástupce Škody UK Guy Wilks.

příspěvků: 2 celý článek »

Po první etapě kraluje Argentině Juho Hänninen

foto

20. března 2010 • 21:30

Finský jezdec Juho Hänninen kraloval dnešní první etapě třetího dílu IRC, Rally Argentina. Na stupně vítězů jej doprovázejí dva největší soupeři - dvojice aktuálně nejrychlejších zástupců Velké Británie Guy Wilks-Kris Meeke, přičemž lépe je na tom zatím pilot Škody UK.

žádný příspěvek celý článek »

Škodovky ovládly shakedown v Argentině

foto

19. března 2010 • 20:30

Všichni tři tovární jezdci Škodovky ovládli shakedown na Rally Argentina. Přesto se však nevyhli nepříjemným situacím - Wilks měl stejně jako Kris Meeke trable se zavěšením, vůz Jana Kopeckého měl zase údajně problémy na technické přejímce. Nakonec by však mělo být vše vyřešeno.

žádný příspěvek celý článek »

Sledujte Rally Argentina ON LINE

foto

19. března 2010 • 18:00

Také třetí díl letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge se uskuteční na jihoamerickém kontinentu. Rally Argentina zatím slibuje zajímavější podívanou, než nedávná Rally Curitiba. Zda se tyto naděje naplní může naznačit již dnešní superspeciálka, která startuje ve 21:00 našeho času. Dnes i v následujících dnech můžete sledovat živě společně se serverem AutoSport.CZ výsledky z této soutěže.

příspěvků: 1 celý článek »

Fabia versus Fiesta podle Al Attiyaha

foto

19. března 2010 • 12:00

Katarský pilot Nasser Al Attiyah je historicky prvním pilotem, který má zkušenosti se startem jak se Škodou Fabií S2000, tak i Fordem Fiesta S2000. Těsně před startem Rally Argentina se krátce rozpovídal a pokusil se oba soutěžní speciály porovnat.

příspěvků: 7 celý článek »

Federico Villagra se už nemůže dočkat startu

foto

18. března 2010 • 22:00

Jednou z největších hvězd nadcházející Rally Argentina bude bezesporu domácí hvězda Federico Villagra. Ten se představí poprvé ve své kariéře za volantem vozu kategorie S2000, konkrétně s 'půjčovacím' továrním speciálem od M-Sportu.

příspěvků: 3 celý článek »

Déšť se nejspíš nevyhne ani Argentině

foto

18. března 2010 • 18:15

Šampionát IRC pokračuje tento víkend další zámořskou soutěží, Rally Argentina. Předchozí díl šampionátu, který se odehrával v Brazílii připravil na posádky mnoho nástrah, které byly způsobeny deštěm. Nicméně, ani v Argentině to zřejmě nebude lepší.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z testu Škody Motorsport a Al Attiyaha před Rally Argentina

foto

18. března 2010 • 11:00

V minulých dnech se uskutečnil test Škody Motorsport a Nassera Al Attiyaha před třetím závodem letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rally Argentina. Tohoto testu se zúčastnila i naše půvabná ruská kolegyně Maria Rodchenková, její snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Ligato a Al Attiyah porovnávali N4 a S2000

foto

18. března 2010 • 09:00

Piloti Tango Rally Teamu Marcos Ligato a Alejandro Cancio si v okolí Las Jarillas odbyli poslední test svých vozů před Rally Argentina. Ve stejném místě se navíc ukázal i Nasser Al Attiyah se svou Fabií S2000, takže si mohli oba piloti poměřit výkonnost obou vozů.

žádný příspěvek celý článek »

Vedle Oliveiry opět Carlos del Barrio

foto

18. března 2010 • 06:00

Na domácí Rally Curitiba vybojoval Daniel Oliveira první body do seriálu IRC, přesto nebyl se svým výkonem příliš spokojený. Navíc si příliš nepadli do noty s velezkušeným Denisem Giraudetem a tak se pro třetí díl IRC v Argentině vrací na sedadlo copilota Carlos del Barrio.

žádný příspěvek celý článek »

toplist