www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 27. dubna 2024, Svátek má Jaroslav, zítra Vlastislav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rally Islas Canarias - Trofeo El Corte Inglés

Kopecký: Miglia byla dobrá příprava na Kanárské ostrovy

foto

25. dubna 2010 • 20:15

Tovární pilot týmu Škoda Motorsport, Jan Kopecký, potvrdil po právě odjeté Rally 1000 Miglia, že soutěž posloužila jako skvělá příprava před nadcházejícím podnikem Intercontinental Rally Challenge, kterou bude již koncem tohoto týdne startující Rally Islas Canarias.

žádný příspěvek celý článek »

Wilks spokojen s testem před podnikem na Kanárských ostrovech

foto

18. dubna 2010 • 18:15

Britský pilot týmu Škoda UK Motorsport, Guy Wilks, který je v průběžném hodnocení šampionátu Intercontinental Rally Challenge na druhém místě, prozradil, že je po testech z počátku tohoto týdne spokojen s výsledkem, kdy v okolí Sanrema najezdil na smíšeném povrchu okolo 120 kilometrů.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Islas Canarias oficiálně součástí IRC

foto

16. března 2010 • 17:50

Po vyřazení Rallye Príncipe de Asturias z IRC se hodně nahlas hovořilo o zařazení soutěže na Kanárských ostrovech do kalendáře tohoto prestižního šampionátu. Dnes bylo oficiálně potvrzeno, že soutěž s názvem Rally Islas Canarias je zařazena do Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Príncipe de Asturias dnes oznámí konec v IRC?

foto

17. února 2010 • 07:00

Tři týdny stará informace o konci španělské Rallye Príncipe de Asturias v seriálu Intercontinental Rally Challenge začíná nabírat jasnějších obrysů. Pořadatelé této soutěže svolali na dnešní den ve 12:30 tiskovou konferenci, na které oznámí konec své soutěže v IRC.

žádný příspěvek celý článek »

Místo Asturias v IRC Kanárské ostrovy?

foto

28. ledna 2010 • 16:20

Rally Príncipe de Asturias vstoupila do seriálu Intercontinental Rally Challenge před dvěma lety. Štědrá podpora od místní samosprávy i autoklubu však opadá a v současné době reálně hrozí, že kvůli finanční náročnosti vypadne z tohoto prestižního šampionátu.

příspěvků: 14 celý článek »

toplist