www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rallye Sanremo

Peugeot v Sanremu s novou evolucí 207 S2000

foto

21. září 2010 • 18:00

Francuzský výrobce sice již letos ztratil naděje na titul mezi značkami IRC, ale přesto neskládá zbraně. Na víkendové Rallye Sanremo se přestaví hned pětice vylepšených dvěstěsedmiček. Protože i italský Abarth nasadí trojici modernizovaných a rozšířených Punt S2000, stane se Sanremo svědkem velice zajímavého porovnání s letos dominantními Fabiemi a zatím nevýraznými Protony. Tratě Sanrema navíc jak Peugeotu, tak Abarthu tradičně svědčí.

žádný příspěvek celý článek »

Giandomenico Basso: Nové Punto je lepší hlavně na suchu

foto

18. září 2010 • 13:30

Italský soutěžák a tovární pilot Abarthu, Giandomenico Basso, doufá, že se nadcházející díl seriálu Intercontinental Rally Challenge jedoucí se na domácích tratích v okolí Sanrema, odjede na suchu, aby mohl plně využít novou evoluci Grande Punta S2000. Tu již tým představil na nedávné Rally del Friuli Alpi Orientali, kde se však střídaly podmínky a tovární Abarthy dokončily na druhé a třetí příčce za vítězným Andreuccim s P207 S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Seznam přihlášených na Rallye Sanremo

foto

17. září 2010 • 22:50

Celkem 102 mnohdy katastrofálně seřazených posádek je přihlášeno na další díl seriálu Intercontinental Rally Challenge, Rallye Sanremo. Na náročné tratě na severozápadě Itálie v okolí malebného turistického letoviska se vydá skutečný výkvět italského i evropského soutěžního sportu.

příspěvků: 1 celý článek »

Gilles Panizzi se vrací do světa automobilových soutěží

foto

15. září 2010 • 11:30

Legendární francouzský pilot Gilles Panizzi se vrací do světa automobilových soutěží - koncem září se představí na téměř domácí Rallye Sanremo. Ten se tak na italské tratě v okolí známého turistického letoviska na riviéře vrací po třech letech.

žádný příspěvek celý článek »

Sanremo nakonec bez šotoliny

foto

14. května 2010 • 10:00

Zářijová Rally Sanremo se navzdory proklamovaným změnám nakonec pojede opět výhradně na asfaltu. Pořadatelé upustili od návratu k formátu mixovaných povrchu, kdy se první dvě etapy měly jet na asfaltu a třetí den na toskánských šotolinách známých zejména z osmdesátých let. Příčinou je nedostatek financí.

příspěvků: 2 celý článek »

Potvrzeno: Sanremo se vrací na šotolinu

foto

27. ledna 2010 • 10:50

Včera dopoledne proběhlo klíčové jednání, na kterém se sešli představitel pořadatelského týmu Rally Sanremo Sergio Maiga s regionálním zástupcem pro oblast cestovního ruchu Giuseppem di Mecem. Po jeho skončení bylo oznámeno definitivní potvrzení návratu jedné z nejvýznamnějších rally v Itálii na toskánské šotolinové tratě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist