www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 10 - Rallye Sanremo

Rallye Sanremo zvoní umíráček

foto

10. listopadu 2010 • 09:00

Není to tak dávno, kdy Rallye Sanremo patřila k výstavním skříním nejen rally v Itálii, ale také celého seriálu mistrovství světa v automobilových soutěžích. Jak se zdá, soustavné snaze o likvidací této soutěže se daří...

příspěvků: 6 celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Marka Pléhy

foto

10. října 2010 • 23:30

Ještě jednou se vrátíme na doposud poslední odjetý závod seriálu Intercontinental Rally Challenge, legendární Rallye Sanremo. Napínavého podniku se špičkovým obsazením se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Marek Pléha, jehož fotky si právě můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

ŠUG - Rally San Remo 2010 díl čtrtý – 2. Etapa aneb jak jsem přišel o rampu

foto

30. září 2010 • 00:05

V minulém dílu jsem v úvodu psal o dni blbec se vším všudy. Ani jsem netušil, že bude mít svého bratříčka hned v tom následujícím. Ráno začalo celkem hezky. Sluníčko svítilo a my se vydali na RZ 7. Cesta do místa vzdáleného 52 kilometrů po uzoučkých horských komunikacích trvala nekonečně dlouho. Až to vypadalo, že vůbec nestihneme začátek.

příspěvků: 3 celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od André Lavadinha

foto

29. září 2010 • 21:00

O uplynulém víkendu se jel další ze závodů seriálu Intercontinental Rally Challenge, legendární Rallye Sanremo. Napínavého podniku se špičkovým obsazením se zúčastnil i náš redakční spolupracovník André Lavadinho, jehož fotky si právě můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

ŠUG - Rally San Remo 2010 díl druhý – 1. Etapa

foto

29. září 2010 • 00:05

Den blbec se vším všudy. Ráno mi vynadal recepční kvůli zaparkovaným autům, se kterým jsem neměl nic společného. A dokonce mi řekl, že nedostanu snídani, pokud ta auta okamžitě nezmizí. Jednalo se o vozy jiné skupiny českých fandů, kteří je obsadili neoprávněně a oprávnění, kteří si je objednali, se tam tak nedostali.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Romana Kašpárka

foto

28. září 2010 • 21:25

O uplynulém víkendu se jel další ze závodů seriálu Intercontinental Rally Challenge, legendární Rallye Sanremo. Napínavého podniku se špičkovým obsazením se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Roman Kašpárek, jehož fotky si právě můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Sanremo od Miroslava Knedly

foto

28. září 2010 • 00:30

O uplynulém víkendu se jel další ze závodů seriálu Intercontinental Rally Challenge, legendární Rallye Sanremo. Napínavého podniku se špičkovým obsazením se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Miroslav Knedla, jehož fotky si právě můžete prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

ŠUG - Rally San Remo 2010 díl druhý – Cesta do Itálie a shakedown

foto

25. září 2010 • 23:00

Dohoda byla jasná. Sraz u Melmiska v Příbrami v devět večer, pak přesun za Robertem do Sedlce u Českých Budějovic a odtud směr San Remo. Dopoledne akreditace a odpoledne shakedown. V sedm večer, to už jsem byl na cestě do Příbrami, volá Plhus, že se trochu zasekli ve Zlíně, ale že už jedou.

žádný příspěvek celý článek »

Juho Hänninen novým šampionem IRC

foto

25. září 2010 • 19:50

Na 52. ročníku Rallye San Remo, desátém podniku seriálu Intercontinental Rally Challenge (IRC), obsadila posádka továrního týmu Škoda Motorsport Juho Hänninen – Mikko Markkula druhou příčku a získala tak titul šampionů IRC v hodnocení jezdců.

příspěvků: 6 celý článek »

Rallye Sanremo pod vládou Andreucciho

foto

25. září 2010 • 15:50

Senzace se nekoná, včerejší naděje Abarthu se v samotném závěru rozplynuly v prach. Naopak Škoda na konečné stupně vítězů procpala dva své vozy, zářil především Hänninen, kterému nechybělo málo a porazil by i vedoucího Paola Andreucciho. Ten ale pozici ubránil a připisuje si tak další pódiové umístění v letošním seriálu IRC.

příspěvků: 2 celý článek »

Sanremu po prvním dni vládnou domácí

foto

24. září 2010 • 23:35

Letos už poněkud okoukaná nadvláda škodovek se v italském Sanremu nekoná. První část nejlépe sedla Peugeotům, po závěreční noční „bombě“ se pak do nejrychlejší trojky nastěhovaly dva tovární Abarth nejnovější evoluce. Remo je před druhou etapou v rukou Italů, zahraniční konkurence čeká v druhém sledu.

žádný příspěvek celý článek »

Rozhovor s Gillesem Panizzim před Sanremem

foto

24. září 2010 • 13:30

Legendární francouzský asfaltový mág Gilles Panizzi se vrací z „důchodu“ zpět za volant a hned na trať neméně legendární Rallye Sanremo. O tom, jak se cítí a co ho přivedlo na start promluvil pro server ircseries.com.

žádný příspěvek celý článek »

Rallye Sanremo: Shakedown pro Meeka

foto

23. září 2010 • 21:25

Neoficiální časy z dnešního shakedownu Rallye SanRemo, dalšího podniku seriálu Intercontinental Rally Challenge, přinesl italský server RallyLink. Podle časů získaných od jednotlivých posádek se nejlépe dařilo Krisu Meekovi na Peugeotu 207 S2000 před továrními Fabiemi S2000 Jana kopeckého a Juhy Hänninena.

žádný příspěvek celý článek »

Mellors: Panizziho zkušenosti nám pomohou do budoucna

foto

21. září 2010 • 19:15

Extovární jezdec Peugeotu a Mitsubishi, Gilles Panizzi, který pro nadcházející podnik Intercontinental Rally Challenge v Sanremu doplnil soupisku týmu Proton, dostal v předešlých dnech příležitost usednout za volant Satrie Neo S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Peugeot v Sanremu s novou evolucí 207 S2000

foto

21. září 2010 • 18:00

Francuzský výrobce sice již letos ztratil naděje na titul mezi značkami IRC, ale přesto neskládá zbraně. Na víkendové Rallye Sanremo se přestaví hned pětice vylepšených dvěstěsedmiček. Protože i italský Abarth nasadí trojici modernizovaných a rozšířených Punt S2000, stane se Sanremo svědkem velice zajímavého porovnání s letos dominantními Fabiemi a zatím nevýraznými Protony. Tratě Sanrema navíc jak Peugeotu, tak Abarthu tradičně svědčí.

žádný příspěvek celý článek »

toplist