www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 7. května 2024, Svátek má Stanislav, zítra Den vítězství

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - PdTech Mikuláš Rally Slušovice

Seznam přihlášených posádek na PdTech Mikuláš Rally Slušovice (AKTUALIZOVÁNO)

foto

9. prosince 2010 • 10:00

Definitivně posledním podnikem české soutěžácké sezóny bude koncem tohoto týdne PdTech Mikuláš Rally Slušovice. Na startu se objeví skutečně zajímavé startovní pole čítající téměř sedm desítek posádek, jak můžete posoudit z aktualizovaného seznamu přihlášených. Pořadatelé soutěžícím rovněž nabízejí možnost prezentace a vyzvednutí itineráře již v průběhu pátku 10.12. od 17 hodin na obecním úřadě v Podkopné Lhotě.

příspěvků: 4 celý článek »

Na Mikulášské rally se představí Valoušek, Kresta, Béreš a další

foto

9. prosince 2010 • 05:00

Kvalitní a zajímavé startovní pole nabízí seznam přihlášených posádek na závěrečný podnik letošní sezony automobilových soutěží, kterým je PdTECH Mikuláš Rally Slušovice 2010. Pořadatelům z Rallysprint Klub v AČR Podkopná Lhota se přihlásilo celkem 64 soutěžících z pěti států. Vedle posádek z České republiky se představí jezdci ze Slovenska, Polska, Francie a Maďarska.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport na poslednom podujatí sezóny

foto

8. prosince 2010 • 13:15

Slovenská, ale aj česká rally sezóna je už nenávratne za nami, poháre sú rozdané, ale medzi rallystami to ešte stále poriadne vrie. Do tohto kolotoču sa už tradične zapája aj slovenský RUFA Šport Team.

žádný příspěvek celý článek »

Mikulášská rally se může jet na hrotech

foto

7. prosince 2010 • 17:30

Závěr letošní sezony automobilových soutěží v České republice obstará PdTECH Mikuláš Rally Slušovice 2010, volný podnik zapsaný v kalendáři Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota získali povolení, aby posádky mohly odjet soutěž na speciálních pneumatikách s hřeby. Pět dnů před startem však není jisté, zda závodníci pneumatiky s hroty použijí, neboť rozhodne až aktuální počasí.

žádný příspěvek celý článek »

Pořadatelé PdTech Mikuláš Rally Slušovice se připravují na zimní soutěž

foto

3. prosince 2010 • 11:00

Když jsme se na konci loňské PdTech Mikuláš Rally Slušovice bavili s ředitelem soutěže Josefem Minaříkem, nebylo zdaleka jasné, jestli na obnovenou tradici slušovických 'rozlůčkových' sprintů navážou pořadatelé z Podkopné Lhoty také v roce 2010. To se nakonec povedlo, určitě k velké radosti příznivců automobilových soutěží, a start letošního ročníku se kvapem přibližuje.

příspěvků: 10 celý článek »

Mikulášskou rally uzavře divácká Drift stage

foto

1. prosince 2010 • 08:00

Přípravy na PdTECH Mikuláš Rally Slušovice 2010 jdou do závěrečné fáze. Závěrečný podnik letošní sezony automobilových soutěží se uskuteční v sobotu 11. prosince ve Slušovicích. Pořadatelé z Rallysprint klubu v AČR Podkopná Lhota připravili volný podnik zapsaný v kalendáři Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky.

žádný příspěvek celý článek »

Zvláštní ustanovení na PdTech Mikuláš Rally Slušovice

foto

30. listopadu 2010 • 16:20

Definitivní tečkou za letošní sezónou v automobilových soutěžích bude druhý ročník PdTech Mikuláš Rally Slušovice. Po časovém harmonogramu nyní přinášíme i zvláštní ustanovení na tento podnik. A jak naznačují přihlášky od závodníků, bude se určitě nač dívat.

žádný příspěvek celý článek »

Mikuláš Rally Slušovice čeká druhý díl

foto

18. října 2010 • 10:00

Závěr letošní sezony rallysportu obstará opět PdTECH Mikuláš Rally Slušovice 2010, která se uskuteční v sobotu 11. prosince. Jedná se o volný podnik zapsaný v kalendáři Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky. Pořadatelé z Rallysprint Klubu v AČR Podkopná Lhota připravili pro soutěžní posádky celkem pět rychlostních zkoušek v celkové délce zhruba třicet kilometrů.

příspěvků: 2 celý článek »

toplist