www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 26. dubna 2024, Svátek má Oto, zítra Jaroslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - PdTech Mikuláš Rally Slušovice

JT Říha Group Rally Team po Mikulášské rally

foto

17. prosince 2010 • 14:30

Mikulášská rally byla tím pravým koncem pro JT Říha Group Rally Team! Posádka Jaromír Tomaštík a Markéta Filáková na voze Subaru Impreza WRC byla klasifikována na devátém místě celkově a odvezla si dvě sady pohárů za výkony v kategoriích WRC S2000 a smíšená posádka. Pro posádku Vlček/Dřízga na voze Mitsubishi bylo 13. místo absolutním završením Mikulášské rally a Tomáš Růžička na voze Subaru skončil v konečném hodnocení na 15. místě.

žádný příspěvek celý článek »

Skvělý závěr sezony Martina Bujáčka

foto

16. prosince 2010 • 13:30

Tak jako každý rok je na konci sezony čas pro volné závody. K tradičnímu Pražskému Rallysprintu, který má už velkou tradici, se v loňském roce připojila Mikulášská Rally ve Slušovicích a letos taky RallyShow v Uherském Brodě. Martin Bujáček nechyběl ani na jednom závodě a na posledním závodě ve Slušovicích zaznamenal skvělý výsledek, když dojel na 3. místě absolutně a vyhrál úvodní RZ.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PdTech Mikuláš Rally Slušovice od Matěje Skalníka

foto

16. prosince 2010 • 13:00

Definitivní tečkou za letošní soutěžáckou sezónou byla PdTech Rally Slušovice. Kompletně zasněžená trať přinesla posádkám i divákům velice zajímavou podívanou. Na trati se jí zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Matěj Skalník, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Josef Minařík: Některé týmy zimní rally zaskočila

foto

16. prosince 2010 • 02:30

Závěr letošní sezony automobilových soutěží v České republice PdTECH Mikuláš Rally Slušovice 2010 přinesl po letech opět zimní soutěž. Před sobotním poledním startem na Slušovicku hustě sněžilo a obě rychlostní zkoušky pokryla vrstva čerstvého sněhu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PdTech Mikuláš Rally Slušovice od Ondřeje Zemana

foto

14. prosince 2010 • 12:45

Definitivní tečkou za letošní soutěžáckou sezónou byla PdTech Rally Slušovice. Kompletně zasněžená trať přinesla posádkám i divákům velice zajímavou podívanou. Na trati se jí zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Ondřej Zeman, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport sa v Slušoviciach zabával

foto

13. prosince 2010 • 18:00

Už v minulom týždni sme vás informovali o tom, že dnes už počas uplynulej soboty odštartuje slovenský RUFA Šport Team svoji poslednú súťaž v tomto roku. Dnes je už Pd Tech Mikuláš Rally Slušovice minulosťou a nám už ostali iba spomienky.

žádný příspěvek celý článek »

Vydarený záver sezóny v podaní Melico Racing Teamu

foto

13. prosince 2010 • 14:00

Slovenský Melico Racing Team absolvoval posledné tohto sezónne vystúpenie u našich západných susedov, v Slušoviciach. Na zasnežených tratiach bavila posádka v zložení Jaroslav Melichárek – Richard Jančovič nielen prítomných divákov, ale aj samých seba.

žádný příspěvek celý článek »

Video z PdTech Mikuláš Rally Slušovice od Luboše Laholy

foto

13. prosince 2010 • 07:00

Většina fanoušků i novinářů zamířila při víkendové PdTech Mikuláš Rally Slušovice na okruh kolem dostihového závodiště, náš redakční spolupracovník Luboš Lahola se naopak vydal na dvojí průjezd rychlostní zkouškou z Trnavy do Kašavy, kde se mu podařilo natočit řadu zajímavých záběrů.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PdTech Mikuláš Rally Slušovice od Romana Kašpárka

foto

12. prosince 2010 • 21:15

Druhým ročníkem pokračovala o uplynulém víkendu nová tradice závěrečného podniku domácí soutěžácké sezóny. PdTech Mikuláš Rally Slušovice tentokrát dostála svému názvu a byla díky celodopolednímu vytrvalému sněžení kompletně pokryta sněhem. Jak to v okolí Slušovic, Trnavy a Podkopné Lhoty vypadalo můžete shlédnout na snímcích Romana Kašpárka.

příspěvků: 1 celý článek »

Orsák vyhrál průpravu na „Monte“

foto

12. prosince 2010 • 17:45

Sněhovou tečku za letošní sezonou udělal druhý ročník Mikulášské rally ve Slušovicích. Stejně jako o týden dříve na Pražském rallysprintu se rozlučkové akce zúčastnil i Svatý Petr, který přispěl notnou dávkou sněhové nadílky. S náročnými podmínkami se nejlépe vypořádal Jaroslav Orsák se svým produkčním Lancerem Evo 9, který dominoval na klasické vložce Kopná a ve finále porazil okruhového šampiona Tomáše Kostku se speciálem Škoda Fabia S2000 o 12 sekund.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z PdTech Mikuláš Rally Slušovice od Bronislava Kočitíka

foto

12. prosince 2010 • 15:00

Definitivní tečkou za letošní soutěžáckou sezónou byla PdTech Rally Slušovice. Kompletně zasněžená trať přinesla posádkám i divákům velice zajímavou podívanou. Na trati se jí zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Bronislav Končitík, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

PdTech Mikuláš Rally Slušovice vyhrál Jaroslav Orsák

foto

12. prosince 2010 • 05:00

Přestože to tak dlouhou dobu nevypadalo, nakonec se letošní PdTech Mikuláš Rally Slušovice uskutečnila jako sněhová soutěž. A nejlépe z ní vyšla dvojice Jaroslav Orsák - Karel Vajík s Mitsubishi Lancer Evo IX.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z PdTech Mikuláš Rally Slušovice od Miroslava Knedly

foto

12. prosince 2010 • 04:00

Definitivní tečkou za letošní soutěžáckou sezónou byla PdTech Rally Slušovice. Kompletně zasněžená trať přinesla posádkám i divákům velice zajímavou podívanou. Na trati se jí zúčastnil i náš stálý redakční spolupracovník Miroslav Knedla, jehož snímky si můžete právě prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Videoupoutávka na PdTech Mikuláš Rally

foto

10. prosince 2010 • 18:00

Závěrečný podnik české soutěžácké scény se uskuteční už zítra ve Slušovicích. Jako malou upoutávku na tento závod si můžete prohlédnout video z pondělní tiskové konference, na které hovoří jeden z organizátorů podniku Josef Minařík.

žádný příspěvek celý článek »

PdTech Mikuláš Rally Slušovice - divácké tipy

foto

9. prosince 2010 • 20:35

Již tuto sobotu startuje letošní poslední domácí soutěž – PdTech Mikuláš Rally Slušovice. Pokud se ji chystáte navštívit osobně, máme pro vás několik užitečných tipů.

žádný příspěvek celý článek »

toplist