www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 3. května 2024, Svátek má Alexej, zítra Květoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - TipCars Pražský rallysprint

Pech na závěr sezony opět s Fabií WRC

foto

1. prosince 2010 • 06:00

Václav Pech jun. se už tradičně loučí se soutěžní sezonou účastí na Pražském Rallyesprintu. Jeho jméno už je v historických tabulkách vítězů závodu uvedeno již šestkrát a je tak nejúspěšnějším jezdcem tohoto prestižního klání v ulicích hlavního města. „Po roce se zase moc těším na start ve voze WRC.

žádný příspěvek celý článek »

RUFA Šport do Prahy s P. G. Anderssonom

foto

1. prosince 2010 • 04:00

Nadchádzajúcu sobotu odštartuje už šestnásty ročník exhibičnej súťaže, ktorá sa každoročne koná hlavnom meste Českej republiky, v Prahe. Podujatia pod názvom TipCars Pražský Rallysprint sa každoročne zúčastňujú známe tváre rally športu nielen z Čiech a Slovenska, ale aj ďalekého zahraničia.

žádný příspěvek celý článek »

Jiří Volf - Praha 2010 pro tátu

foto

30. listopadu 2010 • 23:30

Jiří Volf se opět představí v Praze s posledním startem v letošní sezóně. Vzhledem k tragické události s úmrtím v rodině Jirky Volfa a jeho teamu, věnuje start v Praze památce svého táty Ing. Jiřího Volfa, CSc. Post spolujezdce zaujme a noty bude číst moderátor, herec a zpěvák Jakub Wehrenberg, který startoval s námi na této soutěži již v roce 2007.

žádný příspěvek celý článek »

Vlk a Sněhurka v Praze

foto

30. listopadu 2010 • 16:45

O nadcházejícím víkendu se v rámci Tipcars Pražský rallysprint představí rovněž kladenský Jiří Vlček, jenž usedne za volant osvědčeného Peugeotu 206 S1600, tentokráte v barvách Peugeot Česká republika.

žádný příspěvek celý článek »

Na XVI. TipCars Pražský Rallysprint s PG Anderssonem

foto

19. listopadu 2010 • 13:00

Již jen dva týdny zbývají do startu XVI. TipCars Pražského Rallysprintu a jasnější podobu již začíná mít i seznam přihlášených posádek. Konrád Vopička, který má v Praze na starost zahraniční posádky k tomu říká: "Aktuálně máme na stole přihlášku Švéda P.G. Anderssona."

žádný příspěvek celý článek »

XVI. TipCars Pražský Rallysprint s jasnou podobou

foto

9. listopadu 2010 • 20:50

Do startu XVI. TipCars Pražského Rallysprintu, který v Čechách uzavře úspěšnou sezonu automobilových soutěží rally, zbývá již méně než jeden měsíc. Přípravné práce jsou v plném proudu a například úvodní rychlostní zkouška Subaru Legacy Special stage – stadion v těchto dnech dostala nový betonový povrch.

žádný příspěvek celý článek »

TipCars Pražský rallysprint odhalil časový harmonogram a mapy

foto

7. listopadu 2010 • 22:15

Již za měsíc se uskuteční tradiční tečka za domácí soutěžáckou sezónou, TipCars Pražský Rallysprint. Již nyní si můžete prohlédnout bohatý časový harmonogram i mapy, kudy povede trať letošního ročníku.

žádný příspěvek celý článek »

XVI. TipCars Pražský Rallysprint za dveřmi

foto

2. listopadu 2010 • 17:10

Již šestnáctým rokem se v ulicích hlavního města Prahy koná jedinečné zakončení sezony rallysportu v České republice. Pražský Rallysprint si za dobu svého působení získal velkou přízeň mezi soutěžními jezdci, o čemž svědčí každoročně plná startovní listina, která je limitována propustností tratě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist