www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 19. dubna 2024, Svátek má Rostislav, zítra Marcela

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

OS 10 - TipCars Pražský rallysprint

Jiří Volf – Praha 100% zábavy pro diváky

foto

14. prosince 2010 • 14:30

Po pražském rally sprintu Jiří Volf hodnotí své vystoupení. Všichni kdo sledují aktuality, chápou že Praha nebyla lehká pro Jirky jak podmínkami na trati tak psychicky. Vyzpovídali jsme jej, jeho spolujezdce Jakuba Wehrenberga a team jakým způsobem celý závod probíhal.

žádný příspěvek celý článek »

JTRT nedopadl na Pražském Rallysprintu nejlépe

foto

10. prosince 2010 • 13:30

O víkendu proběhl v Praze XVI. Pražský rallysprint, volný závod, který měl být ukončením sezony pro českou část republiky. Na soutěžící čekala jedna klasická rychlostní zkouška a dvě okruhové. Obvykle blátivý konec sezony se letos nekonal.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Bronislava Končitíka

foto

9. prosince 2010 • 05:30

Na tradiční TipCars Pražský Rallysprint se tentokráte usmálo 'štěstí', téměř celý závod se totiž jel za sněhových podmínek. Padesátka posádek pak divákům ukázala, co všechno se svými vozy na uklouzaném povrchu dokáží. Jak se jim to podařilo můžete shlédnout na snímcích Bronislava Končitíka.

žádný příspěvek celý článek »

Sněhurka ve svém živlu

foto

8. prosince 2010 • 13:00

O uplynulém víkendu se uskutečnil poslední rallyový závod v Čechách. Pražský rallysprint tradičně přilákal řadu předních posádek českého šampionátu, mezi nimiž nechyběl ani kladenský Jiří Vlček, jenž startoval v barvách Peugeot Česká republika.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Michela Riecherta

foto

7. prosince 2010 • 16:30

Na tradiční TipCars Pražský Rallysprint se tentokráte usmálo 'štěstí', téměř celý závod se totiž jel za sněhových podmínek. Padesátka posádek pak divákům ukázala, co všechno se svými vozy na uklouzaném povrchu dokáží. Jak se jim to podařilo můžete shlédnout na snímcích Michela Riecherta.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf úspěšně zakončil sezónu 2010

foto

7. prosince 2010 • 15:30

Na prestižním Pražském rallysprintu uspěly všechny tři vozy, které byly v péči Subaru Czech Rally Teamu. Vojtěch Štajf dovedl modrý hatchback Subaru Impreza WRX STI do cíle dokonce na čtvrté příčce absolutního pořadí, když rychlejší byly jen dva vozy WRC a speciál Super 2000, pilotovaný dvojnásobným juniorským mistrem světa P.-G. Anderssonem.

žádný příspěvek celý článek »

XVI. TipCars Pražský Rallysprint úspěšně v cíli

foto

7. prosince 2010 • 15:00

O uplynulém víkendu se v Praze uskutečnila automobilová soutěž XVI. TipCars Pražský Rallsprint, která se zde odehrává již šestnáctým rokem. Organizátoři se museli letos vyrovnat s mimořádně vydatnou sněhovou nadílkou, která sice v Praze potěšila sáňkující děti, ale na čelech pořadatelů vyrobila nejednu vrásku navíc. Rallysprintu.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z TipCars Pražského Rallysprintu od Dalibora Benycha

foto

6. prosince 2010 • 16:20

Na tradiční TipCars Pražský Rallysprint se tentokráte usmálo 'štěstí', téměř celý závod se totiž jel za sněhových podmínek. Padesátka posádek pak divákům ukázala, co všechno se svými vozy na uklouzaném povrchu dokáží. Jak se jim to podařilo můžete shlédnout na snímcích Dalibora Benycha.

žádný příspěvek celý článek »

Rufa Šport s P. G. Anderssonom tretí v Prahe

foto

6. prosince 2010 • 16:10

Počas uplynulej soboty sa v hlavnom meste Českej republiky konalo už tradičné podujatie pod názvom TipCars Pražský Rallysprint. Bronzovú priečku si z tohto podujatia odviezol slovenský RUFA Šport Team, ktorý reprezentovala dvojica Per Gunnar Andersson – Vít Houšť vo vozidle Škoda Fabia S2000.

žádný příspěvek celý článek »

Pech s Topolánkem v Praze opět zvítězili

foto

6. prosince 2010 • 15:50

Na start Pražského rallyesprintu s centrem na Strahovském stadiónu se již po páté spolu postavila posádka Václav Pech jun. s navigátorem Mirkem Topolánkem. Prestižní automobilová soutěž v hlavním městě byla letos výrazně ztížena povětrnostní situací, protože takovéto přívaly sněhu ve své šestnáctileté historii nikdy nezažila.

příspěvků: 1 celý článek »

Semerádové jsou na sněhu ve svém živlu

foto

3. prosince 2010 • 12:00

Na XVI. TipCars Pražský rallysprint, který se pro diváky a soutěžící chystá již na nadcházející víkend, jsou dobře připraveni i v týmu Semerád rally. Ke dvěma produkčním vozům Mitsubishi Lancer Evo IX, které budou po tratích rychlostních zkoušek vodit Josef i Martin Semerádovi, se připojí ještě Vladimír Mandík s klasicky známým vozem Škoda Fabia RS a modrobílé barvy týmu bude mezi historickými skvosty hájit Jiří Petrášek s vozem Opel Ascona B.

žádný příspěvek celý článek »

Subaru CRT na domácí soutěži v trojici

foto

1. prosince 2010 • 22:00

Pražský rallysprint je podnikem, který již tradičně v Čechách završuje soutěžáckou sezónu. Letos se na jeho start postaví hned tři vozy, které jsou v péči Subaru Czech Rally Teamu. Budou to dva špičkové hatchbacky Subaru Impreza WRX STI a také jeden starší vůz stejného modelu ve specifikaci ´N11´.

žádný příspěvek celý článek »

Zaplněná startovní listina XVI. TipCars Pražského Rallysprintu

foto

1. prosince 2010 • 16:00

Již jen dny zbývají do startu XVI. TipCars Pražského Rallysprintu a pořadatelé hlásí zcela zaplněnou startovní listinu včetně zvučných jmen. Start XVI. TipCars Pražského Rallysprintu se nezadržitelně blíží a v těchto dnech probíhají poslední přípravy zázemí pro soutěžní posádky a přípravy diváckých míst kolem rychlostních zkoušek.

žádný příspěvek celý článek »

Orsák míří do Prahy

foto

1. prosince 2010 • 09:00

Mistrovské tituly jsou rozdány, ale soutěžní jezdci ještě stále neuložili své závodní stroje k zimnímu spánku. Nadcházející víkend se koná 16. ročník tradičního Pražského rallysprintu, který se díky svému umístění v české metropoli stal prestižní a mediálně ostře sledovanou tečkou sezony.

žádný příspěvek celý článek »

Pech na závěr sezony opět s Fabií WRC

foto

1. prosince 2010 • 06:00

Václav Pech jun. se už tradičně loučí se soutěžní sezonou účastí na Pražském Rallyesprintu. Jeho jméno už je v historických tabulkách vítězů závodu uvedeno již šestkrát a je tak nejúspěšnějším jezdcem tohoto prestižního klání v ulicích hlavního města. „Po roce se zase moc těším na start ve voze WRC.

žádný příspěvek celý článek »

toplist