www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rallye Monte Carlo (IRC)

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Josefa Petrů

foto

27. ledna 2011 • 02:00

Přichází další porce fotografií ze zahajovacího podniku letošního ročníku Intercontinental Rally Challenge, kterým byla ve druhé polovině minulého týdne Rallye Monte Carlo. Autorem dnešní porce snímků je náš stálý redakční spolupracovník Josef Petrů.

příspěvků: 2 celý článek »

Jak to bylo s pneumatikovou loterií na Monte? (aktualizováno 2x)

foto

26. ledna 2011 • 18:45

Rozhodujícím okamžikem letošní Rallye Monte Carlo byla jednoznačně volba pneumatik před poslední sekcí čtvrteční etapy. Jak to ve skutečnosti na testech vypadalo? ========> Do článku přidáno vyjádření Michala Hrabánka a popis situace z pohledu ledového špiona jedné z předních posádek.

příspěvků: 24 celý článek »

Giandomenico Basso s Protonem?

foto

26. ledna 2011 • 18:15

Po sezóně 2010 skončilo účinkování továrního týmu Abarth a oba jeho piloti byli propuštěni. Zatímco u Lucy Rossettiho vypadá jistota budoucnosti optimisticky, u Giandomenica Bassa je to horší.

příspěvků: 19 celý článek »

Přenosy z Rallye Monte Carlo překonaly rekordy

foto

26. ledna 2011 • 18:00

Celkem 14 miliónů unikátních diváků měly přenosy z letošního zahajovacího podniku Intercontinental Rally Challenge, Rallye Monte Carlo. Oproti loňskému roku to znamená nárust o 16.5 %.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Petra Frýby

foto

26. ledna 2011 • 17:40

Je to přesně týden, kdy odstartoval jeden z vrcholů letošní soutěžácké sezóny, jubilejní ročník Rallye Monte Carlo. Soutěže se zúčastnil i náš redakční spolupracovník Petr Frýba, jehož snímky si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie ze 3. etapy Rallye Monte Carlo od Romana Kašpárka

foto

25. ledna 2011 • 20:45

Závěrečná třetí etapa letošní Rallye Monte Carlo měla na programu přejezdovou rychlostní zkoušku, která se tentokrát jela téměř kompletně na suchu a posléze vrchol této soutěže - tradiční "noc dlouhých nožů" s legendárním průjezdem přes Col de Turini. Jak to na těchto úsecích vypadalo můžete shlédnout ve fotogalerii Romana Kašpárka.

žádný příspěvek celý článek »

Toni Gardemeister: Nešlo to podle našich představ

foto

25. ledna 2011 • 13:45

Nepříliš spokojený s celkovou desátou příčkou z úvodního podniku nového ročníku Intercontinental Rally Challenge, kterým byla o uplynulém víkendu legendární Rallye Monte Carlo, byl finský jezdec Toni Gardemeister. Nevýraznému výkonu nepřispelo ani pouze krátké předsoutěžní svezení, z čehož plynulo i trápení se s nastavením vozu po celou dobu soutěže.

příspěvků: 1 celý článek »

Orsák si užil Monte především jako divák (+VIDEO)

foto

24. ledna 2011 • 23:15

Jaroslav Orsák měl před sebou při druhém startu na proslulé Rallye Monte Carlo velkou výzvu. Do náročné soutěže nastoupil poprvé v jezdecké kariéře za volantem vozu s pohonem jediné nápravy. Zbrusu nový Citroën DS3 R3T ho bohužel zradil už na druhé zkoušce a Jarin nemohl navázat na loňský úspěch.

příspěvků: 1 celý článek »

Škoda zahájila sezonu 2. místem v Monte Carlu

foto

24. ledna 2011 • 15:30

Belgický jezdec Freddy Loix startující za tovární tým Škoda Motorsport obsadil s vozem Škoda Fabia Super 2000 výtečné druhé místo na 79. Rallye Monte Carlo. Do průběhu nejslavnější soutěže světa letos významným způsobem promluvilo ve druhé etapě rychle se měnící počasí, které je pro tuto rally typické.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf na Rallye Monte Carlo obhájil stříbro mezi enky

foto

24. ledna 2011 • 10:30

Po loňské premiéře se i letos Subaru Czech Rally Team vydal na nejslavnější soutěž světa, Rallye Monte Carlo. V mnohem početnější konkurenci než při minulém ročníku obhájil Vojtěch Śtajf post druhého nejlepšího produkčního vozu a postavení v konečné první dvacítce absolutního hodnocení soutěže.

žádný příspěvek celý článek »

Vítězem letošní Rallye Monte Carlo se stal Bryan Bouffier (updatováno)

foto

22. ledna 2011 • 02:25

Rallye Monte Carlo oslavila sté narozeniny od svého prvního ročníku vítězstvím francouzské dvojice Bryan Bouffier - Xavier Panseri na Peugeotu 207 S2000. Konečné pořadí v první desítce se ale měnilo i po odjetí všech třinácti rychlostních zkoušek.

příspěvků: 15 celý článek »

Fotogalerie z 2. a 3. etapy RMC od Miroslava Knedly

foto

21. ledna 2011 • 16:50

Na trati jubilejní Rallye Monte Carlo, jejíž druhá etapa pořádně zamíchala průběžnými výsledky, nechyběl včera a dnes opět ani Miroslav Knedla. Jak viděl včerejší dramatické dění a dnešní ranní 'rozcvičku' objektivem svého fotoaparátu, to můžete posoudit nyní sami.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z 2. etapy Rallye Monte Carlo od Romana Kašpárka

foto

21. ledna 2011 • 02:00

Druhá etapa notně zamíchala s pořadím letošní Rallye Monte Carlo. Během dne se totiž k velkému mrazu přidalo i sněžení, takže se podmínky na trati významně měnily. Jak můžete vidět na snímcích Romana Kašpárka, dopolední víceméně sucho vystřídal odpoledne a večer sníh, led a mlha.

žádný příspěvek celý článek »

Hänninen: Jedeme si svoje tempo

foto

20. ledna 2011 • 15:45

V polovině druhé etapy Rallye Monte Carlo se startovní pole vrátilo do Valence do kontroly přeskupení a následnému dvacetiminutovému servisu. Přímo na místě jsme tak měli možnost vyzpovídat aktéry akutálních soubojů, které probíhají na trati úvodního podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge.

žádný příspěvek celý článek »

Štajf po první etapě nebude 'tlačit na pilu'

foto

20. ledna 2011 • 12:05

Jediným soukromníkem ve startovním poli hajícím naše barvy je po včerejší úvodní etapě Rallye Monte Carlo pilot produkčního Subaru Vojtěch Štajf, kterého letos na této soutěži naviguje Julius Gál. České dvojici zatím patří třetí příčka průběžné klasifikace třídy C3, v absolutní klasifikaci je těsně za hranicí první dvacítky, tedy na 21. místě.

žádný příspěvek celý článek »

toplist