www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 25. dubna 2024, Svátek má Marek, zítra Oto

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

IRC 11 - Rallye Monte Carlo (IRC)

Mistrovství světa se opět pokouší o Rallye Monte Carlo

foto

31. března 2011 • 18:00

Jedna z nejlegendárnějších automobilových soutěží na světě, Rallye Monte Carlo, po svém odchodu z mistrovství světa nestrádá. Organizátoři světového šampionátu však v poslední době vyvíjejí enormní snahu, aby se monacká soutěž vrátila do mistrovství světa.

příspěvků: 2 celý článek »

Best of video z Rallye Monte Carlo 2011 (VIDEO)

foto

16. února 2011 • 10:00

Naposledy se vrátíme k zahajovacímu podniku letošního seriálu Intercontinental Rally Challenge, lednové Rallye Monte Carlo. Michal Nedbal pro vás připravil sestřihové video s nejlepšími záběry z této soutěže doplněné o řadu rozhovorů nejen s první trojicí v absolutním pořadí, ale i českými zástupci.

příspěvků: 1 celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Tomasze Bugiela

foto

10. února 2011 • 09:10

Před startem úvodního podniku letošního mistrovství světa FIA se ještě naposledy vrátíme k zahajovací soutěži seriálu IRC. Atmosféru lednové Rallye Monte Carlo si můžete připomenout v závěrečné fotogalerii našeho redakčního kolegy Tomasze Bugiela z polského Krakowa.

žádný příspěvek celý článek »

Campana na Rallye Monte Carlo nejúspěšnější v kategorii 2WD

foto

7. února 2011 • 08:00

Početná armáda čtrnácti vozů využívala na letošní Rallye Monte Carlo paliv VP Racing Fuels. Na vytouženou cílovou rampu nejslavnější soutěže světa dojela víc jak polovina z nich, lépe se mezi nimi tentokrát dařilo vozům s poháněnou jednou nápravou.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Joaa M Farii

foto

6. února 2011 • 16:00

Přichází nejspíše předposlední porce fotografií ze zahajovacího podniku letošního ročníku Intercontinental Rally Challenge, kterým byla ve druhé polovině ledna Rallye Monte Carlo. Autorem dnešní porce trochu netradičních snímků je náš portugalský redakční spolupracovník Joao M Faria.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od Daniela Fessla

foto

4. února 2011 • 19:15

Přichází další porce fotografií ze zahajovacího podniku letošního ročníku Intercontinental Rally Challenge, kterým byla ve druhé polovině ledna Rallye Monte Carlo. Autorem dnešní porce snímků je náš rakouský redakční spolupracovník Daniel Fessl.

žádný příspěvek celý článek »

Video z Rallye Monte Carlo od Jana Daňka

foto

1. února 2011 • 20:45

Jubilejní ročník Rallye Monte Carlo pomalu odeznívá z paměti fanoušků i samotných účastníků. Dnes si tedy připomeneme tento nezapomenutelný závod prostřednictvím sestřihového videa, které pro vás připravil Jan Daněk.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze 3. etapy Rallye Monte Carlo od Nedbise (VIDEO)

foto

31. ledna 2011 • 16:10

Závěrečná třetí etapa Rallye Monte Carlo měla na programu nejen přejezdovou rychlostní zkoušku, ale i průjezd přes legendární Col de Turini. Záběry ze tří pátečních testů, závěrečného vyhlášení před knížecím palácem v Monacu i rozhovory s jezdci po cíli soutěže, to vše si můžete prohlédnout na videu od Nedbise.

žádný příspěvek celý článek »

Video ze 2. etapy Rallye Monte Carlo od Nedbise

foto

30. ledna 2011 • 15:40

Pro výsledky letošní Rallye Monte Carlo byla jednoznačně nejdůležitější její čtvrteční druhá etapa. Na videu od Nedbise si krásně můžete porovnat, jak to vypadalo na RZ 5 v prostoru tunelů, kde se začínaly lámat podmínky a také na RZ 8 na začátku sjezdu do cíle.

žádný příspěvek celý článek »

Fotogalerie z Rallye Monte Carlo od André Lavadinha

foto

29. ledna 2011 • 14:00

Přichází další porce fotografií ze zahajovacího podniku letošního ročníku Intercontinental Rally Challenge, kterým byla ve druhé polovině minulého týdne Rallye Monte Carlo. Autorem dnešní porce snímků je náš portugalský redakční spolupracovník André Lavadinho.

žádný příspěvek celý článek »

HD video z Rallye Monte Carlo 2011 od Rallye-mad (VIDEO)

foto

28. ledna 2011 • 17:15

Přesně před týdnem vrcholil jubilejní ročník legendární automobilové soutěže Rallye Monte Carlo. Soutěže se zúčastnili i naši němečtí kolegové z Rallye-mad.com, jejichž exkluzivní video v HD formátu si můžete dnes prohlédnout.

žádný příspěvek celý článek »

Exkluzivní rozhovor s Francoisem Delecourem po Monte (+VIDEO)

foto

28. ledna 2011 • 12:00

Jedním z největších hrdinů historie Rallye Monte Carlo je bezesporu Francois Delecour. Na letošním ročníku navíc překvapil své soupeře i veřejnost odvážnou a správnou volbou pneumatik na čtvrtečních zkouškách. Setkání s legendou si zaslouží rozhovor.

příspěvků: 1 celý článek »

Quesnel brání týmové pořadí na Monte

foto

27. ledna 2011 • 18:30

Šéf Peugeotu Sport Olivier Quesnel se snaží obhájit své rozhodnutí, kdy nechal přijet Stéphane Sarrazina o tři minuty poději do časové kontroly 13B, což znamenalo posun Guye Wilkse na bronzový stupínek.

žádný příspěvek celý článek »

Daniel Elena si Monte Carlo užíval

foto

27. ledna 2011 • 17:20

Sedminásobný mistr světa Daniel Elena se na letošní Rallye Monte Carlo posadil za volant Citroënu DS3 R3T a společně se svým kamarádem Olivierem Campanou si celou soutěž užívali.

žádný příspěvek celý článek »

Petter Solberg by se rád do IRC vrátil

foto

27. ledna 2011 • 16:50

Jeden z největších velikánů současné soutěžácké scény Petter Solberg si na Rallye Monte Carlo odbyl svou premiéru v seriálu Intercontinental Rally Challenge. A není vyloučeno, že by se nemuselo jednoat o jediný start.

žádný příspěvek celý článek »

toplist