www.autosport.cz - Vše o rally sportu

Dnes je 5. května 2024, Svátek má Klaudie, zítra Radoslav

Mistrovství světa

ME

MČR a RSS

Ostatní soutěže

Autosport.cz

MS 11 - Rally Guanajuato Mexico (SWRC)

Do kolotoče MS v rally naskakují Prokop s Tománkem v Mexiku

foto

28. února 2011 • 15:00

První závod započítávaný do šampionátu SWRC pro speciály kategorie S2000 se odehraje o tomto víkendu v okolí mexického města Léon. Česká posádka Martin Prokop – Jan Tománek vstupuje do sezóny bez respektu.

žádný příspěvek celý článek »

První vystoupení nového Red Bull Škoda týmu v sezoně

foto

23. února 2011 • 11:45

Mezinárodní rallyová scéna s napětím vyhlíží první březnový víkend – nově vytvořená formace Red Bull Škoda zažije premiéru. Tým kolem IRC šampiona Juho Hänninena se představí premiérově v novém týmu Red Bull Škoda a zároveň se posádka Hänninen-Markkula poprvé představí na mexických tratích.

žádný příspěvek celý článek »

Do mistrovství světa přihlášeno už 11 týmů

foto

22. února 2011 • 22:00

Do mistrovství světa týmů bylo před úvodním podnikem ve Švédsku přihlášeno osm týmů. V těchto dnech se počet rozrostl o další tři kousky, když k již předem ohlašovanému Van Merksteijn Motorsport přibyl očekávaný Petter Solberg World Rally Team a exotický Brazil World Rally Team.

příspěvků: 3 celý článek »

Juho Hänninen testoval na Rally Mexico (VIDEO)

foto

20. února 2011 • 16:30

Úřadující šampion IRC Juho Hänninen v minulých dnech testoval na svůj letošní debut v seriálu SWRC, kterým bude březnová Rally Guanajuato Mexico. Dnes máte možnost shlédnout krátké video od našeho spolupracovníka Cricketa, které představil v rámci svého nového projektu Ellegy TV.

příspěvků: 2 celý článek »

Latvala havaroval na testech před Mexikem

foto

17. února 2011 • 15:15

Finský tovární jezdec Fordu Jari-Matti Latvala havaroval včera v noci na šotolinových testech v Portugalsku. Jeho Fiesta WRC byla notně poškozena, tým tak byl nucen test na Rally Mexico přerušit.

žádný příspěvek celý článek »

Jevgenij Novikov představil design

foto

14. února 2011 • 14:10

Poté, co v minulých dnech prozradil Jevgenij Novikov výběr své techniky pro sezónu 2011 zbývala jen otázka, do jakého hávu bude vybraná Fiesta WRC oděna. Dnes si můžeme prohlédnout finální verzi designu, se kterou se ruský mladík představí již za necelý měsíc v Mexiku.

příspěvků: 3 celý článek »

Jevgenij Novikov si vybral Ford Fiesta RS WRC

foto

12. února 2011 • 15:20

Jak jsme napsali již dříve, ruský mladík Jevgenij Novikov se v letošní sezóně vrátí zpět na pole automobilových soutěží. Po dlouhém výbírání sportovního náčiní se nakonec jeho tým rozhodl pro Ford Fiesta RS WRC.

příspěvků: 1 celý článek »

Seznam přihlášených na Rally Mexico má 25 posádek

foto

7. února 2011 • 21:15

Zdá se, že bída mistrovství světa se neustále prohlubuje. Smutný rekord v počtu přihlášených posádek s největší pravděpodobností překoná druhý díl letošního MS, Rallye Guanajuato Mexico. Na seznamu přihlášených se objevilo pouhopouhých 25 posádek.

příspěvků: 7 celý článek »

Ott Tänäk podepsal pětiletou smlouvu s M-Sportem

foto

26. ledna 2011 • 16:40

Dalším pilotem z loňského PWRC, který má jasno o nejbližší budoucnosti, je Ott Tänäk. Ten v minulých dnech podepsal pětiletou smlouvu s M-Sportem na účast v soutěžích mistrovství světa.

žádný příspěvek celý článek »

Rally Guanajuato Mexico připravuje městskou RZ i noční speciálku (+VIDEO)

foto

22. prosince 2010 • 11:00

Druhým dílem mistrovství světa v automobilových soutěžích v nadcházející sezóně bude opět Rally Guanajuato Mexico. Pořadatelé připravují pro posádky i fanoušky zajímavé zpestření.

příspěvků: 1 celý článek »

toplist